Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

papildināta - Lembergs, visticamāk, nebūs prezidenta kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zex
z
kad tad lembi viereiz,...izpurinās un iespundēs aiz rūtotām dzelzs gardīnēm !?!>
Romu Jeske
R
Tas tik butu cirkus bez maksas,ja Lembis balotetos par Latvijas valsts prezidentu!Kaupens ari varetu tikt ieklauts saja aptauja-Freimana veidoklis??Kas notiek LATVIJA??
palicējs
p
jau tas vien, ka pozicijas partija par premjeru virza smagos noziegumos asūdzētu personu, kura tiek tiesāta, liecina par banānu republiku, bet nevis par tiesisku valsti.
VĒROTĀJS
V
Viss šis ļembasts ap Lemberga vārdu ir elementāri vienkāršs.Masu mēdīji tiek pie ienākumiem.Lembergs. pie popularitātes.Un galu galā.,kā tai vecā anekdotē.vai viņam nozaga to mēteli . vai viņš to nozaga.
VĒROTĀJS
V
-V
KLM
K
un Lembergs ar savu augumu un izskatu neriktīgi parādīs Latviju. ................................................... ........................................ Priekš kam Jūs tik neriktīgi rakstāt, tā apvainojot Lembergu - braucot kā prezidents uz ārzemēm viņš ņems līdzi 140 apsūdzības sējumus gandrīz metra augstumā - pakāpies uz šo apsūdzību metra viņš būs visgarākais prezidents pasaulē - pa īstam un riktīgi parādot, kā Jūs izsakāties, Latviju. Tas nozīmē, ka Lembergam jābūt par Prezidentu. Tad varēs nominēt pats sevi Ministru prezidenta amatam - te Jums taisnība.
Juhans
J
Tikai Lembergs! Visa tauta viņu grb.
HKL
H
Nez vai Lembim paša nelabi nemetas par saviem nodarijumiem?
ja
j
Tas būt vājprāts!Kauns pa visu pasauli!
Priekš KLM
P
LIEC NU MIERU LEMBERGAM! Tu un Tev līdzīgi neesat spējīgi pat ūdeni pienest Lembergam, tāds ir teiciens tautā. Par prezidentu viņu likt nebūtu pareizi, ta viņš pats arī neies uz to, jo tur varas nav. Prezidents braukā pa ārzemēm, un Lembergs ar savu augumu un izskatu neriktīgi parādīs Latviju. Uz ārzemēm jābrauc Zatleram, jo viņam ir īsts ārieša izskats. Lembergam jādod vara, lai kaut vai nedaudz Latviju pievestu pie kārtības. Tas nozīmē, ka Lembergam jābūt par Ministru prezidentu.
KLM
K
Lembergs, visticamāk, nebūs prezidenta kandidāts ................................................. ..................................................... Tas izsauc patiesu, neviltotu nožēlu - zaudējam iespēju iekļūt Ginesa rekordu grāmatā, bet pats svarīgākais - milzu līdzekļus valsts kasē - tūristi no visas pasaules maksātu bargu naudu, lai tik redzētu unikālu skatu - prezidenta iznācienu no Pils, adjutantam nesot divus smagus koferus ar 140 apsūdzības sējumiem...
KLM
K
Jo vajadzīgs ir prezidents, kas Lembergu nosauks par premjeru !! ......................................................... ........................................................... Ir vēl citi varianti - Aivars kļūst par prezidentu, premjera amatam nosaucot Lembergu (ļoti spējīgs cilvēks, to pat atzinusi angļu Karaliskā tiesa)
Laima
L
Tādas idejas var rasties tikai Latvijā.
kurmītis(f o t o g r ā f s)
k
es arī nebūšu un vēl ļoti ļoti daudz cilvēku nebūs vai turpināsim rakstīt par tiem kuri nebūs ..
šakalis
š
Kas īsti iesvieda VALSTI bedrē ? Tauta pati arī rava, katrs uz savu pusi par VALSTI nedomajot

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas