Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Maizītis: Komisijas atzinums gatavs; balsojums - trešdien

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DD1
D
Maizītis nav no tiem, kas varētu '"uzmest" Loskutovu, vienkārši viņam jābūt objektīvam, lai cik aizdomīgi ir naudas zādzības apstākļi un lai cik lieli nopelni Loskutovam būtu KNAB attīst'ībā. Nelaime tā, ka kliķe zināja, ka Maizītis būs objektīvs un uz to arī lika visas cerības.
Acīgais
A
Maizīti, kāpēc tā jānodur acis? Varbūt tomēr ir drusku neērti no tautas?
Mosties!
M
Ja rīt valdības ārkārtas sēdē,slēdziens par KNAB būs KNABAM draudīgs,negatīvs-aicinu tautu pie savām mājām un māju logos,kā arī transporta līdzekļos, izlikt valsts karogus ar sēra lenti.
Mosties!
M
Ja rīt valdības ārkārtas sēdē,slēdziens par KNAB būs KNABAM draudīgs,negatīvs-aicinu tautu pie savām mājām un māju logos izlikt valsts karogus ar sēra lenti.
Nu, bet
N
Komisijas atzinums nav saistošs. Tā ka - iepūt man!
Zinātājs
Z
Mafija pāragri priecājas.
Ērglis
Ē
No pieejamās informācijas var secināt: 1) Pārkāpumi tiks tikai uzskaitīti, arī pie tam tikai tie par kuriem var vienoties; 2) Tajā netiks dota rekomendācija Loskutovu atlaist (visticamāk); 3) Maizītim ir zudušas jebkādas ilūzijas par procesa "nepolitiskumu"; 4) Valdība jebkurā gadījumā centīsies to pagriezt kā pietiekamu materiālu Loskutova atlaišanai; Jāsaka, likumos joprojām ir caurumi un - ak vai - tie nav salaboti joprojām no rudens berzēšanās. Sazin gan kāpēc. Būšu ceturdien no rīta un iespējams arī rīt 11:30 pie Ministru kabineta.
Lelle
L
Zvaigznēs rakstīts, ka Ļjoša nāks vēl atpakaļ, bet iedomājies, ka ne vairs kā KNABa priekšnieks, bet iespejamais Tieslietu vai Iekšlietu ministrs...oranžie piedirš aku, no kuras pašiem nāksies dzert...
Nost ar mafiju!
N
Es par Reiniku neesmu nekādā sajūsmā. Galu galā - viņa kantoris spēlē uz 2 frontēm.
vispirms atdod miljonu!
v
zvirbulen, vispirms saciet vakt miljonu, kas jusm jaatdod par partereto melasans - prieksvelesanas reklamas budzetu. tad kad to izdaris - viriskigi ka misters veldre mums maca :)
AB
A
Ko tu te centies apvārdot ar savu demagoģiju. Ir mehānismi arī kā mūsu balsošanas mašīnas lēmumus var apstrīdēt un Loskutovs to ļoti labi zin
?
?
....izšķirošā būs Reinika balss...
zvirbulēns
z
Valdības lēmumu parlamentam, parlamenta lēmumu atstādināt Loskutovu no amata nav parsūdzāmi tiesā. Ja parlaments Loskutovu noņems no amata, tad Loskutovs būs brīvs no visiem pienākumiem. Paliks vien atbildība par smagajām sekām, kas iestājušās. Bet tur jau strādās Maizītis.
Ansis>>Ojāram
A
Es ar līdz pat šodienai domāju, ka Losktovs jāatlaiž, un nu nemaz neesmu TP atbalstītājs. Bet pēc šodienas kratīšanas Krastiņa kabinetā, esmu gatavs viņam piedot tos viņa grēkus. Lai izsaka rājienu vai piemēro kādu citu sodu. KNABam jāturpina strādāt. Nu nemaz nav arī izslēgts, ka tieši tāpēc ar viņa noņemšanu no amata tā jāsteidzas.
zazza
z
Es Jums pilniigi piekriitu. Valdiiba izmisiigi peerk sev laiku.Liidz naakamajam skandaalam. Mafijaa jau nav nekaada saldaa dziive.Ir viens,vieniigs nepaartraukts karsh.Ir jaaciinaas ar varas iestaadeem,ieksheejiem uzmeteejiem un muguraa duureejiem. Riit atlaidiis Loskutovu(kursh automaatiski paarsuudzees sho leemumu).Sports-vashkeviscs varees droshi atgriezties no aarzemeem.Apsuudziibu,vinjam nomulljaas,vai cerees,ka viss aizmirsiisies un noklusiis.Jaunais KNAB priekshinieks imitees mezjoniigu ciinju ar maziem noziedzniekiem.Lielie noziedznieki turpinaas savu "darbu". Latvijaa buus bez paarmainjaam.Tikai,cik ilgi liidz naakamajam tracim?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:

Kas šodien norisinājās Maizīša vadītās komisijas sēdēs un pēc tām?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas