Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

papildināta - Kurzemes rallijā cieš skatītāja, organizatori sola drošību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
balelins
b
.. Latvija savs Monte Karlo atrumposms? ja izdosies nodrosinat skatitaju drosibu.. sadas atrumsacensibas pievilktu turistus un skatitajus.. nemazako saubu..
sindroms
s
"Līkumos, kuros teorētiski varētu sadurties PRETIMBRAUCOŠAS sportistu mašīnas...." Juus ilgi kaut ko taadu domaajaat, kameer izdomaajaat?!!!!!! Sheit (www.diena.lv) vismaz ir atshifreeta shii teorija - kur un kaadaa veidaa dienaspraat kas taads vareetu notikt, bet drukaatajaa versijaa pliks shaads teikums liek vienkaarshi pagroziit pirkstu pie deninjiem par autores izpratni par rallija norises veidu! Kas attiecas uz tekstu "piegandējot CILVĒKIEM domātu pilsētu senatnīgu uz veselu brīvdienu"- laipni luugts, cieniijamais Vāks, 15.-17.augustaa uz Vācijas senāko pilsētu Triiri, kur nezi kaapeec visi ir pilniigaa staraa, ka jau kuro gadu var ieriit duumgaazes, pilseetas ielaas veerojot Pasaules rallija chempionaata posmu
krabis
k
šitos pretīgos sporta veidus, kur vienmer visādas nelaimes, jāver ciet. Ir laiks padomāt, ka tas nes nelaimes
Vāks
V
Vispār vajadzētu rediģēt komentārus, kas lamā autoru vai info personāžus, nevis runā par būtību. Man radās jautājums - ja rallijs pilsētā ir skatītājiem, cik tādu saies retajās vietās, kur tie varēs stāvēt? Pelt nerallistus par pārgalvīgu un bīstamu braukšanu, reizē kultivējot ātru auto kultu - piegandējot CILVĒKIEM domātu pilsētu senatnīgu uz veselu brīvdienu ar rēcošiem motoriem un dūmgāzēm, ir liekulība. Rallijs pilsētā ir tikai braucēju izrādīšanās, un Nora Driķe varēja rakstīt vēl asāk par šiem vājprāšiem, viņai kritiskā prāta un izpratnes netrūkst!
Bobix
B
Noruk, ja ar saturu nespēj saviem skricelējumiem piesaistīt lasītājus, tad jāķeras pie tendencioza virsraksta? Tu pati, maz saproti kaut kripatu no tā, par ko raksti? Ja nesaproti, tad vismaz nemelo, citādāk rodas iespaids, ka dienišķai maizei māki nopelnīt tikai ar meliem, ne prāta spējām.
vērotāja
v
Silakaktiņam ir 100% taisnība par tiem trakajiem ikdienas braucējiem, kuri cenšas atdarināt rallistus. Piemērs - Talsi. Pa rallija trases posmiem pilsētā bieži joņo tādi, kuriem ar sportu nav nekāda sakara. Viņi apdraud vecākus tantukus, bērnus, suņus un kaķīšus. Dzīvnieciņi mazpilsētās bieži pārstaigā ielas uz vienu un otru pusi.
amatieris
a
Neko no autosporta nesaprotošie auni kāri uztver šādas ziņas un sāk gudri spriedelēt... :( Manās acīs "Dienas" prestižs kritās, kad notika Zatlera ķengāšana pirms gada. A tagad jau vispār ir bēdīgi :(
kaads
k
diena, dzeltens ir zilaaks par baltu? :P Juus paliekat dzeltenaaki par PDz un KJ. Neuzzinot nianses rakstaat mulkjiibas un "peec iespeejas aatraak". Izskataas, ka pasaakums iet uz galu, taapeec jaameegina visi varianti, tai skaitaa pilniigi kreisi virsraksti. Phee. kaunieties. :(
diena, ka Jum ar galvu?
d
Idioti, kāpēc jāraksta "pirmie cietušie" ? Varētu padomāt, ka rallijos cieš tikai skatītāji un dalībnieki sacenšas par to, kurš notrieks vairāk skatītājus. Diena, es Jūs cienīju, kā salīdzinoši objektīvu laikrakstu, bet jau kādu laiku esmu pārliecināts, ka vienīgais veids, kā cīnīties pret tirāžu kritumu ir "dzeltenums".
Oskars
O
Tā ir ,kad stulbeņi pārkāpj noteikumus-likumus un PILSĒTAS centrā brauc 200km/st........
Jānis L.
J
Par raksta virsrakstu - kāpēc jāraksta, ka "pirmie cietušie"? Tas tā noformulēts, it kā pēc pirmajiem būtu paredzami arī nākamie cietušie.
Zigurds
Z
Tik ilgi kamēr startēs amatieri, kuri nezina ko darīt ar naudu. Tas stulbums jāklapē ciet!
?
?
Atkal- kārtējais negadījums. Cik ilgi vēl notiks cilvēku slatēšana?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Svētdiena būs saulaina un sausa

Svētdiena būs saulaina un sausa, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas