Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Mūziķa joks par bankām beidzas ar kriminālprocesu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
blusa
b
bet bija taču tai koncertā kāds UTE, kas tūlīt pazvanīja,"kur nākas". Staļina pakalpiņu gēns darbojas arī laviešos-brrr...
Māriņš
M
Labi jau ir,ja kāds pabrīdina.Kas notiks ar banku Baltija,zinaja kada saujina izredzēto un naudiņu pārvietoja drošāk ā vietā. Daudzi cilvēki zaudēja pat niecgos iekrājumus un nekad ,droši vien, tos neredzēs kā savas ausis. Nelaikis Edgars Liepiņš ar varēja pajokot.....un pats maestro !!! .Bet klusēja visi,kuri zināja. Kā viss toreiz notika, brīnišķīgi apraksta Antons Kreics savā grāmatā Laikmeta ugunīs. Palasiet!
Smaida
S
Pirmais solis darbībai partijā! Diemžēl neveiksmīgs!
xxL
x
Raganu medības.
mīļā
m
Nu,gan atraduši ko tiesāt !Puišeli,bet zagļi skraida apkārt un vēl nodarbojas ar demagoģiju.Partiju barotavās turpinās valsts izzagšana,bet kuru tas uztrauc.Puišelis centās būt asprātīogs--uzreiz kļuva par valsts nodevēju.Nav te visiem viena taisnība.
KARTEJAIS CIRKS
K
Par finansu sistemas grausanu vainigs muzikis. Pie finansu sistemas grausanas nav vainigs Kalvitis kas sava laika tik bezjedzigi uzputa birokratisko aparatu (TA VIETA LAI VEIDOTU VALSTS REZERVES) ka par to sanema aizradijumu no STARPTAUTISKA VALUTAS FONDA, rezultata fonda biroju Riga sledza, tagad burbulis plisa bet Kalvitis protams nav vainigs, nav vainigi ari Kargins ar Krasovicki kuru del nogrima Parex banka KURU DEL TIESI SIS BAUMAS SAKAS! vainigs MUZIKANTS!
GUDRS mulkigs LIKUMS?
G
Ja jau ir tik mulkigs likums ka par finasu lietam nevienam nav tiesibu izteikties saja valsti un uz sa likuma pamata var arestet kadu LEKTORU vai avizes KOMENTETAJU, vai vienkarsi cilveku uz ielas vai AIZTURET PENSIONARITI KAS OTRAI PENSIONARITEI STASTA PAR LATA DEVALVACIJU nu tad man nav komentaru..
totalitārisms
t
Man šodien palika ļoti bail, ka mēs vairs nedzīvojam demokrātiskā valstī, kur pastāv vārda brīvība.Ak Dievs, ja arī tas nebija joks...,politikā viņšies vai neies, runa jau nav par to....Jā, labi vairs nav, šķiet, ka ātri pienāks tie laiki, kad ,piemēram, svinēt 8.martu vajadzēs tumšā istabā un sveikā vien izspruks dzimšanas vai vārda dienas gaviļnieki..................
Dūda :)
D
plakanais 21.11.2008 12:27 Precīzāk jau nepateiksi. Varbūt tiešām tas nav likuma, bet ētikas jautājums- degošā mājā ar benzīna kannu nelien neviens. Laikā, kad cilvēki jau tā satraukti par ekonomisko situāciju jociņš vairs tāds nav, vēl jo vairāk, ja nāk no puikas mutes, kas sadomājis doties politikā. Puika, paaudzies!
e.s.Blofeld
e
DP ir sataisījusi Latvijai tāāādu blamāžu! Tas, ka pie mums sēdina augstskolu lektorus par publiskā diskusijā izteiktu viedokli un mūziķus par jociņiem no skatuves, ir izskanējis arī Krievijā un, domāju, tas novedīs pie tā ka no Parex aizplūdīs pēdējā nerezidentu nauda. Funktieris vienkāršs - ja jau pie mums ekonomiku sāk stutēt ar tādām metodēm, tātad esam pilnīgā dimbā.
kaža
k
balle beigta valter....
PILNAI LAIMEI
P
Nu, ja reiz pac Pauls ir pravietojis, tad skaidri ir tie paši pirmsākumi, pirmūdeņi, ūrslāņi - LPPLC kandidāts ir tieši tāds pats, kāds bijis vienmēr. Policija ar kaut ko tādu sekmīgi noņemas. Daudzi pensionāri ir veiksmīgi samainījuši naudu. Valsts ieguvusi negaidītus nodokļus. Dienasļauži komentē - cits PB puiša galvgali, cits citas lietas. Lietas notiekās.
žoržs
ž
ta jau laikam LPP viņam netikt - šitā sašmucējies.
ārprāts
ā
kāda tur vairs runa par destabilizāciju - te jau ož pēc jebkura grēkāža meklēšanas! Ja valsts soda par to, ka tauta izsaka savu viedokli, tad nevar vairs būt ne runas par demokrātisku valsti!
Sniper'sEye
S
Un kur ir tie drošibas druvas čaklie arāji un viņu liešķīgie vadoņi, kas tikmēr skatījās lidojoša zviedru pensionāra viepļos, kamēr ierosināja lietu pret Katrīnu Neiburgu par pliku puiku afišā. Tik lietderīgu Drošības policiju laiks likvidēt, -- ierosinot lietu par valsts drošības aizsardzības publisku degradēšanu: cerams, ka visi iespējamie izlūki, pretizlūki un eksperti atradīs likumvariantus precīzai nopamatošanai. Tad nu arī būtu nopietns pamats p`[ec mēneša pārskatīt attiecīgās budžeta sadaļas un izbrīvēt naudu lietderīgākām struktūrām nevis valstiski nopietnas darbības traģikomiskiem imitētājiem! Valsts līzdekļus tiešām vajag taupīt, -- tādēļ DP derētu VK audits Ingūnas Sudrabas vadībā, rūpīgi saskaitot iztērēto nodokļmaksātāju naudu, safarbricējot, pseidoierosinot un izmeklējot tādas lietas kā pret Katrīnu Neiburgu, tagad -- arī pret Smirnovu un PB muzikālo humoristu. Mums taču derētu zināt, cik esam par šīm fikcijām samaksājuši, -- VAI NE?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VĒRTĒJUMI

Aigars Runčis no grupas "Borowa MC": 

"Komunikācija koncertos ar skatītājiem notiek un tā ir ļoti svarīga. Joki padara koncertu izteiksmīgāku un prātā paliekošāku. Mums tas ir svarīgi, bet pārdomājam, ko sakām. Ir lietas ar kurām no skatuves nejoko. Nezinu, vai joks par Parex banku bija gaumīgs, manuprāt, ir jāpatur prātā, ka cilvēki tomēr ieklausās un novērtē, ko tu pasaki un par teikto ir jāuzņemas atbildība. Šis gadījums liek domāt, ka joks nebija gaumīgs un, iespējams, ka labāk būtu bijis pajokot ar grupu nevis ar publiku. Manuprāt, Valteram tas bija jāapzinās, ņemot vērā, ka viņš studē politoloģiju." 

Komponists Raimonds Pauls:

Arī es esmu šo to pateicis. Nedomāju, ka Valters to darīja aiz kāda nodoma vai pasūtījuma. Tā ir nelaimīga sakritība, ja tas būtu teikts agrāk, tam vispār nebūtu pievērsta uzmanība. Tā nervozitāte, kas ir riķņī apkārt, kad no bankas tiek izņemti milzīgi līdzekļi. Ja kāds uzmanīgs cilvēks policijai ir uzrakstījis, tai šī lieta jārisina. Bet es pārāk labi to zēnu pazīstu, domāju, ka tas ir pārpratums. Skatuves cilvēki atļaujas to, ko daudzi citi nevar. Krieviem ir humoristi, kas uz skatuves ļoti asi izsakās gan par valdību, gan par prezidentu. Tomēr robežai ir jābūt, tai skaitā dzeltenajai presei.

LASI VĒL

Aizturētajam pasniedzējam aizliedz izbraukt no valsts



LASI VAIRĀK

LB: Bērziņa izteikumi par devalvāciju neētiski; policija pārbaudi nerosinās

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas