Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Par ņirgāšanos atstādina policistus, Segliņš būšot bargs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesis
v
Nu, acīmredzot. tas nozīmē, ka latvijā nav pietiekami daudz cilvēku, kuri "justu vēlmi un spēkus palīdzēt cilvēkiem"........... Bet algai vienkārši ir jābūt tādai, lai policistam nav jālauza galva, kā iztikt mēneša beigās. Atvainojiet visi tie, kuriem par to jādomā, bet ja jūs gribat normālu policiju, tad tā ir jābūt, nekas cits nelīdzēs, nekādas reformas, ne patriotiskas runas. darbs policijā lielākajai daļai, (izņemot atsevišķus amatus) ir dzīvesveids, un reti kad beidzas plkst. 17. Un ja kāds grib. lai cilvēki to varētu ilgstoši izturēt un paveikt profesionāli, tad ir vajadzīgs arī stimuls no ārpuses, ne tikai iekšēja vēlme palīdzēt citiem.......
Liene
L
Tāpēc jau cilvēkam būtu jāizvēlas policista darbs, ka viņš jūt velmi un spēkus palīdzēt cilvēkiem, alga vienmēr būs par maz, lai arī cik liela tā būtu. Ieņemot policijā jebkuru amatu, jāsaprot, ka pēc palīdzības var nākt visādi dīvaiņi, jāprot būt pieklājīgam jebkurā situācijā.Arī ja kādam šķiet kaķēnu meklēšana prioritāte pret smagiem noziegumiem, jāparunā ar cilvēku, jāpastāsta par problēmām un ticiet man, problēmu ar apmeklētāju nebūs.
Maigā
M
Kādreiz arī es strādāju mazatalgotu netīru darbu valsts iestādē (saistītu ar infekcijām), pie tam ar augstāko izglītību un kvalifikāciju apliecinošiem sertifikātiem. Man pat prātā neienāca ņirgāties par klientiem/ pasūtītājiem. Policija toties par mani, kad griezos pēc palīdzības (vienīgi viņiem bija likumīgas tiesības un pienākums veikt man vajadzīgās darbibas), tā izņirgājās, ka sāku viņus uzskatīt par bandītiem, tikai formas tērpos un vēl valsts atalgotiem.. Pie tam, lai mani iebaidītu un visādi ākstītos, policistiem pietika laika un cilvēku resursu.
māris
m
Šādi jociņi un zirgošanās varētu piestāvēt puišeļiem līdz 10 gadiem. Laikam jau neviens negrib tai policijā strādāt, ja garīgi atpalikušiem formas un uzplečus dod.
viesis
v
Šeit, starp komentētājiem, jau parādījās tā problēmas sāls- visi grib redzēt policistus kā pārcilvēkus, kā valsts seju, bet neviens negrib neko viņiem dot, daudziem dienesta telpas ir kā "bomžatņikā", materiālais nodrošinājums vēl joprojām pagājušā gadsimta līmenī, alga kā melnstrādniekam, bet emocionālā slodze tāda, kādu vidusmēra iedzīvotājs nevar iedomāties. Nu, un rezultāts, ka labāki kadri, ar to augsto intelektu vienkārši nenāk strādāt, jāsamierinās ar to, kas ir. Skaidri redzamas valsts politikas sekas, kad 18 gadus no policijas tiek prasīts tikai patriotisms un darbs, bet pretī nekas netiek dots.
hmm
h
"Videomateriāls (..) noticis vasarā" - nevar video notikt..
No Bauskas policijas
N
Šāda policistu rīcība liecina par to, ka tos ne viens nekontrolēja. Šādi joki nav pieļaujami. Arī mūsu policijas pārvaldē Bauskā strādā kāds jokdaris kriminālpolicijā, kurš pastāvīgi staigā ar diktafonu un ieraksta sarunas. Tad veic visādas manipulācijas un atskaņo citiem darbiniekiem. Tādējādi tiek veiktas visādas provokācijas. Problēma ir tāda,ka priekšnieks Kovaļonoks šim jokdarim nepievērš uzmanību un pat neierosina dienesta izmeklēšanu.
Liene
L
Policistiem ir jābūt valsts sejai ar savu nevainīgu izturēšanos. Nosodama jebkura necieņa pret apmeklētāju, kaut vai reibumā. Nav attaisnojami arī joki, policistam ir jāparedz sekas.
Nike
N
Cik sausmigi zel ta naiva cilveka, cik briesmigi bija noskatities, cerams, ka vins pats tik loti galva nenem... Vispar vajadzetu tiesat tos merglus un piedzit moralo kompensaciju. Un Seglina ari zel, – atkal bus dusmigs, sasutis, bet nekas jau no ta nemainisies, izskatas, ka neviens vinu piere isti nenem. Vieniga ceriba uz bezdarbu Latvija – varbut attirisies ari policija.
zellis
z
policisti ne ar ko neatskjiras no paareejiem cilveekiem Latvijaa iznjemot to ka formaas
Maijpuķīte
M
Es neesmu saitīta ar darbu policijā. Bet zinu,ka, lai pavilktu ikdienas darbus, ir vajadzīgi daudzi godprātīgi cilvēki. Protams,ka maza alga nevar būt arguments paviršībai vai attaisnojums savu dusmu izgāšanai uz klientu. Un var būt tāda situācija,ka darba intervija neatklāj personisko nepiemērotību kāda konkrēta darba veikšanai,tā atklājas darba gaitā. Taču labāk atalgots darbs tomēr izraisa personisku ienteresētību to iegūt, saglabāt, personiskā dzīvē mazāk sarežģījumu - cilvēki laimīgāki - vieglāk strādā.
@
@
Policijā jau izsenis strādā tie, kas citu neko īsti neprot. Tikai pavisam bezcerīgie ir laika gaitā atbiruši. Punkts.
@
@
Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš aģentūrai BNS pirmdienas rītā sacīja: "Ja fakti pierādīsies, tad tādiem [policistiem] nav vietas policijā." "Kāda šī iecirkņa inspektore, kura parakstījusi paziņojumu kādai rīdziniecei, kurā policisti pa jokam ielikuši arī frāzi ar draudiem par galvas noraušanu, pēc notikušā uzrakstījusi atlūgumu un policijā vairs nestrādā. Kad konstatēts, ka viņa parakstījusi šādu iesniegumu, inspektorei piemērots disciplinārsods." === Nu bet neatlaida, lai gan solīja Segliņš. Kāds pamats te ko cerēt? Tajā iecirknī gan būtu visus jānomaina. Jau leģendārs.
BARGAIS
B
Jo Bargāks Segliņš, jo lielāki sūdi notiek policijā..
bargais
b
Seglins netiek gala ar saviem pienakumiem, nost.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas