Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - LVRTC šefs Dripe pretojas aizturēšanai par maluzvejniecību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AL
A
Tādus maliķus kā Dripe vajag atšaut nozieguma vietā. Bet tagad šis tēlos svēto nevainību un beigās vēl pataisīs inspektorus par grēkāžiem. Pāris nedēļas atpakaļ Talsu rajona upītēs tādi maliķi siroja gan dienā, gan naktī.
Pepis
P
Valsts ienaidnieks Nr 1 ir Šlesers. Kas to vēl nav sapratis? 100 gudrās galvas to nav sapratušas jo60% no vinām ir tādi paši šleseri
Jap
J
Tu,izsaukuma ziime jebl,ivaa-pashol nahuj!Var redzeet,ka esi viens no Vinja amata braaliem vai tamliidziigs frukts,kursh taapat rij nodoklu maksaataaju naudu(tas ir seez' uz kakla jebkuram no LV iedziivotaajiem).Noveelu tev "uzrauties"taapat kaa Dripem,un protams,arii smagi norauties-gan pienaaks taa diena,jo tas tur,augshaa, visu redz.Atmaksa buus!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
Palasot daudzos komentarus velreiz pieraadaas,ka letini ir viena skaudiga tauta!Es tikai neasaprotu, kas jums liedz pelniit taa,kaa pelna Lauris un kas jums liedz buut taadiem kaads ir vinsh????Ja nemakat rulleet, tad seezat biksees un nemuldat par cilveku,ja konkreti veel neko nezinat kaa bija iisteniibaa!!! Nevajag liist citu makaa un mekleet paarkaapumus,ja pashi gan jau paarkaapjat likumu ne vienu vien reizi, kaut vai paarkaapjot aatrumu braucot ar auto;)
Daiča
D
Eu, Vecit - kā ziwtas garšoja???? :DDDD
nnk
n
izdzimtenis tas lauris
blins
b
.......FRancija noker zagligo likumu paarkaapeju un tuliit vainiigais sanjem adekvaatu sodu,bet Lauriiti tagad marinees meeneshiem ilgi nodarot ljaunumu gan vainiigajam gan sabiedriibai,ka likuma paarkaapeeji netiek efektiivi sodiiti!
nu
n
i ribku sjest......
čč
č
Lauris un Ģirts NAV arhitekta Jāņa Dripes dēli, bet brāļadēli un viņu tēvs ir miris
U2
U
...''nabadziņš''..nekrietnie onkuļi uzbruka..'''piekāva''...un vēl zivtiņas atnesa....:)))))))...kretīns!!!!!!!!!!!!!!!!
grūsnais taimiņš
g
Cienītais nīgrais, jūs jau nekomentē tēmu, bet citu komentētāju personālijas.
Jānis
J
Laikam jau kārtīgs sav šefa interešu un dzīvesstila pārstāvis.
renjgje
r
arii renge puust no galvas! Naudai un kumosu daudzumam nav noziimes.
nīgrais kroplītis
n
Cienītie, jūs jau nedusmo par tām zivīm (puse jau buti no reņģes neatšķir, kur nu vēl grūsnu taimiņu), jūs jau dusmo par to cik Dripe saņem naudiņas. Bet tas nav smuki lūrēt sveša makā, tāpat arī skaitīt kumosus svešā mutē.
pedagogs un klases draugi
p
Par smagu dabas izvaroshanu sods:divi gadi par smagu slimnieku kopeeju-sanitaaru ar minimaalo algu ,vai celjmalu izmesto atkritumu vaaceeju ,peec tam varees dot padomus ministriem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas