Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Maklakovs: vairāki karavīri pārlieku aizraujas ar azartspēlēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Beidziet ņemties ap slepkavības detaļām,tas neko nemaina un priekš tam ir profesionāļi kas ar to nodarbojas.problēma ir cita par ko jādomā.Mums taču visur vadībā,ministrijās,aģentūrās,visādās padomēs sēž cilvēki kam interesē tikai pašu lietas, un darbs tikai tik,cik krēslu zem pakaļas saglabāt,vienīgi citās struktūrās strāda miermīlīgi padotie,kas klusējot dara savu darbiņu par to naudiņu,kādu nu maksā,daži mēģina protams, vēl kaut kā papildināt maku,ja amats ļauj un priekšniecība nezin.Tāda pat situācija ir arī mūsu armija, tikai atšķirība tā, ka tur padotie ir jauni cilveki,tādi kam ir nosliece uz asu izjūtu meklēšanu,jo maigie un miera mikas jau par karavīriem nepiesakās,tie iet karot tikai kara laikā kad citādi nevar.Tad nu sie jaunie vīrieši,kas mekle asas izjūtas, ja netiek uz karstajiem punktiem, uz vietas ikdienā tādas nedabū,viņi brīvajā laikā tās meklē spēļu zālēs,iekrīt parādos nu un tad jau cik tur tālu līdz grēkam, ieroči viņiem tomēr ir pieejami ikdienā atšķirībā no vairuma ļaužu.Arī citas nelaimes notiek tādēļ, ka armijas augstākajās un vidējās struktūrās tāpat ka visur mūsu sistēmā amatpersonas nedomā par saviem padotajiem kā cilvēkiem,gēnos sēž padomiskā attieksme,kur cilvēks ir tikai skrūvīte varas mašīnā.Rezultāts uz sejas.
seņa
s
un tādus ar noslieci uz dažāda veida atkarībām vispār nav ko ņemt armijā...tāpēc ar munīcija un ieroči pazūd...un vēlāk to visu vari nopirkt tajā pašā Latgalītē:)
seņa
s
tas ir tikai tāpēc, ka neprot pienācīgi tērēt NBS atvēlēto budžetu....sekas arī ir tur valdošais bardaks:)
Cirvis
C
Kā nu ne? Tīrasiņu latvietis. Nu un kādu secinājumu no tā mums jāizdara?
To cirvis
T
Nav gan tīrasiņu latvietis......
Cirvim
C
Grantiņš, kurš izvaroja un nobeidza savu meitu, sievu un arī pilnīgi svešu meiteni ir tīrasiņu latvietis. Tas visu izskaidro, Otto???
x
x
kas tas par maklakovu? vai viņš ir tas, kurš dien NBS, bet neatzīst Latvijas okupācijas faktu? Tagad destabilizē NBS darbu un ticību šai struktūrai?
KGB
K
Cik zinu, tad LR bruņotajos spēkos šobrīd dien algotņi, arī PSRS virsnieku dēli. 90% alga, 10% valsts petriotisms.Kas būs ja būs kas nopietns. Uz kuru pusi tiks pagriesti stobri............
???
?
Tavs vārds jua droši vien ir īpaši latvisks!
???
?
Viņš ir latvietis un nav nekādas nozīmes kāds ir viņa vārds!
???
?
To, ka viņam ir tāds vārds neko nenozīmē!
>>>>>>
&
Kam Jums tie visi paskaidrojumi? Varat risināt problēmas ar azartspēlēm, varat atlaizt pulkvežus un ministrus, jo zog ieročus, bet kapēc tagad jāmēģina apspriest slepkavību, izteikt visādus pieņēmumus? Priecājaties, ka esat vēl dzīvs un šāds gadīums nav adgadijies ar Jums tuvu vai pazīstamu cilvēku.
Otto
O
Jaa, jaa.. Vadims ir 3. popularakais latvieshu vards uzreiz aiz Janja un Jura..
Krā
K
Vai Maklakovs nedomā, ka pēc tik daudziem līķiem NBS pēdējo mēnešu laikā viņam pašam būtu jāatkāpjas? Nevis jāšokējas un atkārtoti kaut kas jāpieprasa saviem vietniekiem. Vai pusmigušu karavīru kokā iebraukšana un nosišanās arī nerāda par bardaku, kas valda bruņotajos spēkos?
???
?
Ziņās un visur citur netiek doti nekādi paskaidrojumi un tur jau ir tā problēma, slēpj kautko visu laiku un raksta kautkādus pieņēmumus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:


Maklakovs šokā par izmeklēšanas rezultātiem Jūras spēkos

Saeimas ēkā pašnāvību izdara apsardzes karavīrs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas