Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Par Draudzības dienu gājienu tomēr lems vēlreiz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
1337
1
Gājiens IR nepieciešams, lai pievērstu uzmanību seksuālo minoritāšu tiesībām, lai cilvēkus nešķirotu, pēc to orientācijas tā pat kā tos nešķiro pēc reliģiskās piederības. Vai laulība tiešām ir savienība starp vīrieti un sievieti? Man mamma bērnībā stāstīja, ka divi cilvēki apprecas, kad viens otru ļoti mīl. Droši vien, ka ir pareizi homoseksuāliem pāriem neļaut adoptēt bērnus, jo kāds gan cilvēks var izaugt ar divām mammām vai tētiem. Īstam latvju dieva bērnam vajag tēvu alkoholiķi, pussabrukušu lauku māju un mammu, kas staigā baltu lakatiņu, lai piesegtu vīra atstātos zilumus. Vairāk saules, Toms Bergmanis
Ieva
I
Grantiņu arī sieviete dzemdēja, un mātes ir bijušas arī visiem citiem viņam līdzīgajiem. Un arī tiem jau neskaitāmajiem bērniem, kas ikgadu sadzeras esenci, applaucējas, nositas, sadeg. Ar piedzemdēšanu vien nepietiek!
Aija Abens
A
Balts lakatiņš? Šķistība? Cerība? Gaisma? Vai Līga paskatījusies ap sevi uz pamestiem bērniem, kuriem vecāki aizbraukuši prom, uz meitas kuiļiem, kas pametuši savas ģimenes, lai ķertos pie jaunām meitenēm, uz sievietēm, kas nomedij vīriešus naudas, nevis mīlestības dēļ? Mācītājs Juris Cālītis pirms pāris gadiem Vērmanes dārzā pasludināja, ka Latvijā nevar būt iecietības, kāmēr vīrieši un sievietes nav iemācījušies turēt viens otru godā. kur nu vēl izrādīt cilvēcisku cieņu pret citādi domājošiem! Cik zīmīgi, ka Līga lūdz tikai mātēm piedalīties savā gājienā. Kur tēvi? Pie citas?
stulbums
s
Varbūt beigsiet vienreiz katru gadu malt vienu un to pašu? Pieriebies jau sen, kā tāds ikgadējais rudens slapjdraņķis.
Vienreizēji stulbeņi
V
sasauciet vēlreiz gan! Parādiet visai pasaulei cik jūs esiet "apskaidroti" Atraduši par ko uztraukties LV sīkpilsoņi. Tas, ka jums valdiba izzaga valsti un jums nav ko ēst - tas acīmredzot jums netraucē. Būtu labāk gājuši ielās pieprasīt to žuļiku tiesāšanu nevis uztraukties par kautko kas visur citur attīstītās valstīs ir normāli.
ak jē
a
"Maskavā šajā sestdienā bija paredzēts praids, kas tika aizliegts. "Līdz ar to Latvija var tikt asociēta kā valsts par tādu pašu izpratni par cilvēktiesībām kā Krievijā," pieļauj L. Freimane." Šis ir bišķi smieklīgi komentēts. Latvijā visas izpratnes IR KĀ KRIEVIJĀ, nevis tikai var tikt asociēta.
Tā, lūk!
T
Vispareizākais būtu ignorēt šos ļautiņus, kuri lepojas ar savu nenormālību. Kamēr būs skatītāji, tikmēr viņi staigās. Bet aizliegt demokrātiskā valstī nebūtu pareizi, tikai nevajadzēja gan atļaut pilsētas centra taisīt šo ambrāžu.
Dārtai
D
Tās tevis apspļautās latvju ģimenes dzemdē Latviju.
Dārta
D
Ak tu augtā debess!!! Nabaga Vērmanītis! Visa Rīga sestdien sataisījusies iet uz Vērmanīti ar bērniem! Un cik latvju ģimeņu bankrotēs, ja netiks tur iekšā? Kāda liekulīga melšana un stulbums: RD Southern Baptists cer, ka kāds noticēs? Pīīī....
TU154
T
man kauns jau kuri reizi, un saada svaartiishanaas ir stulba. Piekrītu - vajadzēja jau no paša sākuma šo gājienu atļaut rīkot Rumbulas lidlaukā vai arī spilves pļavās, vai arī Mežaparka estrādē. Tur ir lieli plašumi un visas plašās geju salidojumu var ērti sarīkot. kaut 10 000 geju var sabraukt uz tusiņu. Nepareizi Grīnbergs darīja - nevajadzēja Vērmanīti dot jau no paša sākuma.
juriic
j
kas tad taa taada par svaarstiishanos... zinu, ka daudzi cilveeki speciaali brauc uz Riigu, jo Draudziibas dienas. padomaajiet kaa mees izskatamies jekuras normalas valsts aciis!!! man kauns jau kuri reizi, un saada svaartiishanaas ir stulba. jauku dienu/vakaru. Juriic.
Paija
P
Ikviens saprātīgs likums, lēmums pamatojas un saistīts ar morāles normām. Man ir vienalga ko dara citādie, kaut ar sātanu to Kungu viņi var praidot. un atrādīties savā maršā pa Rīgas ielām, jo mana apziņa nav ietekmējama. Bet man nav vienalga, ka agresīvi tiek traumēta bērnu un pusaudžu nenobriedusī apziņa ,citādajiem publiski atrādoties un agresīvi triumfējot Rīgas ielās . Tādēļ domās vienmēr būšu pret . Es un mani draugi cerēsim, ka Satversme Latvijā neatbalstīs citādo perversā viedokļa uzspiešanu sabiedrības un nācijas kodolam.
anonīmais šakālis
a
Par kādu fašismu sauc to fašismu, kad citādāka viedokļa izteikšana tiek nosaukta par fašismu ? Un ja nezinat, tad Hitlers pats bija homoseksuālis. Eva Brauna vēstulēs draudzenei žēlojās, ka Ādolfs viņai nepievērš nekādu uzmanību. Eva bija tikai tā, tautas acu aizmālēšanai.
TU154
T
Es gan nesaprotu kaadeelj tie, kurus uztrauc geji, pavasara briivdienaa nedodas aarpus pilseetas, piemeeram ar beerniem uzspeeleet bumbu briivaa dabaa. Nee, jaaskrien uz Veermanes parku uztraukties. ----------------------------------------------- Ļoti laba ideja, bet ačgārns uzstādījums. Bērnu māmiņas ikdienā iet staigāt uz vērmanīti. Ekonomiskās krīzes apstākļos ģimenēm ar bērniem rocība daudz šaurāka nekā gejiem. Lai geji ārzemju misionāri, kas no eiropas sabrauks brauc ar īrētiem autobusiem uz laukiem iet un pastaigājās pa latvijas pļavām. Nē, viņi par katru cenu grib iespiesties tajās vietās, kur ir bērni, kur ir ģimenes. Viņiem vajag exponēties gluži kā visiem mētelīšu virinātājiem. 11. novembra krastmalu izbrāķēja, jo tur neviens nenāca šos skatīties. Tāpēc par katru varu viņi grib centrā exponēties. scwul uzstādījums ir vērā ņememams - lai brauc uz laukiem staigāt. Geju praids - lai dodas uz laukiem. Praids (angl. bars) govju bars un geju bars uz vienas pļavas :) Tas būtu ok.
sieviete
s
Pilnīgi piekrītu, lai tā Dimitere labāk pieskata savu vīru un viņam līdzīgos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Izpilddirektors: nav pamata pārskatīt lēmumu par Draudzības dienu gājienu

Vairāk nekā puse domnieku aicina neatļaut rīkot geju un lesbiešu gājienu Vērmanes dārzā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas