Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Nogalinātie vīrieši varētu būt saistīti ar NBS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mistery
M
Nav nekadi finansu piramidu darboni E.Gromuls un V.Rašmanis, ko var dirst ja nezin! Kirsis ar savu draugu bija- lidzjutiba tuviniekiem! Un protams tas atrastais vainigais, tikai izpilditajs!
Dr.xy
D
Achtung,der Iwan kommt!
Brrrr!
B
Vai nav nedaudz par biezu? - pirms neilga laika ieroču nelegālā plūsma no NBS, tagad - divi letālie... Bet Jurijs Maklakovs un Vinets Veldre joprojām savos krēslos un izliekas, ka tas uz viņiem neattiecas. Vaškeviča sindroms Latvijā jau kļūst par sistēmu.
XX
X
A Tu padomā!
Dispčers Kļavinsh
D
Labi, Dienai ir iespēja novērtēt rakstu. Šo fīču tā īsti nesaprotu. Šobrīd raksta vērtējums ir -11. Ko tas izsaka? Tāpat arī nesaprotu, kāpēc ir ar piecām zvaigznēm novērtēts komentārs par to, ka tie ir finansu piramidu darboņi?
renrins
r
Gan jau ka tam ir saistība ar tiem nesenajiem ieroču tirgoņu skandāliem.
dacis
d
Varbūt tā bija pašnāvība?
who cares
w
Patīk visādi īpaši krutie onkuļi alias Kulmanis, kas dara ko grib un atdod citiem valsti, jo pašiem apsolīts atstāt amatu?
re_marx
r
es ceru, ka Maklakovs sapratīs, ka viņam laiks aiziet pašam, bet nevis gaidīt, kad izmetīs no tā komandiera krēsla... ko viņš ir izdarījis ar armiju???
šuriks
š
Latvijai ir forša armija. Pif-paf .... oi.oi.oi...... 15.maijs ir vienīgais risinājums! Jautājums vien paliek par to, kas būs tas ,kas dos pavēli!?
Ērglis
Ē
Welcome back to the nineties! Enjoy the show, enjoy the blood, enjoy blow!
leedija
l
it ka esot finansu piramidu darboni E.Gromuls un V.Rašmanis
Lāpītāja.
L
Kriminogēna situācija pieaug,par to Lieljuksis runāja jau gada sākumā,mēs arī bez visa cita tagad vēl esam ES ārējā robeža,pārējās robežas caurspīdīgas un nosacītas,tātad gan muitai gan robežsardzei gan policijai darba apjoms pieaug lai izķemmētu un izķertu visus tos kas gan pa tiešo robežu no NVS,gan pa apkārtceļiem no citām ES valstīm te var sirot, bet nē, taupības režīmu mums sāk ieviest nevis no augšas bet no apakšas,atlaiž tos potenciālos ķērājus,cita lieta ka vajadzētu piestrādāt pie viņu algām,disciplīnas,kas ir ar to saistīts, ar tehniskiem līdzekļiem, bet nevis samazināt štatus.Uzņēmumu padomes un valsts aģentūras toties ar saviem uzpūstajiem štatiem turpina zelt.Tad nu tādu kriminālu "razborku" būs arvien vairāk.
pamela
p
Tas tik tā sterp citu,bet bija Lūgšanas brokastis ar Zatleru galvgalī. Godmanis ierēdņus aizstāv cik nu var,bet poličiem ,ar tā jau mazām algām iesaka atlaist simtiem darbinieku.Pilnīgs murgs,arī par robežsargiem. TĀ IR KAITNIECĪBA un VĒRŠANĀS PRET VALSTS DROŠĪBU!!! Palasiet ministriju mājas lapās iepirkumu u.c. murgi turpinās!!
smoker
s
Sastrīdējās kuram kārta maksāt par džipa līzingu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas