Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Lejiņš, Gromuls un Dobelis atkāpjas no amatiem LSDSP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TV
T
Lai dzīvo Dinēvičs! Lai, cik man tuvas ir sociāldemokrātu idejas, par šo partiju ar šiem līderiem es un man zināmie cilvēki nekad nebalsos. Laikam jau ir patiesība tam, ka Dinēvičs ir Tautas partijas ieliktenis, lai grautu sociāldemokrātus no iekšienes. Veiksmi turpmākajā darbā!
0,4%
0
Pareizi teikts! Jālaižas no grimstoša kuģa! Paši gan gremdēja un no Dinēviča otkatiem barojās, bet nepateicība ir pasaules alga.
Skandināvs
S
Visus komentārus te raksta viens cilvēks ar zemu IQ vai arī pāris. Katrā ziņā uzskatu, ka Dobelim, Lejiņam, Labanovskim un Gromulam darbība politikā ir jāturpina. Pareiza rīcība no viņu puse tā, ka izlīda no bedres vārdā - LSDSP - ārā. Dobeļa kungs centās attīrīt LSDSP, un daļēji arī izdevās. Ja viņi būtu tikuši vaļā no Dinēviča, tad pārvarētu arī 5%. Un vēl... Bļaujat un saucat, ka Dobelis ir - aprobežots, augstprātīgs un sazin vēl kāds... S****i esat jūs. Tikai ar jauniem politiķiem kāds ir Dobelis un Labanovskis var k-ko mainīt uz labo pusi. Tas, ka neesat varbūt manījuši to, ko Dobelis raksta vai dara, ir tikai tapēc, ka to iekš LSDSP nav reāli izdarīt. Tapēc ceru šos kungus jau pēc neilga laika ieraudzīt vai nu jaunā vai citā specīgākā politiskā spēkā.
anna
a
Vienotība un social-demokrātu idejas nav savienojamas,bet galvenais ir tikt pie siles.
prom uz kapiem:
p
Kur jums tur demokrātija? Dinēvičs uzpērk tos večus un večas, kas sēž par vadītājiem lauku nodaļās. Tomēr kāda kapeiciņa atlec. Lejiņš pliks kā baznīcas žurka, no tāda nedabūs neko, pie tam vēl arī naivs kā no jumta nokritis. Dobelis duraks pēc būtības, slinks un uzpūtīgs. Nekādu reālu darbu strādnieku labā tur nedara neviens.
laimīgu ceļu
l
Ja nepatīk demokrātija, lai tik tinās prom un lai nestāsta, ka vainīgs atkal Dinevičs.Kongress jūs, mīlīši, izsvilpa! Kapsētas ir pilnas ar personībām, kuras reiz ticēja, ka bez viņām pasaule sagrūs.
Hmmm
H
Atis Lejiņš dikti gribēja būt Eiroparlamenta deputāts, kas garantētu nodrošinātas vecumdienas, bet tauta viņu ...neievēlēja! Uz kurieni šie 3 kungi tagad trauksies?
Pareiza rīcība!
P
LSDSP priekšsēdētāja vietnieki Atis Lejiņš un Ilmārs Gromuls, kā arī ģenerālsekretārs Ansis Dobelis sestdien žurnālistiem paziņoja, ka neredzot vairs iespēju ieņemt vadošus amatus partijā un no šiem posteņiem atkāpsies. ----------------------------------------------- ------- No jums tāpat NEBIJA nekādas jēgas!
re
r
Ati, Tev jābūt Vienotībā. LSDSP tāpat 5% nepārvarēs. Labākajā gadījumā 2%. Faktiski Lejiņš ir labākais kadrs tur, ja viņš aiziet, partiju var klapēt ciet. Bet Saeimas vēlēšanās uzvarēs Vienotība-tas jau tagad ir skaidrs kā diena:)
brīvi sveiks!
b
Īsais kurss: Latvijā ir vajadzīga Eiropeiska sociāldemokrātija, diemžēl LSDSP šodien ar to nav nekā kopēja. Jura Bojāra vadībā sākās nopietna darbība, bet šķēlisti nopirka Baldzēnu, tas sadalīja partiju, naudas nebija, pie varas partijā rāvās zaglis Dinēvičs, kas organizēja naudu caur otkatiem Rīgas domē, godīgais un izglītotais Jirgensons atmeta ar roku un aizgāja uz Saskaņas centru, kur tagad vada Rīgas nodaļu pie Dolgopolova. Tagad vecā žuļika Dinēviča un iedomīgā, bet aprobežotā Dobeļa vadībā LSDSP ir nokrituši reitingā līdz 0,4%! Abi gribēja iesprukt Vienotībā caur Štokiju! Sava partija un tās darbības organizēšana maz interesē, LSDSP faktiski guļ. Tikai pilnīga valdes nomaiņa, kas visi patiesībā ir Dinēviča stipendiāti, un savas kļūmīgās vēstures izvērtēšana varētu dot kādu virzību.
ekssocdem
e
Atis Lejiņš abu Bojāru laikā nebija LSDSP biedrs un neko iespaidot vai neiespaidot nevarēja.
BJ
B
Ne jau Lejiņš izmantoja LSDSP, lai tiktu Eiropas Parlamentā, bet LSDSP centās izmantot Lejiņa reputāciju un vārdu. Diemžēl pat ar Lejiņa vārdu nepietika, lai LSDSP iekļūtu EP. Lai gan Lejiņš šai sīkpartijai savāca 40 000 balsu!!! Dinevičs Rīgas domes vēlēšanās savāca tikai kādus 3000.
Zigmunds Freids
Z
kā jūtos? šodien esmu tāds pusbēdīgs ! .....
Liva
L
LSDSP jau sen tāda pseidopartija vien ir. Reālas varam viņiem jau desmit gadus nav bijis, tomēr šķeļas viņi nu jau kādu trešo reizi. Cik daudz gabalos (partijās) pieci cilvēki īsti var sašķelties?
Timo
T
To pašu es arī varu teikt: LSDSP ar Dinēviča pārvēlēšanu parakstījusi sev nāves spriedumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas