Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Kursīte pēc ilgām pārdomām izlemj par labu Saeimai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Milda
M
Uz priekšu, Janīna, vajag slaucīt tos Augeja staļļus...
Orleanas jaunava
O
Viss jau ir labi,tikai nevajag tagad te iedomaaties,ka cien.J.Kursiite kaa taada Zanna d'Arka ieradiisies Franc ptu,Latvijas saimaa un izglaabs muus no nekrietnelju dzelzs ketnaam! tomeer vinas solis pelna atziniibu.vismaz.
ap piesardzību skatos
a
uz Kursītes soli.Tas,ka viņa ir dziļš kultūras cilvēks,vēl nenozīmē,ka viņa ir arī laba politiķe.Pie tam jau paspējusi sākt staigāt pa partijām...
vai tiešām profesorei
v
vēl ir ilūzijas par 'kaut ko labu padarīt' saeimā,kur visi bloķē viens otru?
filosofs
f
Nu PS izveidojusies par īstu profesoru partiju! Prieks, ka Saeimā ieiet vairāk īsti gudru cilvēku ar valstisku domāšanu, kas cerams, ari mācēs apstādināt apkaunojošo Dobeļa muldēšanu valsts tribīnē.
tēvzemiešiem
t
Ja nu Kursītes kundze pa vidu nebūtu nomainījusi partiju, es arī apsveiktu šādu soli. Taču neatbalstu Saeimas "tautas staigāšanu". Ja partijas biedri nespēj panākt pārmaiņas partijas iekšienē, tad tas tik norāda,ka partijas nav nekādas īstas partijas. Bet tad nevajag "skriet" un dibināt nākamo tādu pašu pseidopartiju. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>> Kursīte nav iedomājama šajā iepriekšējā partijā, kas sevi ir tik ļoti cilvēku acīs apkaunojusi ( Dobeļa strādāšanas imitācija pretkorupcijas komisijā, batjkas, baložu, požarnovu, cepurnieku u.c .spekulācijas ar no Mottes nelikumīgi saņemtajiem dzīvokļiem, piesūkšanās valst un pāsvaldīnu uzņēmumu padomēm un valdēm...) Paši jūs esat palikuši par pseidonacionālu partiju, jo : * KAS kopā ar krieviem balsoja par Abrenes atdošanu? * KAS balso par nelikumīgiem privatizācijas likumu grozījumiem? Ceturtdien internetā bija publicēts balsojums, ka gandrīz visi no tēvzemiešu frakcijas DRAUDZĪGI kopā ar krieviem no saskaņas centra atbalstīja grozījumus Valsts un pašvaldības mantas privatizācijas likumā, kur valsts varēja iegūt desmitiem miljonu lielākus līdzekļus, ja paliktu vecā kārtība( -Rasnačs, Dobelis, Grīnblats) * KAS nupat neatbalstīja likuma grozījumus par kārtības ieviešanu valsts uzņēmumu padomēs, ko iesniedza opozīcija? * KAS aicināja nepiedalīties referendumā par Saeimas atlaišanu? Atbildu - tie bija latviešu tautas interešu pseidoaizstāvji no TB/LNNK, tāpēc izmanojiet izdevību vismaz paklusēt, cilvēki nav muļķi. Jūs esat visvairāk vainīgi pie tā, ka, diskreditējot naciponālas un konservatīvas idejas, pastāv draudi, ka pie vras nāks "kremļa projekti".
nomierinaties,!
n
NOMIERINATIES , tūdaliņi ( dobeļi u.c. nelaimīgie kuņģa slimnieki)! Jūsu laiks ir pagājis. Profesore patiešām sevi apkaunotu, ja paliktu pie šīs partijas, kura vārdos - Rīgā, bet darbos - padomēs un valdēs.
Students
S
Pareizi izvelejaties, Kursites kundze, pateicos Jums par to. Es ari 2006.gada balsoju par TB, domajot, ka partija varbut tomer sasparosies un atbrivosies un korumpantiem un savas politiskas letargijas. Tacu pec velesanam manas ceribas neattaisnojas. Pedejie pilieni man bija Ziles un vina draugu uzvara TB kongresa un Abrenes nodeviba, kuru pastradaja valdiba ar TB piedalisanos (TB pec tam pat protestejot neaizgaja no sis valdibas!) Tadel es ari tagad balsosu par PS un Jums, Kursites kundze. Loti ceru, ka Jus Saeima sevisku uzmanibu pieversisiet latviesu valodas un kulturas jautajumiem, kas lidz sim valdosajiem krievlatviesu ieravejiem ka Skelem, Kalvitim, Sleseram un viniem lidzigiem nav butisks jautajums.
no Baltkrievijas
n
Tas ir pareizs lēmums.Es zinu, ka viņa ir godīgs un uzticams cilvēks. lai strādā valsts labā
labi
l
Priecē apziņa ,ka godīgs cilvēks tiks Saeimā. Cerēsim,ka neņems palīgu no ģimenes..
elfa
e
Malace !Ja Jūs arī atļautos savus interesantos humora izteicienus ,vai kādu sālītu teicienu ,izskatās ,ka tie daudzie ''3...resnvēderi '' pelnījuši tādu attieksmi .Tās stulbās ,nopietnās fizionomijas izsauc skumīgus smieklus ,ja nebūtu tik skumji .Turaties Sievu ešalons ! ''Suņi rej ,karavana ies tālāk !
malāstāvētāju balss
m
Jā, jā. Nevajag saprātīgiem un godīgiem cilvēkiem iet uz Saeimu. Tur vieta tikai kalvīšiem, rasnačiem, batjkām un brigmaņiem, plineriem. Mēs, tie tīrie un godīgie pasēdēsim maliņā. Pagaudīsimies, jo tie nelieši tur, Saeimā, neko nedara pareizi. Ne mums tur kāda atbildība, ne mēs viņus tur ievēlējām. Un ja arī ievēlējām, vainīgi taču viņi, kas mūs piespieda sevi ievēlēt. Šajā valstī nekas nemainīsies, kamēr tie daudzie malā stāvētāji nesapratīs, ka ir lidzvainīgi par visu, kam ļāvuši kopš neatkarības atkal un atkal notikt. Vainīgi par lētticību ar kādu ļāvušies dažādajiem zīgeristiem šķēlēm šleseriem repšēm. Galvenais sauklis Latvijā - dodiet Saimnieku, kas domā, dara un vada. Es pats? Ko es. Neko.
Lāpītāja.
L
Mans politiskais "čuijs" mani kārtējo reizi mani nepievīla.kad JK teica ka diez ko negrib uz Saeimu, ticu ka saprotu viņu ka cilvēku,skaidrs ka negrib, jo ir patīkamak darīt darbu ko mīli,saproti,kur tevi ciena, kur tu dabū rezultātu kādu esi iecerējis, bet paredzēju ka Kalniete viņu pierunās.Naivie tie,kas te saka, ka nu tik būs labi,ka viņa tur varēs godīgi strādāt.Saeima ir kolektīva institūcija, tur viena godīga cilvēka paustajam un nobalsotajam nav nekāda svara,kuģa čūlu viņa tur dabūs un nebūs pirmā, kas tur bendēs veselību.Jācer ka viņai kā stiprai sievai pietiks spēka un veselības izturēt visus tos dubļus kas jau ar šodienu sāk gāzties pār viņu kaut vai te portālā, bet to ka viņa dabūs vilties PS tāpat kā TB/LNNK tas arī skaidrs.Un es labāk skatos Saeimā uz Kursīti, nekā gadiem jau uz to dzelzsbetona Batjku.
Lg
L
J. Kursīte saeimā- pēc ilgiem lakiem arī kāda laba ziņa.
Daina
D
Tādi cilvēki kā Kursīte ir ne tikai pilieniņš jūrā, bet vesela glāze svaiga ūdens piesmakušajā politiskajā vidē. Cita ceļa pagaidām nav, kā no šī purva tikt laukā - tikai ar svaigām asinīm. Kursīte ir īsts svaiga ūdens malks. Lai veicas viņai un Pilsoniskajai savienībai, kura vēk spirinās un grib kaut ko vērst uz labu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


Kursītes izvēle ietekmēs divu partiju likteņus


Aivars Ozoliņš: Anekdots iz dzīves

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas