Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Muižniece kļūst par Tautas partijas Saeimas frakcijas vadītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TangoArgentiino
T
Viņai ir tāda dīvaina sejas izteiksme! Pavisam jocīga!
Žēl
Ž
ka nemāk mirt ar cieņu.
borcinsh
b
...shoreiz es piekritu Tev! ... kaut ka bezkauniigi iznaak - atnaaca (Muizhniece Kundze) ka "PARTIJAS LIDERIS", bet aizies ka - KARTEJA MULKITE...(!)
Andrejs
A
Interesanti- kā TP ierindas biedri (tiešām ierindas, nevis tas viens) savā prātā vērtē šīs kundzes kļūšanu par frakcijas vadītāju? Kā nopietna cilvēka nokļūšanu atbilstošajā postenī, karjerai atbilstošu paaugstinājumu, mazu nelaimi vai katastrofu? Es neesmu nekāds masu psiholoģijas pārzinātājs un nezinu- vai šī kundze spēj piesaistīt vai atbaidīt vēlētājus. Bet man personīgi viņas attieksme pret problēmām un izteiksmes stils šķiet tādi, kam būtu jāatbaida jebkurš vēlētājs.
Karamba
K
Nu ,tas jau mazliet velk uz pagasta pašdarbnieku teātri .. paši sanāk, vienam iedod Hamletu, citai Elizabeti tēlot.. nu un rauj vaļā :) Tikai skatītāju kluba zālē ta vairs nav, vēlētāji jau sen kā prom un apkopēja slauka putekļus :) Tā varenība atlikusi vien pašu tp spices darboņu galvās, inerce un migliņas pūšana.. jeb pirdiens krūkā :) Interesanti būtu paskatīties tp patiešām ierindas biedru statistiku, pēc visa spriežot tur jau jānotiek konkrētai atplūšanai.Nu cik tad var par podziņu piedalīties.. bet ej nu zini, varbūt uz kādu drupatu no kungu galda vēl daži cer..Lai :)
spunde
s
ne tikdaudz dumja kā slīpēta
Kuiļu Žanis
K
Labāk par Vinetu, un brālīti - Vinets.
mazepa
m
...man ir ieteikums to mazo kamieļa meiteni, kas nu pat ir piedzimusi Latvijā - nosaukt par Muižnieci.!:)....
lno
l
Kāda Vinetiņa, tādi draugi:)
kate
k
Nu noveda valsti liidz klinkim un neprot pat klusu stavet ,ko platas Seglins un vina kompanija.Nu butu tinusies pagride ar visu savu tevu un vina kundzi ,kurai patik precetu viru gulta.Nu visada zinna si partija ir nesimpatiska.
tupele
t
Ha ha ha, ar šito nenormāli spalgo balsi vakarā Panorāmā varēs bērnus baidīt, lai tik ilgi pie televizora nesēž un iet gulēt. Bet plintniece varēs sēdēt uz podesta ar saspringtu sejas izteiksmi un nolūrēt, kā no zāles Ingūna rāda pigorus.
draugs
d
Vinetiņ turies,vēlu tev veiksmes,vēlu stipru veselību kā arī ceru,ka tu ar savu aso prātu,un atjautību spēsi daudz dot partijai,kas tev uzticas.Lai veicas.
TP
T
Vai TP ieksejas problemas esot nozimigas zinas visai Latvijai??? Man ir galigi vienalga par so veceni un sis vecenes partiju un kadu politiku aferista iemesla del vecenes jaunais amats atbrivojas.. Acim redzot DIENAI nav nekas pratigs par ko rakstit
x
x
smuka jau smuka ...
Jā,
J
ja TP gribēja kļūt vēl atbaidošāka, tad ir izvēlējusies īsto personu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas