Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Pie autobusa pasažiera atklāj lielu daudzumu heroīna

13.oktobrī, naktī no svētdienas uz pirmdienu Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas kriminālpārvaldes darbinieki, veicot regulāro muitas kontroli, pie kāda autobusa "Viļņa – Rīga – Tallina" pasažiera, Latvijas iedzīvotāja atraduši 625 gramus heroīnu saturošas vielas, informē VID.Pārbaudot 1983.gadā dzimušā vīrieša rokas bagāžu – somu, VID darbinieki zem drēbēm atrada polietilēna plēves vīstokli, kas bija aplīmēts ar līmlenti un ievietots iepirkuma maisiņā.

Vīstoklī atradās dažāda izmēra neregulāras formas brūni baltas granulas ar kopējo svaru 625 grami. Kā norāda VID, viena grama heroīna cena „melnajā tirgū” svārstās no 50 – 100 latiem. Aizturētā persona jau agrāk bija nonākusi tiesībsargājošo iestāžu redzeslokā saistībā ar cita rakstura pārkāpumiem.Kā uzsver VID, atklātā heroīna kontrabanda ir lielākā VID Muitas kriminālpārvaldes vēsturē. Par konstatēto faktu VID uzsācis kriminālprocesu.

(Papildināta visa ziņa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas