Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

papildināta - Paegle: Valsts kancelejas darbinieki nopludināja slepeno informāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Ir taču pilnīgi skaidrs, ka "noplūdes" (ja to var saukt par noplūdi) cēlonis bija Valsts kancelejas aizmāršība apštempelēt 4 lapas. Bet tas par, ko var sevišķi brīnīties, ir šīs iestādes uzpūtība, savu neizdarību neatzīšana un mēģinājums savas neizdarības rezultātus uzgrūst citiem. Starp citu, kā tas gadījies, ka kaut kur noklusis jautājums par žurnālistu telefonsarunu noklausīšanoa?
centrs
c
arprats, ja paskatas uz to veco čožu fotogrāfijā, skaidri redzams, ka viņai visi nav mājās. marš, atpakaļ pie saviem jeņķiem!!!
Jā,
J
kundzīte bija jau no visiem piemirsta. Re, kā izdevās sev piesaistīt uzmanību, saceļot vētru ūdensglāzē...
skaidrs
s
Drīz izrādīsies, ka tā nemaz nebija komisijas sēde, tā Paegle un pārējie deputāti vienkārši viesojās valsts kancelejas balto lapu tusiņā.
ieva
i
Paldies ,Paegles kundze.!
hello
h
Tas - attiecībā uz vispārējo informāciju par ES fondu izlietojumu, kuras publicēšanu pieprasa Eiropas Komisija: projekta mērķiem, paredzamajām aktivitātēm un kopējo budžetu. Bet kas attiecas uz detalizētām tāmēm, tad šī informācija top publiska līdz ar attiecīgo iepirkuma konkursu izsludināšanas brīdi, kas VK projektu gadījumā, cik saprotu, nav pienācis.
riņķī apkārt
r
"... nereti sēdēs neviens nesekojot līdzi, kas notiek ar mapēm uz galda, un vai kāds kaut ko nepaņemot no galda..."- Saeimā ir bardaks, kurš kādreiz var beigties tiešām ar "ziepēm"
hello
h
Nekas nav slepens. Ieejiet esfondi.lv majas lapa, sameklejiet saites uz ESF programmu lapām - tur ir nopublicēta informācija par visiem ES projektiem, kuros saņēmēja ir Valsts Kanceleja.
>>Trīne
&
humora izjūtas nav? -:)
Trīne
T
Jaunietis 19:50 Pilnīgi piekrītu, ka Vaira Paegle samelojusies. Veismanes kundzi nevar vainot par slepenības režīma striktu pildīšnu un prasīšanu pildīt arī citiem. Tāpat domāju, ka būtu īstais laiks kardināli mainīt attieksmi pret svarīgu valstisku informā iuju. Tai visai jābūt slepenai. Un tikai atsevišķus iepriekš pārbaudītus skaitļus un faktus jādara zināmus masu informācijas līdzekļos. Ar īpašu atzīmi jāapzīmē nevis slepenie dokumenti, bet atklātie, un visiem pārējiem jābūt slepeniem. Tas īpaši svarīgi šajā krīzes laikā, jo krīze ir cilvēku galvās, nevis valstī. Mazāk pieblīvējot šis galvas ar žurnālistu sagrozītu itkā oficiālu valsts informāciju, izeja no krīzes būs daudzkārt vieglāka! ------------------------------------------- ???!
>>
&
Jaunietis 19:50___ ļoti labs! -:)
Jaunietis
J
Pilnīgi piekrītu, ka Vaira Paegle samelojusies. Veismanes kundzi nevar vainot par slepenības režīma striktu pildīšnu un prasīšanu pildīt arī citiem. Tāpat domāju, ka būtu īstais laiks kardināli mainīt attieksmi pret svarīgu valstisku informā iuju. Tai visai jābūt slepenai. Un tikai atsevišķus iepriekš pārbaudītus skaitļus un faktus jādara zināmus masu informācijas līdzekļos. Ar īpašu atzīmi jāapzīmē nevis slepenie dokumenti, bet atklātie, un visiem pārējiem jābūt slepeniem. Tas īpaši svarīgi šajā krīzes laikā, jo krīze ir cilvēku galvās, nevis valstī. Mazāk pieblīvējot šis galvas ar žurnālistu sagrozītu itkā oficiālu valsts informāciju, izeja no krīzes būs daudzkārt vieglāka!
Dr.siksna
D
Sācies Lielais Nesaturēšanas jeb Noplūšanas laiks .. daudziem tagad bikses slapjas ..
dzeris
d
Vispār jau, pats dīvainākais tas, ka šī informācija vispār var būt slepena,. Bet, Latvijā jau tā slepenība ir stipri populāra un tiek lietota vietā vai nevietā, un ar valsts interesēm tam nav nekāda sakara, taisni otrādi, slepenība valsts naudas izlietošanas lietāds palīdz noslēpt neliwederīgu un pat noziedzīgu rīcību un izdrevīga tikai birokrātijai un korumpētiem politiķiem ar tiem pietuvinātiem uzņēmējiem. Nu, lai kāds pasaka, kas tāds slēpjams bija Valsts kancelejas tāmē 6 miļjonu "apgūšanā", ja ne pats apgūšanas veids un izlietošanas nelietderība un absurdums?
kleo
k
man arī aizdomas, ka Paeglei paspruka...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas