Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - NDP vienbalsīgi atbalsta Vilnīti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cirvis.
C
Dzīvosim - redzēsim !
Zilite
Z
Mamzelei 14 ;12 Kapec Juta Strike paliek sava amata ? Atbildu - tapec , ka ta ir vislabaka vieta Jutai Strikei. Lai butu saprotamak Latvijas iedzivotajiem - varetu telaini KNAB salidzinat nu... piem. ar skolu. KNAB , jeb skola , ir palikusi bez vaditaja - direktora. Bet skola bez direktora , ir vel daudzkart svarigaki posteni , kas tiesi ietekme un nodrosina pilnvertigu skolas darbu. Tie ir - skolas macibu darba vaditaji , / kas ir vissvarigakais sini iestade / , jeb direktora vietnieki. Velreiz uzsveru - tie ir vissvarigakie posteni skola. Skolas direktors - ir koordinators. Protams - labi un atbilstosi - izglitots koordinators. Luk , esam nonakusi ari pie JUTAS STRIKES. Vinas vietnieces darbs , pec butibas , KNAB ir v i s s v a r i g a k a i s. Vina ir ari sava vieta. Ne velti , premjers Ivars Godmanis , sasveicinoties ar Jutu Striki , zemu paklanas vinai.
atvainojat
a
of tad! vaiag vel dot škelem punktus, jo atkal vislielākais kreitins tiek atbildīgā amatā.
atvainojat
a
nu ja, ja Jaundzekers atbalst, tad jau var saprast ka tas jau ir oligarhu saskaņots cilvēks. nez kapec tā izliekās.
vai-vai
v
Bet kā ar angļu valodas zināšanām? Nosing spešial?
Mamzele
M
Kā mans viens paziņa vienreiz skaidroja lietas, šādos amatos cilvēkus nekad neieliek nejauši, bet tāpēc, ka tā bija paredzēts. Un es tam ticu, jo - kāpēc tad Juta Strīķe netika virzīta?
Produkts
P
Kā ar nazi nogrieza- izvēle starp diviem pretendentiem un tikai, tā ka Jutas Strīķes iespējamo labāko kandidatūru aizmirsa. Labs gājiens, ne par velti pūļa pārvaldīšanas psiholoģiju apguvuši.
kļukva
k
jū, ar Lieljuksi būtu ar galiem. šitie abi gan stipri nenopietni izskatās. sevišķi Zvejsalnieks. cik redzētas atbildes uz žurnaļugu jautājumiem, visu laiku irgojas un neko nopietnu nevar/negrib pateikt. cita lieta - nopietnus jautājumus ar' neesmu dzirdējusi. būs jāpaklausās Krustpunkti. bet kaut kā man neticas, ka viņi tiešam tik tīri un neangažēti.
elzza
e
No šiem 2iem Vilnītis izskatījās cerīgāks, lai arī nav apguvis nomenklatūras leksiku kā otrs pretendents. Tieši tas un vēl vēlme atklāti atbildēt uz jautājumiem dod cerības. Garantijas neviens tāpat nedos, ka viens vai otrs ir vislabākais, bet vairāk pretendentu valdībai laikam negribas, jo negrib jau ar neviens to publicitāti, kas KNABam pēdējā laikā ir. Ir svarīgāk, cik efektīvi ļaus strādāt, jo var, piemēram, nogriezt finanses, kas jau tā nav lielas, salīdzinot ar ministrijām, kur par papīru cilāšanu un datu apkopošanu naudu dod vairāk nekā par operatīvām darbībām. Vēl likumdošana, ko valdošās partijas negrib mainīt saistībā ar KNAB un kukuļiem, piemēram, par kukuļņemšanas mēģinājumu vēl joprojām nevar tiesāt utt. Tas pats Valsts kontrolē, tikai vēl traģiskāk: tiem tikai rekomendējošas un padomdevēja funkcijas. Ar to pietiktu pie nosacījuma, ka ierēdņi pieļauj kļūdas nevis apzināti veic amata noziegumus. VK vajadzētu nodot savus secinājumus pa taisno prokuratūrai, lai būtu rezultāti, bet tagad MK visu pieklusina, nogaida, piedod un aizmirst. Ja būtu kā biznesā: ar mazākiem izdevumiem vairāk rezultāta. Bet mums... Tikai viens piemērs: LM jau vairākus gadus vada projektu par dzimumu līdztiesību, miljoni tiek tērēti pabalstiem, mācībām, kursiem un pētījumiem. Lai gan efektīvāk būtu algot advokātus sieviešu tiesību aizstāvībai nevis rīkot apmācības pašvaldību ierēdņiem un policistiem, kas vēl joprojām nevēlas redzēt vardarbību ģimenēs, kur cieš gan sievietes, gan bērni. Nauda plūst un plūst. Paši ierēdņi sev rada projektus, lai izskatās, ka strādā, bet KUR IR REZULTĀTS? Slēgti krīzes centri, nogalināti bērni...
Joe
J
Tas, ka Vilnīts ir mācījies Maskavā, ir tikai pozitīvi. Jo Krievijā notiek viss tas pats, kas Latvijā, tikai lielākos mērogos.
Clash
C
Tāpat Jūs visi bļāvat, kad Loskutovu apstirpināja, bet pēc tam devāties ar lietussargiem aizstāvēt. Lai tak ieceļ, katrā ziņā kā teica (dzēris) - vismaz ir cerība, ieliktu ģenerāli, tad gan viss būtu ar galiem.
naba
n
man tāda sajūta, ka NDP,valdošās kliķes partijas,tik ilgi [apzināti ], meklē...lielāko NEJĒGU,KLAUNU....ar kuru,. var manipulēt,kā tik vien... patīk,kā tik vajag...!!!!
Clash
C
Nu un kas par to, ka mācās tagad, viņš tak jau Latvijā ir ieguvis juridisko maģistra grādu, nemācās tak Krievijā no nulles tiesību zinības.
zvirbulēns
z
Šito lēkātāju Vilnīti (kur tik viņš nav pagrozījies) es nelaistu pat Ministru kabinetā kabinetus tīrīt, kur nu vēl par Latvijas KNAB priekšnieku. Maskavas students, ka tavu māti poņimāješs :)))) P.S. Kad beidzot noņems no amata Maizīti, tas jau nu galīgi vairs nefiltrē, ko dara?
apache
a
Nesaprotu kā un ko var mācīties jurisprudencē vienā no korumpētākajām pasaules valstīm, kurā tiesu sistēma nav neatkarīga un ir garš saraksts ar visādām problēmām iekšlietu, tiesu un visās pārējās jomās. Varbūt viņš brauca mācīties, ko nevajag zināt un darīt? Nav skaidrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Jaundžeikars: Vilnītim ir skaidra KNAB darbības vīzija

Aivars Ozoliņš: Pietiek mocīties

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


KNAB kandidātiem vājas izredzes

Trešdien NDP vēl neizšķiras par KNAB kandidātu


Intervija ar KNAB kandidātiem N. Vilnīti un A. Zvejsalnieku

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas