Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Latviju sveic arī Krievijas prezidents

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Paldies, punduri. Dzīvo!
Oskars
O
Krievu ziņas KLUSĒ,vēstule nav ĪSTA.
njāā
n
bet ko tad labu pēdējā laikā esam redzējuši no Krievijas? tikai ''sprāguša ēzeļa ausis'',tāka piedodiet,tie teksti ir pamatoti
KLM
K
Visadi bezdeivji,ululini,patrioti-merkaki,kuriem visu labo vajag apdirst,jo vinu princips- jo sliktak-jo viniem labak,vienalga kam slikti-Latvijai,Krievijai,ES-vini rupji lamasies. Ta ir tada cilveku skira-ar gludam smadzenem-tur ir tikai viena rieva-prieks rupjas lamasanas-vairak citam vinu pratina nepietiek.
prieka
p
Butu loti labi, ja varetu redzet pa TV ka Plutins so laciti dzena pa kremli un izveklot savu biksu siksnu per lacuku par to, ka sis ir apsveicis Latvijas valsti tas dibinasanas svetkos. Visiem labajiem Latvijas iedzivotajiem, latviesu tautai priecigus un gaisus svetkus. lai ari ienaidnieks ir pie robezas, tomer ir godigi jastrada, ir jabut krietniem, labestigiem cilvekiem, ir jaciena Latvijas valsts, savi lidzcilveki, lai mes visi dzivotu kopa laimigi musu jaukaja Latvija, cerams, ka pavisam driz atbrivosiemies no valdosas bandas, mafijas, no kretinu valdibas, Saeimas kura patlaban valda Latvija. Visiem labu pratu, cinas speku, energiju, labus darbus un neatlaidibu, buvejot musu jauko, skaisto Latvijsa valsti, speku, energiju, neatlaidibu cina ar melnajiem spekiem kuri ir parnenusi sis valsts augsgalu.
patriots
p
Skiet ka kremla punduritim bija loti gruti palikt savu parakstu zem sim rindinam. Nozelojama ir ta krievija ar tiem kremla punduriem, kuriem gar acim nib naids, launums, fasisti.... Tas naids, launums, kurs nak no krievijas parlamenta, kremla cekistiem, punduriem, politkiem, zurnalugam ir ar pratu neaptverams un jutams ka tas lien ara ne tikai no vinu smirdigajam mutem, launajam acim, netirajam poram bet virmo pat gaisa.
ululiņš
u
Uz tā papīra gabala nebija paraksta. Laikam kancelejas darbinieki nolēmuši nesakustināt prezidentam tādu hemoroīdu kā Latvijas neatkarība. Vai varbūt es kļūdos un sūtīt neparakstītus apsveikumus ir vispārpieņemta diplomātiskā prakse?
Bezdievis
B
Nesen Putlers tak apgalvoja ka Latvijas neatkarība ir Krievijas lielākā katastrofa (PSRS sabrukums lielākā ģeopolitiskā katastrofa). Ka tik Medvežonaks nebūs pārsteidzies un ka tik nedabū publisko pērienu no Putlera.
Senais> nezin kam
S
Man kauns par4 jūms- ZĀKĀTAJI. Šodien ir svētki , bet kur nu. Jums labāk šmucēties un , kā vienmēr sākt pa tiem sūdiem rakāties. Un dēvējiet mani kā vien vēlaties, bet es vienalga savu dzīvi mēģināšu nodzīvotv ticot humānajām, garīgajām vērtībam. Protams, ka tas nav viegli jo daudz iznāk,vilties, kā tagad šais daudzajos komentētājos. Bet daudz nenozīmē visos un vienmēr. Kādreiz jau kādu saprātīgu būtni arī gadās sastapt. Priecīgus svētkus LATVIJAI un tās tautai, kas, patīk tas vai nē, bet nav vienīgi vien tīrasiņu latvieši. Toties cilvēki. Un kāds no tiem cilvēkiem mēģinās saskatīt kaimiņnvalsts prezidenta apsveikumā labās gribas žestu.
Ivars
I
Mūsu sveicieni arī Medvedjevam! Varbūt varbūt beidzot pienācis laiks visiem atbrīvoties no nevajadzīgiem aizspriedumiem un ambīcījām.
Juris
J
Gribetos lai kads hakers parbauda vai nav nekas izdzest
Vepris
V
Taisni brīnums, ka šoreiz iztika bez draudiem.
Ilgonis
I
Vins laikam nebija skaidraa
Zigurds
Z
Ar sakostiem zobiem...
jā jā
j
Paldies viņam par apsveikumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Krievijas prezidenta D.Medvedeva apsveikums (krievu val.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas