Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Par Ventspils svētku tiešraidēm LTV maksāja pašvaldība; Rīgas svētki būs LNT

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aināra tv
A
LNT, kurš gan cits? :D
priecīgā
p
Bet man patīk, ka pilsētu svētkus rāda tv - tak jau Latvijas produkts, nevis Tv3 nēģeru filmas. Patika Kuldīgas svētki, patika Ventspils un vienalga, kurš kanāls rāda - man ir dekoders! :))
Diāna
D
Tā ir - valsts televīzija rāda tos, kas maksā. Kas nemaksā - tos neredz. Vai LTV nekļūst par Lemberga kabatas TV. Visur, kur iespējams viņu itkā neviļus TV slavē. Vai tie būtu šlāgeri, vai eirovīzijas vai kādi citi pasākumi. Ar ko šajā gadījumā valsts TV atšķiras no komercTV, piemēram LNT?
laucinieks
l
Jopcik, kapec shadi tiek reklamets tas miljonu rausējs. Skatos, ka Lilita ar Valdi arī šim kā pirtslapas pielipuši. laikam gaida, ka kādu grasi atmetīs. Tā nav pašvaldības funkcija un uzdevums - rādīt kaut kādus vietējā mēroga svētkus, un pie tam maksājot par šādu pārraidi, jo īpaši, vēlēšanu priekšvakarā, kur ekrānā to vien redz, kā Lembi.
izbijis valsts patriots
i
tautas apdullināšanas svētki turpināsies vēl līdz vēlēšanām.Nu savu artavu tas var arī ienest. Ventiņos izskatās drīz jau sāks puķes kaisīt ciltstēva priekšā..Cilvēki paši lielākoties ar savu galvu tur vairs negrib domāt. Ir tiešām guri cilvēki ,bet tas nu ir krietni mazākumā.Ja pasaka kaut ko ne tā kas ciltstēvam pa spalvai tad naids pārādās momentā.Arī krievvalodīgie visai bravūrīgi. Tiešraidēi protams ciltstēvs jau i9zkā5rtoja noteikti tā ka nodokļu maksātāju naudu pasniedza kā savējo.
spunde
s
jau piegriezies -visu laiku- te Ginesa rekords jāstāda, te, svētki , visu laiku dzībo uz urrā. Gribu jautāt- NA KAKIJE ŠIŠI?. Tie plezīri viss maksā naudu.
nnn2
n
un interesanti cik tad LTV sejas nopelnija naudinu ar vadot ar pasakumu uz lielas skatuves
nnn2
n
Lembergs sev LTV uztaisija labu prieksvelesanas kampanu pa pilsetas naudu,kaut ekrana pavideja maz-tik oficalajas runas,tad labie darbi tika skaititi no LTV puses uz nebedu,ar atkartojumiem.....Pa brinumu salutu LTV ar paradija kvalitativi un baudami,pirms tam vienigais tads bija no rigas800 LNT noteikti ar Rigas svetkiem saks savu jauno rudens sezonu,ka pern....
Viesulis
V
Malacis - labi rūkts, lauva!:)
Viesulis
V
Ja jau rādīs LNT, tad Atslēdznieks un viņa bandas brāļi tiks demonstrēti dažādās pozās! Garantēti sabojāti svētki!
skunkss
s
Novēlu, lai Jūs tads arī mūžam paliktu!
jupis
j
"Kāpēc tiešraides par Rīgas svētkiem būs LNT nevis sabiedriskajā televīzijā, kompānija sola paskaidrot vēlāk." Tas gan ir lieki, jo tāpat viss ir skaidrs!
Ance
A
Un??? Tavuprāt, tie, kas šakāļu kabatas televīzijas gvelztos murgus neuztver nopietni ir vienotības piekritēji???:) Nabadziņš, tipiski taukpurnam-viena rieva un tā pati ....:)))
mūdzis
m
Vai LNT uzvarēja iepirkuma konkursā, un vai konkurss vispār bija?
Deputāta kandidāts
D
Tavs upuris, neskatoties LNT ir nepietiekams. No tā, ka kaut ko neskaties Vienotībai maz labuma. Cita lieta, ja noziedotu Vienotības kampaņai kādus 100 latus. vai kaut desmitnieku. Tas vakarā varētu kādu laikraksta Diena žurnālistīti uz Doma laukuma kafejnīcu uzaicināt un pastāstīt cik briesmīgi ir oligarhi un kā tie sūc tautas asinis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas