Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Lembergs juniors tiesā piesaka noraidījumu prokuroriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šulers
š
Taisam totalizatoru, cik šiem gadus iedos. Kas precīzāk uzminēs, tas paņem kasi. Likme 5 lati, iemaksas var izdarīt līdz brīdim, kad tiesa aiziet taisīt spriedumu. Tiesnesis un piesēdētāji nedrīkst piedalīties.
Tautas pasaka
T
un tā viņi dzīvoja laimīgi (sorry tiesājās) 100 gadus!!! :))))
Berta
B
Tas nu galīgi NAV pamats prokuroru noraidīšanai, jo nav ne izmeklēšanas paviršība, kas varētu novest pie smagām sekām, ne arī procesuāls pārkāpums. Lai nu šoreiz necer uz tiesneša pozitīvu lēmumu!
Paija
P
Lembergu lieta - zelta ādere advokātiem u.c.
sirtaki
s
Lieta beigsies pēc 50-60 gadiem pēc apsūdzēto neesamības šai saulē. Šis process nodrošinās "maizi un izklaides" juristiem, ekspertiem, pastniekiem, papīra ražotājiem, kā arī medicīnas darbiniekiem.
nnn
n
ko var akstiities tapat skaidrs ka nenotiesas,jo visiem tapat bail,ka saks runaat Lembergs vecakais ,tad daudzi dabus sedet,no musu valsts spices,es taa domaju,tapec uztaisijusi paraugpravu bez rezultata.... akape netiesa Šķēli,Šleseru un citus politikas pelekos kardinalus? kapēc netiesā Karginu un Krasovicki,kas banku tik tāl nolaida,un tagad pa to maksā visa valsts.. tas ir teatris bez maksas..
ābols
ā
kāds tēvs, tāds dēls - abi labi !
tauta
t
tiesa atstāja šveices advokātu un neļāva viņam kļut par liecinieku, kā prasīja prokuratūra. tiesas pieeja parāda, ka tā neizmanto jebkuru iespēju saņemt vispusīgu informāciju par apsūdzēto, ka tai nav svarīgi noskaidrot patiesību, bet svarīgāka ir noslēpumu saglabāšana, formālais skatījums. Ha! Advokāts nevarot atklāt ziņas par saviu klientu! Jāsmejas! Var un vēl kā var! Īpaši tad, ja klients piedalījies valsts likumdošanas sakārtošanā savās interesēs (piem., ārzonu īpašnieku slēpšanas atļauja) un, būdams amatpersona, kļuvis par multimiljonāru.
Malēnietis
M
Malači vismaz parādat kādā līmenī mūsu ierēdņi mums ir jautri.
bojārs
b
advakātiem vistiņas (abi lembergi)dēj zelta oliņas...labi klienti...advakātiem izdevīgi
????
?
Paspēlēsimies?
karlis
k
Ak dievs kā apnicis redzēt prokuratūras nekompetenci, kuri nezina paši likumus.Tāda sajūta ka prokuratūra var pastāvēt tikai krimināllietās, pārējos procesos tikai zaudē un no nodokļu maksātāju naudas maksā kompensācijas
padoms
p
Anrij, atteikumus varēsi izteikt kamerā, kad gribēs Tevi izpakaļot... Par visu ir jāmaksā, dēliņ...
malacitis
m
nu ko vini tur akstas un stiepj gumiju.... jo atrak vinus abus iesedinas, jo atrak vini pec tam iznaks briviba.. ka saka krievi, ranshe sjadesh, ranshe vijdesh.....
Ērglis
Ē
Izlasot pamatojumu, likās, ka Anrijs ir nolēmis neveiksmīgi pajokot izgājušā pirmā aprīļa sakarā. Nesanāks Lembergam uzvarēt vēlreiz Ventspilī, nesanāks. Nekādas gumijas stiepšanas nepalīdzēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Lietas aizkulises

Lembergi tiesu turpina bombardēt ar lūgumiem

Lembergam neizdodas noraidījums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas