Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Opozīcijas partiju rindas aug pēc 13.janvāra

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pīlis
P
Kādēļ nekur netiek rakstīts cik no partijas izstājās ?
Malēnietis
M
TU gan esi vienīgais pārgudrais.
Malēnietis
M
Ūmaņ Kārli augšāmcelies.
q
q
Ne jau katrs, ko neņem koalīcijā, uzreiz kļūst par "opozicionāru". Saeimā nav opozīcijas, ir tikai konkurenti.
jörg asmussen
j
VW BANK Krise von Raivo Pommer Der oberste Bankenfonds-Kontrolleur beschwert sich, dass die VW-Bank unter den Rettungsschirm darf. Die habe da nichts zu suchen. Aus den Medien musste Albert Rupprecht (CSU) erfahren, dass jetzt offenbar auch Autobanken unter den Bankenrettungsschirm des Bundes schlüpfen dürfen. Man darf sagen: Einverstanden ist der Vorsitzende des parlamentarischen Kontrollgremiums für den 480 Milliarden Euro schweren Rettungsfonds Soffin damit nicht. Die VW-Bank soll offenbar staatliche Garantien im Gegenwert von zwei Milliarden Euro erhalten. "Das war so nicht abgemacht", beklagt sich Rupprecht in einem Schreiben an Soffin-Chef Hannes Rehm und den Vorsitzenden des entscheidenden Lenkungsausschusses der Bundesregierung, Finanz-Staatssekretär Jörg Asmussen.
vecenīte
v
Lai cik tas būtu bēdīgi, bet leģionāram ir taisnība. Arī JL ir tālu no ideāla un jaunās partijas vēl nav sevi parādījušas ne no pozitīvas, ne - negatīvas puses. Atliek uzticēties līdz brīdim, kad samelosies. Bet tas viss nepadara pozīcijas partijas ne par kapeiku tīrākas.
leģionārs
l
Par JL neaizvietojamību un "tīrumu" man nav divu domu. Kautvai JL biedra Kariņa izdarības Ekonomikas ministra amatā... tās pašas batālijas ar padomes locekļu bīdīšanu, savu cilvēku likšanu un konkrētu, ekonomisku grupējumu intrešu bīdīšanu... biedre Āboliņa, Rekšņu ģimenes darugi, tā pat arī Mūrnieku ģimene... man nav ilūziju! Šeit var runāt tikai par savadakumu, nevis labākumu
Vērotāja
V
Man gan liekas.ka "diagnoze" ir visa šī te vāvuļošana par pozīcijas un opozīcijas sliktajām un labajām programmām,vai vispār bez-programmām.Rādās,ka lielākā daļa no šeit rakstošajiem nemaz vēlēšanās nav piedalījušies,kur nu vēl lasījuši kādas tur programmas,jo tiem,kuri ir piedalījušies un balsojuši par kādu no varas partijām,labāk butu klusēt.Savukārt tiem,kas balsoja par opozīcijas partijām,neklātos tās tik ļoti apķengāt,jo par opozīciju tās kļuva mākslīgi,nelietīgi apvienojoties četrām nebūt ne labākajām partijām.Esmu ievērojusi,ka visskaļāk kliedz tieši tie,kuri nekur nepiedalās.
bimbam
b
Jūs esat viens no tiem daudzajiem LV pilsoņiem, kas nesaprot, ka JL līdz šim ir vienīgā LV partija, kura vismaz cenšas ieviest demokratisku un caurskatāmu sistēmu (tomēr ar zināmiem panākumiem!), kurai ir pareizās nostādnes (lai arī bez kļudām arī viņi neiztika, taču atšķirībā no visiem pārējiem viņi netaisīja mahinācijas, kuras vēlāk fiksi tiek deklarētas par kļūdām tajā gadījumā, ja mahinācijas tiek atklātas). Jums un daudzumam citi LV iedzīvotāju puslīdz normāla valsts pārvalde ir tikai tukša skaņa, jo Jūs nemaz nezinat, kas tas ir!
hmz
h
vajag vajag audzet, savadak veleshanas tuvojas. Vajag paspet ari pashvaldibas salist visur :) tikai shtokijam vajag vel paris ljimonu partneri atrast ;)
Mildiņa
M
Ševišķi man riebjas kā savā partijā - LPP/LC iesaista jauniešus. Pat 18 gadīgus!!!! Ko tik viņiem nesasola. Mācību maksu nomaksu utt! Un stulbenīši arī iekrīt! Pērkamas dvēseles, nu gluži kā PSRS laikos, kad par stāšanos komparijā deva dzīvokļus un mašīnas! Fui! Un vēl lielās, ka nopirkuši jauniešu dvēselītes!
leģionārs
l
Taisnība jau ir dažiem, šeit esošajiem, domājošajiem cilvēkiem.... opozīcija šobrīd velk uz populisma viļņā, lai gan ieteiktu viņiem ņemt verā vienu senu latviešu patiesību - "gudri dirst nav malku cirst"! kas būs tad, kad beigsies eiforija? taisnība ir šiem komentetājiem, kuri tieši SCP jauta par programmu un tās statusu un kvalitāti, jo tas būs tas uz ko varētu turpināt turēt proletariātu, kurs būs nomierinājies un varētu lūkoties ar kritisku aci uz saviem "varoņiem"... lai kāds nepadomā, ka es esmu SCP ienīdējs, šo pašu var pajautāt PS, ka arī kā viņi varētu savu vēlētaju pārliecināt, ka nav pardevušies, bet nu Jaunais Laiks, ta jau ir diagnoze, tur nav vairs par ko runāt
LLk
L
Cik ilgi Latvijas Tauta to visu cietīs? Vai nevajadzētu šo uzspiesto ‘realitātes šovu’ vienreiz izbeigt, vai nav jāierāda valdībai tās patiesā, godam nopelnīta vieta – mēslaine. Vienreiz taču ir jāsaņemas pietiekami apņēmīgi, lai Saeimu padzītu ar vislielāko iespējamo mietu. Vai tiešām Tautai nav skaidrs, ka ‘elite’ un viņas padomnieki jau sen ir pilnībā aizmirsuši par Tautu un Latviju.
Janko- pilsētnieks
J
Štokijs ļoti izskatās pēc Kārļa Ulmaņa jaunībā. Tas manās acīs diemžēl ir vienīgais viņa pluss.
Janka
J
Vārds ir miris. Vārds jau ir sapuvis. Veiks, kas darīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

TP šogad iestājušies 14 biedru

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas