Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Piketētāji prasa atbrīvot iespējamo LB veikala izlaupītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Jo mazāk galvā izglītības, jo vairāk vietas spriedelējumiem par taisnīgu marodierismu. Un šai šušerai informatīvais atbalsts no TV5 kopš pirmās minūtes, līdz šim brīdim. Tas neizskatās tik nevainīgi kā - gādīgais tētis aizgāja meitiņai pēc šņabja.
anonīmais šakālis
a
Kāpēc neprasi visu opozīciju nošaut, nekādi nevaru saprast!
cukurgailītis
c
Pa taisno,lai šie iet izdemolēt aizstāvju īpašumus.Kāpēc jādemolē mans īpašums.Vismaz viens no algotņiem savu aci ir godam atpelnījis.Nākošreiz ,lai demolē Maizīša īpašumus.Sapratu,ka Štokenbergs aicināja pārtraukt valsts izzagšanu.Ja pret valsts izzadzējiem,tad pērienu bija pelnījis Ģenerālprokurors Maizītis.Ko viņš 6 gadus rij mūsu maizi,bet nevienu zagli tā arī nav noķēris.Prokurori gan krīt kā mušas par kukuļņemšanām.Dīvaini KNAB brauc ķert virsprokurori par kukuļņemšanu,bet Maizīša darbinieks viņu brīdina,ka pēc pusstundas būs pie viņas KNAB.Priede pamanījās kukuli likvidēt.Būtu man iedevusi pasargāt.Vai te nebūtu laiks Maizītim atkāpties??
Atbalsts
A
Turies Sandij. Gan būs viss kārtībā.
un vispār
u
"Pētnieki" no fotogrāfijas ir tādā vecumā, kad vispirms būtu vēlams pabeigt mācības un tad sākt nodarboties ar tik augstu tēmu kā "vēstures pētījumi". Kaut gan mūsdienās lai "pētītu vēsturi" nevajag vispār nekādas zināšanas! Pietiek ar nevaldāmu fantāziju sacerēt "brīvus viedokļus" (brīvus no datiem, faktiem, jebkāda sakara ar realitāti) un skaļa rīkle tos atkārtot.
galvas dakteris
g
Tik daudz par politiku. Bet ja tev galvā būtu smadzenes, tu saprastu, ka laupīts tika veikals! Ceru, ka pat galīgi tukšpaurains gnirebs nesāks apgalvot, ka veikals nozadzis pudeles ražotājam vai Zaharčenokam no ledusskapja!
galvas dakteris
g
Un nemaz neesi apjēdzis savā īsajā prātiņā, ka SD "varoņa" Cukura reabilitācijas prasītāji ir no vienas kompānijas ar tiem, kas ārdās vicinot Krievijas karogu?
galvas dakteris
g
Speciāli pilnīgiem nejēgām un tiesiskajiem nihilistiem - kas nav pieķerts, tas nav zaglis. Tā jau vēl kāds paziņos, ka gnireba kompis ir zagts - atdod!, nauda kontā zagta - atdod!, drēbes zagtas - atdod!, mājoklis zagts - ārā! Priecīgs būsi? Un tikko būsi atpelnījis, atnāks marodieris un paņems, bet tu pelni trešo reizi, jo marodieris vēl par maz dabūjis :D Par laimi, Latvijā pagaidām tiesu vēl spriež tiesa, nevis neko ne par ko nezinoši gnirebi.
Raimonds
R
Briinos par tiem blogos liidz savaam eezelja ausiim iegrimushiem,kas laikam degunu no datora vairs neatraujot komentee par jebko,nesekojot kas tiek publiceets citos medijos. .R.Kljimovicjam tiek atmaksaats(pagaidaam sameeraa maigi) par raidijumaa ''Legjendu mednieki'' paraadiito reportaazju -Herberta Cukura brutaalo noslepkavoshanu.Raidijjums arii laikam aizklopeets.Cepuri nost Robert tavaa priekshaa!!!! Gaidiju jau ka tas notiks,bet laikam jau shakaljiem praatinjsh taads pavaajaaks?!!!!
balzamciks
b
karaaa , reovlucijaas utt. netiek piemerota parastaa tiesvediba, pardon! Tad jau visi pretinieki butu janosauj vai tiem butu japiespriez cietumssods uz ilgiem gadiem.
Liekais
L
Ja tiesa cilvēku atzīs par vainīgu vaikala izlaupīšanā, tad, lai nomierinātu aptrakušo proletariātu, šim procesam būtu jābūt publiskam ar visiem attēliem un video. Par nelaimi apcietinātajiem, attēlu un videorullīšu ir daudz.. Vairāk nekā citām reizēm. Patreiz vēl neviens nav notiesāts un atzīts par vaīnīgu. "Saprāta uzvara" ir uzskatīt pirmstiesas aizturēšanu par kādu "sarkano" metodi. Šis pārmetums būtu vietā, ja šo piketu izdzenātu bruņoti vīri.
Balzams
B
Veikals tika aplaupits tikai tapec, ka bija zverigs aukstums piketa diena. Jaatbrivo visi apcietinatie par so gadijumu, jo jatiesaa valdiba, nevis nosalusii tauta!
@
@
Starp citu, vilciena lietā vainīgie bija divi - viens tas jaunietis, otrs Kulakovs. Valsts apsūdzību, šķiet, pārstāvēja Grūtups. Tas pats.
@
@
Te viens par auto īd ... tipisks mantkārīgais latvietis, vakardienas nabags un kalps. Nopircis auto, tikai pie krūts aizmirsis kā medāli piekārt. Ar šitādiem bērniņiem, kas čurā siltu jau no vārda baidies, franču Lielā revolūcija nekad nebūtu notikusi.
gnireb
g
Nu ja tāpēc ap savu bastionu jēkab ielā metāla žogs . Izcili . Zaģļi baidās no zagļiem . Nabadziņi tirgotāji . no rokas mutē dzīvo . Un džipus vecmātes sadāvināja . Tieši kā mūsu zemnieki , vienam acī iebira ka tie zārku veda ar apvidnieku . Nesmīdini . Un galu glā nevajadzēja novest pūli līdz tādām darbībām . politika ir kompromisu māksla nevis ietiepība un latviskā politiskā atbildība . Tāda atbildība ka vēmiens nāk . Uz zemes nav taisnības , tik dūrē ir spēks . Nešķiet kaut kas pazīstam . Analizē situāciju . Smieklīgi . Kamēr bietē neieliek tikmēr nesaprot . Nu tas 13,janvārī ir pierādījās un 4, februārī apstiprinājās . Zini ja tas būtu mans veikails , lai iet tā būda rūkdama . Kapā līdzi bodi nepaņemsi un ja rokas un galva ir tad jau atpelnīs un salabos . LB no peļņas norakstīs . Te izskatās kā 1985 gadā kad ogres vilcienu izdemolēja , pēc Pērkona koncerta , iesēdināja džeku tikai tāpēc ka kādam bij jāsēž . Līdzīgi . Tā ir , beij svojih štob čužiji bojaļis . Mans spriedums 100 St . sabiedriska darba . vairāk nav pelnijuši .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas