Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Lemberga partija prasa Kristovska atkāpšanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Var piekrist pilnībā. Vai kāds no komentētājiem varētu vienlīdz labi tikt galā ar vienkāršāku problēmu, -proti, ja vajadzētu palīdzēt Latvijā uz ielas latvietim vai kādam ārzemniekam, kuru piemeklējusi sirds lēkme, bet viņš nezin ne latviešu, ne krievu valodu ? Atļaušos apgalvot, ka ārzemniekam būtu lielākas problēmas kā latvietim. Par ko tad visa šī putra un satraukums?! Par to, ka viens pateica, ka arī viņš nevarētu vienlīdz labi palīdzēt. Jābūt ar kaut kādām nobīdēm, lai visus, kas atzīst savu nespēju vienlīdz labi palīdzēt dažādu tautību cilvēkiem, sāktu dēvēt par rasistiem vai rasistu atbalstītājiem.
nopietni
n
Ja krievs , kurš strādā veikalā, latvietim veikalā pasaka, es nesaprotu, ko tu latviski saki, to katrs nosauktu par likuma pārkāpumu. Bet, ja Amerikas latvietis ārsts Sluckis uzraksta pašsaprotamu lietu, ka, nezinot krievu valodu ,viņš nevarētu Latvijā vienādi ārstēt krievus un latviešus, atrodas "gudrinieki", kas to nosauc par rasismu. Pilnīgi skaidrs, ka liela daļa komentētāju un arī tā Ventspils partijas valde nav draugos ne ar loģiku, ne ar prātiņu. Ja tik vienkāršas lietas nesaprot, kāda gan var būt runa par Kristovska kritiku.
čiekurs
č
Rodas tāds iespaids,ka šlosis lapsu paņēmis spīlēs,par izgājienu pirms vēlēšanām,un šis nu tagad rok un rok,nabadziņš,lai no viņa neuztaisa krāgu šleserkundzei.Opozīcijai laikam nekā cita nav ko darīt,kā nodarboties ar gebelsa cienīgu propogandu,kādam vajadzētu parakņāties saskaņas garadarbos par Latviju un latviešiem ,tālu nebūs jāmeklē,bet tas jau laikam nevienu neuztrauc ,ka tik savējiem kādu samazgu spaini uzliet.
[email protected]
v
Līdzcilvēki! Vai Jūs patiešām neko neprotiet, ka tik daudz tērējat laiku publiski lamājoties? Līdzcilvēki! Vai jums savu vārdu un adrešu nav, vai esat gļēvuļi? Stulbi runāt šādā kompānijā.. Es arī apšaubu Kristovska spējas vienot, jo viņš izjauca iepriekšējo partiju un necentās darīt visu nacionālās vienotības labā savā bijušā partijā. Bet,… ja trīs partijas viņu izvēlējās kā Vienotības vienotāju, tad mums ir šī griba jārespektē. Acīm redzot viņiem nebija labākas kandidatūras. Ja Domrovskis viņu izvēlas un Saeimas vairākums nobalso par viņu kā ministru, tad arī mums šī lieta ir jārespektē. Dodiet viņam 100 dienas lai parāda sevi! Beidziet riet un pazemot sevi un nereaģējiet uz politisko salašņu kviecieniem. Iedomājaties situāciju, Mūsu lielkapitāla lūzeri maksā pakalpiņiem, kas aprej Latvijas Saeimu un viņas lēmumus! Neviens nerunā pretī! Šie tik maļās un maļās. Smieklīgi paliek… Domāju, ka vajadzētu atklāt šī skandāla ierosinātājus Saeimā un par katru no viņiem lai Diena uzraksta savu viedokli un mēs komentēsim ar jēgu. Ārā ir brīnišķīgs laiks, ejam pie dabas...
aigars
a
Savukārt Lemberga ietupināšanu gaida visa pārējā Latvija.
durnis
d
Ne jau lembis šito čuru vārīja , nevajadzēja tam kristus bērniņam , kuru saucu par staiguli , naudu slaukt no visiem , tad arī nebūtu šī skandāla... Un nekāds omkulis vēl neesi ,ja vēl bērna prātā un gaidi naudiņas no jēlīšiem par savu muldēšanu ~!
onkulis
o
Ar šo lēmumu Lembergs panāks visu, ko vien vēlās.
durnis
d
Nu sīks gan pats esi ,jo prātiņš Tev īss tik proti samaksu saņemt par tām samazgām ,kuras citiem lej ,bet padomāt ko drīkst atļauties ārlietu ministrs... nu tām jau Tev smadzenītes nodzertas !!!
papa
p
Ar so sastrebto lemumu Lembergs dara tikai sev kaunu un vina reitings leja.
durnis
d
Nu sīks šmurgulis gan pats esi ,jo prātiņš Tev īss tik proti samaksu saņemt par tām samazgām ,kuras citiem lej ,bet padomāt ko drīkst atļauties ārlietu ministrs... nu tām jau Tev smadzenītes nodzertas !!!
mednieks
m
Tu esi ļoti stulbs lācis - jo nesaproti ļoti elementāras lietas: 1. Latvijas pilsoņi ir ne tikai latvieši 2. Nav runa par bezmaksas pakalpojumiem, bet gan par dažādu attieksmi pret dažādu tautību pacientiem.
Sorķīrā močītājs
S
Nē tu kļūdies,Aivaram drīz būs tiesas spriedums,skaties katik nenoģībst.
lācis
l
Nesaprotu par ko sacelt tāda brēka ar Ģirtu Kristovski? Ikvienas valsts pilsonis ir tiesīgāks saņemt labākus medicīnas pakalpojumus nekā iebraucējs vai nepilsonis. Aizbrauciet kaut vai uz Norvēģiju pie zobārsta – paprasīs pasi, ja nebūsi norvēģis, par brīvu absolūti neko nedabūsi, arī zāles un apdrošināšanu neatmaksās. Mūsu Ģirtvaldiņš, aizstāvot latviešus, uzbrauca augumā varenajai krievu nācijai. Vai tāpēc viņš nedrīkst būt ministrs??? Totāls absurds! Pieprasu viņa palikšanu amatā! Pietiks līst Kremlim pakaļā un par katru cenu apspiest jebkādas latviskas nacionālisma pazīmes.
ruksis
r
Pag, pag, vai tu neesi tas pats "Ivans Daunis"?
jurijs- pesimists
j
Lembergam laikam iepaticies tas Ļurbanovičs. Kristovskis tiesas priekšā nav bijis un neb';us, bet kā ir ar pašu "svēto" Lembi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas