Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Lagzdiņš protestē pret normām, kas apgrūtinās cīņu ar naudas atmazgāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs-pensionars
A
Lieta nav tik vienkarsa ka to megina pasniegt.Bresa piedavatais ir pareizaks jo ierobezo organu patvalu.Ir japierada noziedzigs nodarijums un vainigais jasoda. Lielie patiesnieki ar "tiesi vai netiesi" pielauj patvalu.Mums liekas ka tu esi ticis netiesi pie lidzekliem un cauri.Galu gala es ka tevs delam atdodu savu muza darba rezultatu,godiga darba,bet pats dzivoju no pern veiksmigas spekulacijas."Netiesi" mierigi areste ari delu.Luk ka.
Berta
B
Kamēr kaķis nav mājās (reāli Latvijā NAV prezidenta), tikmēr peles (valdošā mafija) pa galdu danco. Kad vienreiz Zatlers sapratīs, ka mafija par viņu ņirgājas tikpat kā par tautu, uz kuras rēķina tā ir ērti iekārtojusies? Ja šoreiz Zatlers nereaģēs, notikumi valstī kļūs neprognozējami.
Pindzele
P
Lūdzu ,paskaidrojiet kāds ,ko likuma pieņemšanas/noraidīšanas balsojumā nozīmē "atturas". Tātad šiem tautas kalpiem nav sava viedokļa par apspriežamo lietu,vai vispār ir nekompetenti savā darbības sfērā?Kas ir "atturas"? Vai tas būtu tā kā Bresim _ man vienalga.Vai viņiem visiem ir viss kas notiek Latvijā,viss ko viņi ar savu nekompetenci,valstij naidīgo darbību veikuši ir vienalga.Ja Saeimas deputātam par ļoti svarīgu likumu nav sava viedokļa,tad kāpēc es,strādājošais pensionārs, no sava pirmā santīma maksāju visiem šiem "atturībniekiem"algu? Manupr āt tāds termins "atturas"vispār būtu izslēdzams kā formulējums balsošanā.
brutalis-vertikalis
b
Lieliski! Jāmaina profesija! Es tevi aplaupu, kā arī aplaupu vēl pāris simtu tik pat apgarotus indivīdus un tūlīt pat visu "atdāvinu" kādam, kuram neko par šīm laupīšanām nevar piesiet! Ja laupītājs tiek atklāts (es protams fiksi mūku uz Kubu) un tiek apzināts kur atrodas salaupītā mantība, šie ar jūsu īpašumiem apdāvinātie cilvēki var hoķ jums deguna priekšā plivināt jūsu pašu naudu, bet jūsu vienīgā reakcija būs - "Viss ir absolūti taisnīgi!" :)
Lelle
L
He! Priekš kretīniem man dubļu vienmēr pietiks...Nāk šiem virsū lielais kizdrihs...grib jau maitas noturēties par katru cenu, bet zvaigznes un Dievu nevar apčakarēt kā tautu ar oranžām lupatām....
Lellei
L
Kur tādā mazā štruntā var būt tik daudz dubļu. Izskatās, ka restes tev neļauj sauli baudīt.
Vizma
V
Iespējams, ka Lagzdiņš jūt TP līķa smaku un gatavo sev augsni tautas piedošanai. Tas, ka smadzenes viņam vēl joprojām ir (, pretstatā, piem., Leiškalnam u.c.), ir skaidrs. Visu tomēr nosaka tas, kā viņas tiek pielietotas. Ko dod labs jurists, ja viņš ir smalks nelietis (,piemēri nav tālu jāmeklē)? Ko dod tāda Breša, Lemberga, Grūtupa u.c. kādreiz uzspēlētais patriotisms, ja kabatā tiek turēta dūre un tiek domāts, kā jauno valsts iekārtu padarīt par iespēju netraucēti izzagt valsti? Un ko ir devuši Lagzdiņa kādreiz 1992. gadā sacerētie likumi par īpašumu atdošanu vecajiem īpašniekiem, nenomaksājot Latvijas bankām parādus - vai tā, teiksiet, ir nejaušība? Pareizi jau Lagzdiņš saka, bet vai tikai šeit pirmām kārtām nerunā cita viņa rakstura īpašība, nekā rūpes par valsti?
Lelle
L
Taukmūļu katliņš sāk piedegt...ko glupā Ļena darīs, kad no ministrēšanas tiks padzīta?! Droši varēs ķurķī atgriezties pie vecas profesijas - piešancēt par paraugapkopēju parašu beršanā...kamēr atberzīs Trīsbrāļu jau 15 milj. vējā izmestos....
Lelle
L
šitajam mērglim laba oža...jūt, ka zeme sāk degt zem kājām...drīz laidīsies...
Neticīgais Toms
N
Vai Lazdiņa kungs būtu principiālāks par saviem kolēģiem? Vai arī viņam šajā situācijā ir izdevīgi radīt priekšlikumu, ka viņš ir principiālāks?
Svins
S
piekrītu, ka jaunā definīcija izklausās skaidrāka. bet ... eh, ka būtu kāds atzīts eksperts šajā jomā, kas varētu paust savu neatkarīgo viedokli, ko tas viss nozīmē, jo baidos, ka no šīm redakcijām vien, nelasot visu pašu likumu, pateikt, kas aiz tā slēpjas, ir diezgan pagrūti.
čangals
č
pats blēdis lazdiņš ,grib iemantot l'tu popularitāti...
Lelle
L
Kretīni vēl kodīsies ka suņi...
plakanais
p
Man kaut kā sakarīgāka liekas kā reiz jaunā definīcija. Paskaidrojiet, ja spējat , kāds, kāpēc tā ir tik slikta? Tas pirmais variants vairāk atgādina - "krāns ir, tad potenciāls izvarotājs"
Lelle
L
Par oranžo kretīnu Lazdiņu apgaismība nākusi...kāds brīnums!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas