Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Maskavā gājis bojā Latvijas miljonārs Raitis Gailis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Purple rain
P
Raits ir stila un biznesa ikona.R.I.P. P.S. tiesham,kadel nevar izlasit vecos komentus???
Ev
E
cenzējat , ja?
komentāri?
k
komentāri!
A
A
Taadi juus latvieshi esat,kad Raitis bija dziivs tad neviens ne pushpleestu vaardinju neiedroshinaajaas bilst,tagad kad miris visi par baigiem gudriniekiem un kritizeetaajiem uzmetushies...visiem tik skauzh ka kaadam labaax autinjsh vai vairaak naudas...pashi jau straadaat negrib,kustinaat savas sapeleejushaas smadzenes...
mja
m
Nu, ja bijis VDK aģents, tas izsaka visu...
izmeklētājs
i
Derētu papētīt to Bendiku tā mazliet vairāk.... Kādai nomenklatūrai tad vīņs ir bijis un vai joprojāmm ... uzticams, lojāls izpalīgs? Kur tad tie diedziņi ved? Visus derētu papētīt ... izveidot tādu plašāku publisku kartotēku kur dokumentēti fakti liecina paši par sevi.
ronis
r
Krievijas interneta portālos ziņa, ka Gailis pats-meties zem mašīnas,t.i., pašnāvība.
me
m
Letiņš:"80-tos gados kā VDK aģents "strādājis" ar tūristiem no Rietumiem" Juris Kaža :"Skumji. Viņu nejauši iepazinu vēl padomju laikos Latvijā iebraucot kā tūrists."
kas
k
Miljonāri,lieciet aiz auss,kājām pat uz tualeti neejiet? Ko tur vairs sunim suņa nāve,tikai vienu nesaprotu,kāds viņam sakars ar Latviju,ja nu vienīgi nozagtā nauda.
Letiņš
L
Jau skolas gados izcietis sodu nepilngadīgo noziedznieku kolonijā Daugavpilī. Izskatīgs, ar labām manierēm, rietumnieciski ģērbies, jau padomju laikā dzērienu skapis pilns ar glauniem franču konjakiem un kristālu, 80-tos gados kā VDK aģents "strādājis" ar tūristiem no Rietumiem, arī latviešu emigrantiem - trimdiniekiem, īpaši ar "dāmām", no kurām daža laba arī iekrita, jo Raitis viņas apbūra ar savu šarmu un smaidu. Padomju laikā KGB uzdevumā braukāja pa Ungāriju un Čehiju, kur nodarbojās ar kontrabandas vešanu, plātījās ar lielām dollāru summām. Pēc neatkarības atjaunošanas afērists, "jaunbagātnieks", krāpnieks, blēdis, zaglis. Lai izvairītos no kriminālizmeklēšanas, no Latvijas pazuda uz Krieviju (Maskavu, Novgorodu), kur kļuva par tikpat šaubīgu "biznesmenu". Britu drošības iestādes viņa toreizējo civilsievu Vitu Kokorēviču izraidīja no Anglijas, jo bija smagas aizdomas par sadarbību ar Krievijas mafiju. Viens latviešu kriminālnoziedznieks mazāk. Lai viņam vieglas smiltis...
m
m
...eh , tomēr jautrs čalis bija.....ar viņu kompānijā nebija garlaicīgi ... R.I.P. ...bet varbūt tas nav viņš?....
in rock
i
traki...visiem mums bija grūti..labi pazinu..
LRP
L
To otro Gaili ari vareja pak'ert lidzi.
Kurmis
K
"Jaunā " mafija attīra "tirgu".Pienāks arī Bendika un Šķēles rinda.
skolasbiedrs
s
Par ekstravaganci - ja es būtu bijis raita vietā 50. vidusskolā, ne tādas vien ekstravagneces man pēc tam nāktu laukā. Tālajā 60.-70. gadu mijā šajā skolā notika paraugprāva pret viņu - 5. vai 6. klases audzēkni par... vai kāds atceras? Ja nu vienīgi vēl dzīvās darbojošās personas (māc. daļa Rudzīte utt.) no pieaugušo vidus. Lielajā zāle viņu tiesāja un pa taisno aizsūtīja uz koloniju. īsta paraugprāva, kādas šodienas skolēni varētu vien safantazētās filmās ieraudzīt. Raitis bija kolonijā, tad jau atgriezās citā skolā Ko tas nozīmēja mazam zēnam (PSRS kolonija!!!), spēj iedomāties ikviens, kas saprātīgā vecumā dzīvojis šai teritorijā. Pēc tam zaglis?... A ko tad 50. vidusskolā toreiz to pat nenojauta? Ar pašu rociņām, tautieši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas