Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Parakstu vākšana par izglītību valsts valodā ilgs no 11.maija līdz 9.jūnijam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
terēze
t
Totāls stulbums. Tā vietā, lai savā atvasēm mācītu krievu valodu (tā ir skaista un bagāta), jaunie letiņu nacionālisti, nedomājot par sekām un par drausmīgo tautas naudas tērēšanu, rīko nevienam nevajadzīgu referendumu. Tā vietā, lai darītu labas un paliekamas lietas, tagad krieviem mācīs mīlēt nevis Raini, bet latviešu valodu. Tak sen jau zināms, ka ar varu mīlēts nebūs neviens. Tikmēr īstenie latvieši čupām mūk no valsts kā žurkas no grimstoša kuģa. Interesanti vai tas puisis jaunpolitiķis ar šauro pierīti ieteiks mācīt latviešu valodu arī turkiem un ķīniešiem, kas drīz pārpludinās Latviju? Un, kas mācīs krievu bērnus krievu skolās latviešu valodā, ja tagad pat angļu valodas mācīšanai nogrieza līdzekļus. Ak, naivais jaunekli, attopies un neraujies pie varas siles!
skaisti
s
valsts sakārtošanu jāsāk ar šo un tad visu pārējo. Vai Londonā varēs vēstniecībā parakstīties ar?
skaisti
s
Interesanti vai tie latvieši, kas nevar atrast darbu Latvijā arī varēs parakstīties? Ne viens vien no viņiem nespēj atrast darbu kaut vai tā iemesla dēl, ka tiek prasītas okupācijas laika galvenās valodas- krievu valodas zināšanas.
arturs
a
balsoshu pret sho nejeedziibu, turpmaak apnjemos runaat sabiedriskajaa telpaa latvijaa runaat tikai krieviski. peec tautiibas esmu latvietis, bet necieshu juusu (latvieshu) stulbumu.
Jomaris
J
visi baigie skreejeeji parakstiities atradushies. lai jAu jums veicas savaakt tos parakstus :)
plikadīdām
p
Ak kā nu visi skries parakstīties ... Ko tad gada laikā nevarējāt aizvilkties? Divus latus bija žēl atdot?
deels
d
ā, pareizi, Vienotība ir lūzeri, parādīsim viņiem, ka VL ir latvieši.
deels
d
Pasīte jau silta. Iešu balsot un skubināšu pārējos. Ja kāds vēlas mācīties svešā valstī ne latviešu valodā, tad lai par to arī maksā. Ja krievi ies uz referendumu balsot par 2. valsts valodu, tad izredzes mazas. Ja iebalsos, tad valstī būs pilsoņu karš. Tā es domāju.
velesimies
v
Visiem, visiem, visiem latviesiem jaunam un veciem ir jadodas uz parakstisanos par apmacibam valsts valoda-latviesu valoda. Ir neiedomajam, ka vel lidz sodienai Latvija ir tada situacija ka lidz sim, pat pec 20. gadiem kops atjaunota valsts neatkariba kad Latviajs valsts valoda ir latviesu valoda, bet skolas vel joprojam tiek apmaciti berni okupantu valoda-kreivu valoda. Svesvalodas macities ir visiem atlauts pec izveles, bet ne divoalodiba ir jaiegust izglitiba Latvija.
to: ku-kuu 16:39
t
Par tiem englissh jau tie latish bikjin labaakaas domaas...tie inglish nav spiidzinnaash un musiiijsh un deporteesh tos lettish tik daudz. un naff seedeesh tai Latvish deevzemiitee puscentury...veen starptautesk valod toch jaazin...un to ruskej lengvidzh tie baur apsoluut niist! Siehst du, Jankele?
replika
r
Kad atņems pilsonību karginam???????????????????? ---- To Tu jautā Dombrovskim vai Āboltiņai?
replika
r
Letiņi, pierādīsim Vienotībai, ka mēs neesam mīkstie!
lauķe
l
Tautieši, saņemieties kaut reizi un parādiet, ka varat izdarīt kaut ko savas valsts pastāvēšanas labā......Tie, kuriem pilnīgai laimei pietiek ar ņurcīšanos pa Rīgas naktsklubiem, var nepiedalīties!
Jonis
J
Nu, lai izdodas, šis būs ļoti svarīgs un nozīmīgs referendums. Mums jāsaņemās par spīti valdošajai kliķei un jāiet parakstīties. Par plaukstošu latvisku Latviju!
I.Gr.
I
Lai izdodaas! Tagad visiem latvieshiem jaaturaas kopaa! Esmu paarliecinaats, ka arii igaunji visi ciiniitos par savu valodu. Nedriikstam pashi latvieshi zaagjeet savu labo projektu. Arii muusu Eelertei tas jaasaprot, ka pakaapeniski skolaas jaapaariet uz latvieshu valodu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas