Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Lato Lapsa uzņemas atbildību par rokasgramata.com

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
Lepojos ar Lapsu ,, otrais Neo .... !!! VIVAT ! Vecis ar riktīku aknu ! Gaidu grāmatu par Šleseru ar nepacietību ....
pamela
p
Visai dīvaini,lai gan - NĒ,likumsakarīgi,ja ņem vērā kā labā un no k'adiem avotiem tu strādā.Esi pārliecināts,ka maisiem žurkas caurumu neizgrauzīs,kad būsi savu nokalpojis!? Dīvaini ir tas,ka mūsu valstī ne KNABs ,ne SABs,ne DP ,ne VIDs gandrīz neko neatrod starp krievu miljonāriem,blēžiem,zagļiem. No šejienes secinājumi = VDK /ФСБ / mūžam dzīvs!Arī rīdīti savā starpā ir tikai letiņi.Iedomājaties kāds būtu spēks,ja būtu VIENA,nu divas latviešu partijas !? Bet nē čekas savervētie uzcep VL,Daugavas racējus,Prezidenta modinātājus,sociķus utt. POLITKLAUNUS!
M.
M
Baigā māksla sakopēt kaudzi papīru, un nosaukt to par grāmatu. Sociologs A. Kaktiņš norāda TVnet, ka šis neietekmes Lemberga reputāciju. bet protams, it kā šādi safabricējumi kaut ko varetu ietekmēt. ventspils turpina attīstīties, un tur cilvēki dzīvot vislabāk Latvijā, kamēr pārējie raksta gramats un dzivo nabadziba, beigsim apskaust labakos.
K.
K
Gribas redzet gramatu, ko L.Lapsa bus sarakstijis par Sleseru un tad jau vares redzet, cik vins perkams vai ne....
...
.
Ja Lapsa pieķersies lāčiem, kas šeit, baidos, faktiski valda, tad maz neliksies. Tā kā to mēs nesagaidīsim.
stratēģis
s
>Juhan,kas pasūtīja tas samaksāja! Jautajieni iraid?
Juhans
J
Kas pasūtīja?
KLM
K
Un kam jāsaka paldies par šo skaisto pilsētu? .................................................. ................................................. Jūs personīgi paldies varat teikt vēl vienam ceļotājam, kurš no poļitruka čina okupācijas laikā sekmīgi atceļojis līdz mūsdienām - nu jau Latvijas patriota činā...
Buba
B
Visi, - sorosīti,lihtenšteinieši, šveicieši briti, žīdmasoni u.c. bezkaunīgi apmelo mazo vīreli, kas nepšaubāmi tīrs, kā bāreņa asara un kuram maciņš tukšs, kā izšauta plinte.
Left
L
Pārējai valstij nozagtās naudas atbirām.
Ceļotājs
C
Aizbrauciet uz Ventspili un apskatiet šo pilsētu,nebiju bijis tur ilgi un nepazinu,cik skaista un tīra.Rīga nestāv ne blakus.Un kam jāsaka paldies par skaisto pilsētu?
neesmu vēl lasījis
n
Šito grāmatu vēl tikai šodien grāmatnīcā pirmo reizi ieraudzīju. Bet tās pārējās par ceļojumiem ir superīgas!
jo
j
nuuu ja lapsa buutu tik sveets....redzeeju kaa pashaapziniigi ievilkas uz Dinamo speeli VIP durtinjaas.skaidris ka kaads maksaa.Arii es maksaaju....
6as egles
6
diemzheel uzpirktajiem veeleetaajiem par sho ir po... sapraatiigam cilveekam shii informaacija liktu aizdomaaties - lai vai kaa priecaajos kaa taa Ventspils pilseeta ir izaugusi un sakopta - bet argumentus razt nespeeju - kaa var veeljoprojaam godaat to huutes kungu??? Veel tikai dereetu komentaars - nau notiesaats - NAU VAINIIGS.... atvainojos - Tas ir iespaidiigs Pi..........
alberts
a
Varbut tomer tu "lapsa" varetu kautko uzrakstit par "lāčiem" kuru seit Latvija ir pārpilns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AIVARA LEMBERGA KOMENTĀRS:

"Varam uzskatīt, ka lielais priekšvēlēšanu laiks patiešām ir sācies – starta šāvienu demagoģiskai un netīrai priekšvēlēšanu propagandai devusi nekritiska dažādu apdrukātu papīru samešana vienā blāķī, nez kāpēc nosaucot to par grāmatu.

Par priekšvēlēšanu propagandu šo konkurentu sistemātisko vēršanos pret mani kā visnopietnāko politisko pretinieku jau nosaukuši politologi, un nav jau arī citu vārdu, kuros dēvēt šīs aktivitātes, kas lielā steigā notiek tieši mēnesi pirms 10.Saeimas vēlēšanām.

Jebkādu uzticamību šiem sabiedriskās domas ietekmēšanas mēģinājumiem degradē šā pasūtījuma darba jau zināmie autori – mani ilggadējie oponenti un viņu uzticamie izpildītāji, kuriem savu netīro spēlīšu īstenošaai ļoti paveicies ar priekšvēlēšanu laiku."


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas