Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

papildināta - Mājokļa nodoklis būs 0,1% no kadastrālās vērtības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Vismaz nav graujoši, jo ir taču arī vientuļi cilvēki, kas dzīvo lielākos dzīvokļos, jo pārējie jau zem zemes.
Tessa
T
Uz Latvijas politiskās sistēmas iekšējo taisnīgumu var paļauties ne tikai Šķēle! Tas neļauj uzlikt nodokli,lielāku par 10% arī Kargina un Krasovicka dividendēm! Lai arī Norvēģijā un Somijā tas ir 28%,Dānijā-28-45%,Zviedrijā-30%,Ungārijā-20%,Polijā-19 %! Un kur tad vēl presē pieminētais nodoklis privātajām lidmašīnām un jahtām? Pavisam aizmirsuši!!
Fedora
F
Pateicoties Šķēles jau pieminētajam"Latvijas politiskās sistēmas iekšējam taisnīgumam"! Neapliks taču politiķi savus daudzos kustamos un nekustamos īpašumus ar 0,4% vai pat lielāku nodokli,kā citās valstīs,kur politiskās sistēmas taisnīgums izpaužas arī uz āru! Tieši Latvijas politiskās sistēmas vienīgi iekšējais taisnīgums neļauj valdībai ieviest progresīvo ienākuma nodokli,samazināt PVN pārtikai,zālēm,komunālajiem pakalpojumiem,paaugstināt luksuspprecēm un pakalpojumiem,mainīt vēlēšanu sistēmu!
RRR
R
Dazkaart jautaa, kaa to maajokla nodokli ieviest un sanemt? Atbildu: Elementaari! Ir gluzhi vienkaarshi jaaveic ikgadeejaa visu nodoklu deklareeshana VISIEM! VISIEM!!! Un basta! Pie ikgadeejaas nodoklu deklareeshanas VISIEM buus godiigi jaanoraada savs maajokla iipashums ar attieciigu nodokli! Maajokla iipashuma nodokli katrs maajokla iipasnieks maksaas, ik gadu nosuutot savu bankas cheku par attieciigu summu uz VID(vai pa taisno uz Valsts Kasi)! Un basta! Un vienlaikus ar shaadu nodoklu deklareeshanu tiks gandriiz atrisinaata arii gadiem ilgi mociitaa taa sauktaa "saakumdeklareeshana"(vai "nulles deklareeshana"). Lielisks risinaajums! Apsveicami! Uz priekshu!
XXL
X
Vairāk Latvijā cilvēkus ar tādu domāšanu kā Tev!
.
.
Ja nepalielinās pašreizējās kadastrālās vērtības, tad manuprāt 0,1% ir ok.
x
x
Kauns par šiem 0.1%. Kā TP atkal pavilkusies.
lops
l
Skeele, atgriezies tu kretiin vien politikaa, mums tevi taa vajag kaa suudu uz skiivja tu kretiin! Nu tauta par ko balsosim, ko reklameesim, pret ko reklameesim pirms veeleeshanam? Ir skaidrs?
Ne visai gudrs
N
Dažus komentētājus nevar īsti saprast - uzlika tiešām smieklīgi mazu nodokļa likmi - atkal slikti - "nebūšot pietiekami liela, lai noņemtu bagātajiem nost lieko..." :)) revolūcijas taisītāji.. āksti!
Andris
A
Izsmiekls nevis nodoklis. Un kur ir solītais progresīvais nodoklis? Par dārgiem mājokļiem nodoklim ir jābūt tik lielam, lai, piemēram, Kargins visus saņemtos procentus samaksātu nodokļos.
Ne visai gudrs
N
0,1% ir par mazu. Adekvāta likme būtu vismaz 0,3-0,4%, papildus nepalielinot likmi zemei un nedzīvojamām telpām un saglabājot to 1% apmērā, kā arī būtiskāk samazinot nekustamo īpašumu kadastrālo vērtību - nevis par 32-38%, kā bija plānots, bet vismaz 50-60%. Tāds risinājums šķistu adekvātāks.
noverotajs
n
Latvijaa pie sis varas netiks pienemts neviens nodoklis bagatniekiem. Tas nu ir skaidrs. Arii pie sis varas netiks neviens no viniem notiesats. Tas ir vel vairak skaidrs.
zvirbulēns
z
Ko par to visu saka nekustamo īpašumu spekulanti?
un ja nu..
u
"Nu uzlikts jau ir mazākais no apskatītajiem variantiem. Ja tiešām nevari maksāt, mazi bērni, tas ir traki! Es arī domāju, ka šāds nodoklis ir netaisnīgs pret daudziem, kas atsakoties no daudz kā centušies nodrošināt bērniem normālus dzīves apstākļus, bet laikam jau visur pasaulē tā ir un arī mums jāsamierinās."- by ciepa. ....nu piedod man, kamer latvija bus sita domajosi stulbeni, tikmer nekas nemainisies .... un ne ... visur pasaule ta nav... pasaule poliki nezaude veselo sapratu pavisam un ne nav jasamierinas. jasak REVOLUCIJA!!! cik tad var tadus idiotus uz kakla turet?!
un ja nu..
u
nemsanas jau ir par to, ka nav jau par ko DZIVOT kur nu vel jaunus un jaunus nodoklus maksat! un vispar ... KUR ta nauda aiziet???- jaunu departamentu izveidosanai? atvalinajumiem uz alpiem? KUR ta nauda aiziet? ja visu laiku ta pazud un pazud tad jaskatas kur tie caurumi un vienkarsi neliec vairs tai cauraja maisa!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas