Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Pie tiesas zāles vairāki desmiti Lemberga atbalstītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha Ha
H
Notikšot bartera darījums: tiesa Lembergam iedošot 20 gadus tuptūzī un tos atsēdēšot šīs pastulbās vecenes /skaitā 20/ - katra pa 1 gadam.
Vientulais vilks
V
....es ari brauktu ja man apmaksatu braucienu ,butu labas pusdienas ar soteli un nieka kabatas naudu, bet tai atbalstitaju aprindas nevar iespraukties tas ir noslegts loks.
AE
A
Kukuļņemšanā var vainot tikai amatpersonu, šinī gadījumā Lembergu kā Ventspils mēru. Vai kāds nezina, par ko ņemts kukulis? Vai kādu sabiedrisko tualeti bez konkursa iznomājis?
jāatzīmē
j
Festum stultorum.
Человек
Ч
Я написал, что эту звезду на лбу Лембергса Рулле нарисовала, а Тропс сфотографировал. Диена мой комментарий стерла. Похоже, что так и было:-)
vista
v
vai tā Anna ir tā fufīga damīte kas vienmēr Aivariņu apbučo?
Человек
Ч
Вот же фото выбрали. Типа, народ в Вентспилсе недоволен. А это может Байба Рулле приехала из Риги, и эту звезду у Лембергса на лбу нарисовала, а Янис Тропс тут же быстро сфотографировал?
Neka personiga
N
tad vel jovairak, Rudite, brauc majas un sakarto viesiem majinas, lai nav par parastu budu (suna) jamaksa 25, - Ls un tos pat bez ceka panem (salti)...bus javersas VIDa ar iesniegumu...cik var curat uz galvas un teikt, ka lietus list...
Kate
K
Zilo govju Anna prsa ļoti lielu maksu par naktsmītni-vienkāršā sētas būdā-25ls. Bez jeb kadām ērtībām,bez ūdens,bez brokastu tējas.. Vairāk pie viņas nebrauksu Jūrkalnē!!!
Oskars
O
Kremlis ļoti palīdz Latvijas ZAGĻUKOMUNISTIEM uzvarēt Latviešu tautu,bet tagad visu izšķirs TIESA vai TAUTA BŪS VERDZĪBĀ ,vai ZAGĻI tiks IZNĪCINĀTI.
Lelle
L
Uzvarēs tauta, kurai laiks ir ieraudzīt oligarhu patiesās sejas un uzzināt, cik no tautas ir šie nozaguši. Lembergs sēdēs...viņam sekos gan Šķēlē(ja nepaspēs atstiept kājas), gan Lešcinskis.
Pelēkais Vilks
P
Cīņa, protams ir nevienlīdzīga - lemburģis ar miljoniem, n-advokātiem un politisko ietekmi pret nabaga Latvijas valsti. Bet, cerams ka čiepstekļa cerības nepiepildīsies.
q
q
Bet kur pazudis Ventspils Mamerts Vaivods?
Turiste
T
Klau, Anna, es pie Jums atpusties vairs nebrauksu uz Jurkalni, ja nebeigsiet aleties pa to tiesas namu...nu skumji uz to visu noraudzities. Brauciet majas, apdariet majas darbus, skartojiet istabas setsvidu, uzvelciet "Zitaru" laivai buras un galvenais - sakartojiet kapnes noejai uz juru, lai vasara varu skaisti nokapt lidz krastam....Beidziet aleties, Jums tas nepiestav...
haoss
h
Kurš uzvarēs Maizītis vai Lembergs ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Lembergs pirms gaidāmās tiesas mierīgs


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas