Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Pēc opozīcijas iebildumiem paziņojumā uzsver Krievijas agresiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cilvēks
c
Cilvēki atvēriet acis!!!! Grūzija iebruka Chinvali pilsētā naktī, kad visi gulēja, galināja bērnus, pensionārus, šāva pa slimnīcām , skolām!Cilveki bēga pa ielam un Grūzijas karavīri šāva viņus nost!!! Kā jūsuprāt vajadzēja rīkoties Krievijai??? Protams, aizstāvēt Dienvidosetiju, kā gan savādāk???Nākamais mērķis būtu Abhāzija... Gruzijā krievi pa cilvēkiem nešāva!!! Gori pilsēta nav sašauta un tagad krievu karavīri palīdz Gori iedzīvotājiem, jo Gori pilsētas valdības nav...
...
.
Krievi ir vislielaka valsts paasule un vini turpina hegemoniju. Laikam padaudz nepitiek
ululiņš
u
Pilnīgi prātu izkūkojis esi? Kas tev tur likās smieklīgs? Eiropa tevi nesapratīs. Kuram ģeķim pēc Grūzijas notikumiem vēl nav skaidrs, ka krievi nāks pirmajā iespējamajā gadījumā?
žoržs
ž
Jāsecina, ka no visa ši mazliet smieklīgā Gruzijas - Krievijas notikuma Latvijā ieguvēji ir taisni labējās partijas - respektīvi koalīcija. Redz cik labi Godamanis un Daudze paguva atzīmēties, savs labums arī Kalnietei ar Pabriku. Atkal varēs darbināt veco saukli "Krievi nāk!", kas daudziem latviešu vēlētājiem bija jau apnicis un likās mulķīgs. Nu atkal tas darbosies. zaudētāji droši vien visvairāk ir tieši Saskaņas centrs, jo daudzi latvieši tak vispārzināmo koalīcijas nedienu dēļ bija gatavi balsis savas nodot Saskaņas centram. NU pēc šitāda notikuma, droši vien atkal daļa vēlētāju būs stipri atsaluši pret SC. Tā ka - var sacīt, ka koalīcijai šādi ārpolitikas notikumi ir nākuši gluži vai par svētību, novēršot uzmanību no valsts iekšējām lietām, bet ceļot dažu labu partiju un politiķu reitingus.
Latvijas Pilsonis
L
Lai nosodītu Krieviju, vispirms lietderīgi ir ielikt tās vietā atbilstoša mēroga Rietumu lielvalsti – ASV, Lielbritāniju, vai arī Izraēlu. Salīdzinājums šeit noteikti nostādīs Krieviju labvēlīgākā gaismā. Bet Latvijas politiskajai elitei beidzot būtu jānoņem „rozā brilles” par pasauli; jāatceļ cenzūra no informācijas un viedokļiem, ļaujot iedzīvotājiem veidot savus uzskatus, balstoties uz informācijas avotu un viedokļu dažādību un brīvu pieejamību. Pirms izdarat nepardomatus spriedumus apskatiet šo rakstu!!! <a hr
ZBL
Z
Pie varas taču ir tā paša koalīcijas, kas kopā ar PCTVL izgāza atbalsta deklarāciju Igaunijai.
Paskat, te taču vispār nav l
P
Eiropas Savienības (ES) ārlietu ministri izteikuši gatavību uz Gruziju sūtīt miera uzturētājus. Šādu nostāju ministri pauduši trešdien Briselē notikušajā ārlietu ministru ārkārtas sanāksmē, vēsta ziņu aģentūra «Reuters». «Eiropas Savienība ir gatava rīkoties, lai atbalstītu ANO pūliņus,» pēc sanāksmes sacījis Īrijas pārstāvis Pēters Pouvers. Viņš gan norādīja, ka sīkākas detaļas par miera uzturētāju sūtīšanu tiks apspriestas Eiropas Savienības ārlietu ministru nākamajā tikšanās reizē septembrī.
ululiņš
u
Krievija nekad nav bijusi miermīlīga valsts, bet potenciāls agresors. Tas ir pierādījies kārtējo reizi, un to arī paziņojumā vajadzēja uzsvērt.
Arturs-pensionars
A
Te viens otrs lama prezidentu.Sarunam ar visvarenas Kinas vaditaju ir un nakotne bus milziga nozime.Kiniesi atceras visu un tas,ka Zatlers bija tur un tika pienemts ir milzigs Latvijas arpolitikas pluss.Sis fakts nepaslid garam ari Maskavai un tur ar to ko dara Kina rekinas.
Arturs-pensionars
A
Deputatiem ir javers ES vadibas uzmaniba ari uz Krievijas izraisito genocidu Ziemelkaukaza,kur Krievijas agresijas rezultata boja gajusi 175000 cecenu un par kara noziedznieka stasa ir Putins.
Kur eurpas un ņeto paziņojum
K
Kaļniete, kur tavs kristovēns, ko viņš europā guļ? Papriķēn, kur tavs ņeto, kāpēc neko nedara?
Iosef Vissarionovich Dzhugashv
I
My Latvian friends. Thanks for the support!
baltaste
b
godmanis malacis, aizbrauca kur vajag, kamēr prezidents uzdzīvo pa ballītem
tam zb
t
Kas no europas un ņeto ir atnācis? Tie tak vēl mīkstāki? Kāpēc tos nelamā, kuriem mēs tādu naudu atgrūžam par atrašanos tur? Ak mums atkal jābūt šerpākiem, lai vecā europa varētu atkal par mums ņirgāties, ka mūs ausrumnieks čakarē, bet viņi naudā peld?
zb
z
mīkstie!!!! no Krievijas bail, ja?? kas tā par deklarāciju, zaķu koris, nekas vairāk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

PAZIŅOJUMS


Ar Saeimas Ārlietu komisijas izstrādāto paziņojuma tekstu var iepazīties šeit!

UZZINI

Kādu paziņojumu otrdien ārkārtas sēdē pieņēma Igaunijas parlaments?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas