Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Pieļauj mazo algu saudzēšanu, taču neko nesola

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gita
G
Vai tad 360 lati ir maza alga? Manā valsts iestādē tā ir liela alga. Lielākā daļa saņem 180 - 200 latu. Un tos 20% citādi nevar samazināt, kā samazinot arī no 180 latiem. Vai tie lēmēji dzīvo citā realitātē?
jautajums
j
vai PAREX bankas darbiniekiem arī algas samazinās??
XXX
X
ko nu stāsta muļķības , ka nav palielinātas algas . Ir palielinātas gan prokuroriem, gan tiesniešiem un saņem lielas algas .
Jautājums
J
Ja algas, kas ir 360 uz papīra - 272 uz rokas apgriež vēl, tad iznāk, ka cilvēks strādājot nespēj nopirkt ne apavus, ne apģērbu, ne bērnam skolas grāmatas, ne transporta biļetes, par slimnīcu viņam vispār jāaizmirst. - saslimst un mirst nost. Nu pamēģiniet un tad paskatieties, kas notiks. Prognozes nekādas labās nevarētu būt.
izbijis valsts patriots
i
Šeit būtu viena piebilde------NE JAU MAZO ALGU ĪPAŠNIEKI SALAIDA DĒLĪ VISU VALSTI.
euro
e
tagad kad jauns klejojošs ministrs pa MK ,bez rakstura,liels nejēga,tektu pat dulburis... vientiešiem,tiesu sistēmā, radusies iespēja apvārdot,iespaidot šo jefiņu !?!?
āda
ā
galvenais, tiesnešu algas nesamazināt,vajag pat palielināt,,,,viņi taču strādā.... ļoti smagos fiziskos,[salīdzinājumā ar policistiem ] sevišķi ziemā,pārkurinātos,siltos kabinetos,darba pienākumus veic negodprātīgi,ņem kukuļus,citrez sprež .... ļoti,netaisni neobjektīvi...
valdis
v
par algu aprekināšanu seviškiuz ko ar izgudrotiem kooficientiem atsaucās valsts pārvalde savai vadibai/ privātais izrekina cik par ko var maksāt un tur videjo regulē pieprasijums -piedavājums/ kas ir šai gadijumā ,, videjā alga,,? n u 10elektriki strādā videji par 400 ls bet tas latvenergo padomes priekšedetajs viens par10 000 ls nu tad šo 11 algu kopā 14000 ls izdaliet uz 11 cilvēkiem kas tad iznāk ka ,,videjā,, ir pāri 1400 ls un ši aprekina tiek celtas parejam pārvaldes aparatam algas .Rāditājs realai algai varētu būt tikkai noteikta minimalā alga kā valsts tā privātā sektora nevis kā te pēc padomijas laika acu 'mālešanas tehnalogijas
Kriksis
K
Vieni tātad būs spiesti atgriezties 2004 gada līmenī, bet citiem tas nez kāpēc nav pieļaujams...Kur tad vienlīdzība? Ja jau cērpj, tad arī tiesnešiem un prokuroriem...Pietiekami saņem kukuļos.Varbūt ir kāds godīgs un principiāls, bet pietiek pieminēt Tāleri un viņai līdzīgos, lai iespaids sabojātos. Bet sākt vajag tieši no tiem, kas saņem lielās algas, virs 1000.
zvirbulēns
z
Algas ir jāsamazina gan prokuroriem, gan tiesnešiem, biedri, vai arī par 1/3 jāsamazina viņu skaits. :))) Jānomaina ģenerālprokurors, nav spējis sevi pierādīt, vienmēr kaut kur pazudis.
nekurzeme
n
var griezt visas , celtnieciibas speciaalisti straadaa par minimaalo algu , ja veel straadaa , tikuntaa kuģis nogrims , paaraak veelu atjeedzaas , dziivoja resni kameer bija ko prihvatizeet , radaas 1000 miljonaari , kuriem aciimredzot valsts ekonomikas reanimeešana zem svaarku ļipas , tgad nolien un gaida kaa nu valsts paliidzees , nekaa nebija , valsts pati velk knapo dziiviibu un ir agonijaa , bet no algaam negrib atlaisties , nodokļu izslaukums nokrities kapitaali , kritiis veel , biblioteku veel vajag , ... beedu ieleja ne valsts !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas