Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - LTV atteikusies arī no Oskara ceremonijas pārraidīšanas

Budžeta samazinājuma dēļ, Latvijas televīzija (LTV) šogad “diemžēl” nerādīs ikgadējo ASV Kinoakadēmijas balvas _Oskars _pasniegšanas ceremoniju, _Dienai _teica LTV preses sekretārs Mārtiņš Pučka.  Reitings šai pārraidei parasti neesot bijis augsts, tādēļ no šī veidokļa tas nebūšot liels zaudējums. Pārraidi skatījās ap 90 tūkstošiem cilvēku. Cik konkrēti izmaksāja Oskara ceremonijas pārraidīšana, LTV neatklāj.

ASV Kinoakadēmijas balvas Oskars 81.pasniegšanas ceremonija notiks šonedēļ - 22.februāra vakarā. LTV vairākus gadus raidīja ceremonijas īsāku versiju nākamajā dienā. Šova pārraidīšanas tiesības šogad ir ieguvis TV6, kas ir viens no skandināvu medija koncerna Modern Times Group (MTG) telekanāliem Latvijā. Tam pieder arī TV3. Diena jau rakstīja, ka LTV ēterā vairs nebūs arī nacionālā seriāla Neprāta cena, no kura uzņemšanas LTV atteicās pēc budžeta samazinājuma. Toreiz tika paskaidrots, ka izklaides raidījumi ir pirmie uz ko taupīs. Neprāta cenas komanda ir pārgājusi pie TV3, kur turpinās seriāla uzņemšanu ar citu nosaukumu. LTV nebija naudas arī Eirovīzijai, taču izdevās atrast sponsorus.

TV6 raidīs ceremonijas īsāko versiju 23.februārī plkst. 22:00. Pirms tās skatītājiem būs iespēja sekot kino zvaigžņu parādei Sarkanais paklājs. Tērpus komentēs ekspertes Gundega Skudriņa un Antra Birzules, savukārt pašu Oskara pasniegšanas ceremoniju tulkos Ģirts Līcis.

(papildināta ar pēdējo rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas