Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

papildināta - Mūrniece: policistam piespriestais disciplinārsods ir nepamatoti zems

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aivars
a
es tur redzu, kā divi nekaunīgi vīrieši "izdara piezīmi" pilsonim, kurš aizrādījis par iepriekš minēto vīriešu invalīdu stāvvietas ļaunprātīgu izmantošanu. dēļ tādiem policistiem kā tu, sabiedrība neuzticas policijai. žēl tava dēla, kuram ir tāds piemērs.
Latvijas pilsonis
L
Ja policistam tiešām mašīnā bija tas tēvs-invalīds, kapēc tad viņš to uzreiz nepateica piezīmes izteicējam? ----------------------------------------------- -------------- Kad tev jautā vai tu esi kroplis invalīds vai pid.......rs, tad jau katrs no jums taisnosies tādam lopam!!!!!!
Latvijas pilsonis
L
Bet, ja tēvs pat ir invalīds , tad viņš tik un tā ir sēdējis mašīnā. Invalīdu stāvvietas ir domātas, lai invalīdam nebūtu tālu jāiet nevis viņa tuvinieku ērtībām. Jo tēvam , kas sēž mašīnā ir vienalga, kur tā mašīna stāv. ----------------------------------------------------- --------- Bet Punnanovam ir vienalga kur stāv tā mašīna? Un viņš gatavs dzīvību atdot par stāvvietu tīrību!!! Lasu jūsu komentus un saprotu kāpēc mēs tik slikti dzīvojam un mums ir tādi politiķi!!!
policists
p
Noskataties video no veikala Deppo Смотрите полное видео о конфликте у магазина Деппо youtube.com/watch?v=2fyBTVuiEuk
p
p
Eh, viss sapuvis no iekšas... gan policija, gan Mūrniece, gan invalīdu stāvvietās lienošie...
jautājums
j
Kā konfliktus risina visi citi pilsoņi, kas savās privātajās darīšanās nevazājās ar pistoli ? Pat musketieru laikos , lai kādi bija apvainojumi, dueļus rīkoja klusās pļavās rītausmās, lai apkārtējie neciestu. Ja policists ir izvilcis ieroci ,nepildod savus dienesta pienākumus un publiskā vietā, tad viņš ir profesionāli nepiemērots šim darbam. Un tur pat nav ko iedziļināties, ko kurš kuram teicis. Tas vienkārši šai lietā nav svarīgi. Un labāk atņemt ieroci laicīgi....Jelgavā policists ( kādus gadus atpakaļ) bārā divus nošāva, jo ne tā bija paskatījušies. Tad es atceros sevišķi svarīgu lietu prokuroru, kas arī kaut ko sašāva vai nošāva. Es tikai atceros viņa interviju, ka viņš trenēja skatienu, lai būtu kā bulterjēram. Vienkārši ir cilvēki ,kuriem ieroci nevar dot. Un šis izskatās tāds gadījums....
policists
p
Noskatāties video pilnā apjomā un palēninātā režīmā!!!! Tad jums vis būs skaidrs ja nesat akli!!!!!
ciniķis
c
Man patika tas komentārs, kur tika minēts - "video skatīties nevajag, tāpat skaidrs, ka uzbruka policists nevis pilsonis...":)))) Nūū, gribēju mazliet iebilst - video ir bezkaislīgs, tajā ir redzami fakti - nevis kāda pieņēmumi atkarībā no personiskajām simpātijām vai antipātijām. Profesionāliem izmeklētājiem vispirms interesē objektīvie fakti, kur ir redzams vai dzirdams kas un kā notika!! Un tikai pēc tiem var spriest par to, kas notika un kā notika. Pašu notikuma dalībnieku stāsti ir tīrākie pekstiņi un interpretācijas nolūkā atsmērēt sevi!!! Tas arī viss - ja gribat patiesību vadieties no faktiem!! Bet personīgās simpātijas vai antipātijas atmetiet - tās jums traucēs saskatīt patiesību, tāpat kā ieinteresēto personu bla, bla, bla nekādu patiesību jums nepastāstīs.
Lelle
L
Labāk aizveries! Tauta baidās no tiem policijas bandītiem un daudzi neiet sūdzēties, bet būtu jāsūdzās> Cepuri nost Nekā personīgi komandas priekšā, kuri šo gadījumu izvilka dienas gaismā! Nezinu kā tur ar videonovērošanu, bet noklausītās sarunas kā nieks tiek montētas kopā pēc vajadzības un pasniegtas kā vajadzīgās liecības pret nevainīgiem cilvēkiem..
5. klase
5
Mūrniecei - vai sodi ir "zemi" un "augsti"? Līdz šim bija "maigi" un "stingri". To varētu noskaidrot meita, kad Jūs viņu ar dienesta mašīnu, garām braucot, aizvedat uz skolu.
Policisti ar nelabi izskās
P
Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieks Ints Ķuzis iepriekš norādīja: "Ja policijas darbinieks VAIRĀKKĀRT nokļūst KONFLIKTSITUĀCIJĀS, neskatoties uz to, vai viņš ir aktīvais vai pasīvais dalībnieks, ir redzams tas, ka ar viņa profesionalitāti kaut kas nav kārtībā. Jo policista viens no pamatuzdevumiem tomēr ir konfliktus risināt un konfliktus novērst, nevis tos aktivizēt vai piedalīties tajos." '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Tātad policijas invalīdam šis nav pirmais gadījums!
Karamba
K
Ja būtu nošāvis to džeku kas atļāvās jefiņam aizrādīt, tad laikam būtu stingrais rājiens..
Jūrmalniece
J
Esmu pārsteigta par raidījumu Nekā personīga tik neprofesionālu darbību. Izskatās, ka šiem ir samaksāts, lai to policistu izmestu no darba. Citādi nesaprotu, kāpēc neaptaujāja policistu, kāpēc nepavaicāja lieciniekiem, tam pašam bērnam? Tāpec, ka izrādītos, ka vainīgs ir Punnenovs, bet Krēvicam to vajadzēja padarīt par enģeli. Nožēlojami, bet vairs šim raidījumam neticu.
mazgudrais
m
jā, visbēdīgākais šaja lietā ir tas, ka ar šito sižetu jaunalksne un krēvics grauj ticamību raidījumam
IInvalīds
I
Skaidrs ir tas, ka Krēvics melo un locas kā čuska, lai tikai izpatiktu punnenovam. Bēdīgi, ka žurnalists kļuva par prostitutku, kas pārdodas vai naudas dēļ, vai kādu citu iemeslu dēļ. Tagad nezini, vai vispār tas Nekā personīgi stāsta patiesību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas