Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta "Pilsoniskā Savienība" ievēl valdi, Ētikas un Revīzijas komisijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oiii
o
Informatīvais paziņojums par Izglītības un zinātnes ministrijas iepirkumu „Tehniskās ekspertīzes pakalpojumu nodrošināšana ERAF projekta „Latvijas vispārizglītojošo skolu informatizācija” vajadzībām” identifikācijas Nr. IZM 07/85. Sīkāku informāciju par iepirkumu var saņemt Izglītības un zinātnes ministrijā pie Administratīvā departamenta Iepirkumu nodaļas juriskonsultes Ineses Palepas Vaļņu ielā 2, Rīgā, 610.kab., tālrunis 7047844, elektroniskā pasta adrese [email protected]. Paredzamā līguma summa – līdz LVL 1200.00. Paredzamais līguma termiņš – 2007.gada 31.decembris. Piedāvājumi var tikt iesniegti norādītajā adresē līdz 2007.gada 11.septembra plkst. 17:00. Iepirkuma rezultāts Uzvarētājs: Astra Cīrule. Paredzamā līguma summa: LVL 1199.00.
PEĻĶE
P
Šajā pavasara rītā, pirmdienā, kad priekša ir tikai 3 darba dienas, kam seko 1.maija svētki un 5 brīvdienas, aicinu visus Dienas portāla komentētājus - NU BEIGSIM VIENREIZ MUMS TIK IERASTO KAŠĶĒŠANOS, ATRADĪSIM SEVĪ UN APKĀRTĒJOS CILVĒKOS TO GAISMAS STARIŅU, KO MŪSU SEJĀS IR IELIKUSI PAVASARA SAULĪTE, CENTĪSIMIES SASKATĪT DZĪVĒ LABO UN PATEIKSIMIES LIKTENIM PAR KATRU PRIECĪGI PAVADĪTO MIRKLI. Priecīgu šļakstīšanos, Jūsu peļķe
nifjodas
n
Šajā pavasara rītā, pirmdienā, kad priekša ir tikai 3 darba dienas, kam seko 1.maija svētki un 5 brīvdienas, aicinu visus Dienas portāla komentētājus - NU BEIGSIM VIENREIZ KAŠĶĒTIES, SASKATĪSIM SEVĪ UN APKĀRTĒJOS CILVĒKOS TO GAISMAS STARIŅU, KO MŪSU SEJĀS IR IELIKUSI PAVASARA SAULĪTE, CENTĪSIMIES SASKATĪT DZĪVĒ LABO UN PATEIKSIMIES LIKTENIM PAR KATRU PRIECĪGI PAVADĪTO MIRKLI.
Ko teiks UR?
K
Kopumā balsoja 205 delegāti. bet 2 valdes locekļiem ir zem 103 balsīm?
dad
d
PS voi bikses ielaidu
Ridzinieks
R
Man patīk. Un es balsosu PAR.
vecais-2
v
Diemžēl, politikā visu nosaka tie, kas grozās pa priekšu un nauda. Kalniete - intrigante un veca Godmaņa brūte jau no Tautas frontes laikiem; nav zināms, kur abi ar Jurkānu lika Tautas frontei saziedotās dārglietas, vai kā tās notrallināja. Kristovskis - veikli mainījis partijas to norieta brīžos; ventspilnieka miljonāra Skoka skolasbiedrs, Stepanova un Berķa ierocis pret Lembergu. Paskatīsimies, no kurienes partijai nauda nāks un kā legalizēs to no Ventspils gala! Pasakas par tiem 2% no ienākumiem variet stāstīt naivajām tantiņām, kuras tic Sandriņas "godīgumam" un nezin viņas biogrāfiju. Būs interesanti vērot, kā tad tie pārējie daudzie pozitīvie cilvēki neļaus visam ritēt pa "vecajām sliedēm"!? Labi jau būtu izņemt varu no Kampēja, Atslēdznieka un citu taukmūļu rokām.
Pužiš
P
Mums te no Puz i viens kandidāts. Tas pa to kasier, ja vaig.
BW
B
...pats interesantākais, ka daļēji Jums piekrītu, jo arī PS spicei, piemīt savi trūkumi, bet mana cerība saistās ar to, ka tomēr PS ierindas biedri un tās nedaudzās "jaunās sejas", kas ievēlētas valdē spēs oponēt gan intrigām, gan snobismam, ja tāds parādīsies un spēs svaru kausus pavērst pretēji atsevišķu līderu interesēm. Ja nespēs, tad iespējams būs Jums jāpiekrīt pilnībā. Laiks jau būs tas, kas saliks visu savās vietās, arī to, vai mana cerība piepildīsies vai Jūsu paredzējums.
no Vencpil
n
Un kasieris ?
Lāpītāja.
L
Mīļais cilvēk.Es ļoti labi saprotu tās cerības un to ,ka sanākusi daudz godīgu un labu gribošu cilveku ierindas biedros. Taisnība daļēji arī tas, ka daudz ir tādu ņurdētāju, kas paši nekam negrib roku pielikt, bet tomēr man nāksies Tev oponēt, jo es esmu bijusi LTF un ne tai ierindas līmenī bet maķenīt augstāk un zinu kā mēs cīnījāmies pret spices augstprātību, Godmaņa viszināšanu un ne jau ar LTF Domi saskaņotajiem lēmumiem, kuri arī patiesībā nolika Latviju uz tām sliedēm, kas ievedušas šajā ekonomiskajā tuksnesī kur dzīvojam no svešas naudas, atceros Kalnietes absolūto snobismu un intrigas. Vēlāk piedalījos dibināšanā un ilgi biju partijā ar patriotisku programmu, kurā arī redzēju, ka spice tāpat ka visur sākot no LTF (tas ir padomju domāšanas mantojums)runā vienu, domā citu bet dara vēl ko citu, proti, meklē barotni un pārdodas ka tik var. Un tā rīkoties visu partiju vadībām ļauj mūsu pašu tautiska mentalitāte, būt labticīgiem, pakurnēt partijas aizkulisēs, nesacelties pret, un tas kurš kaut ko iebilst tiek no partijas izstumts,ar pārējo partijas biedru līdzjūtīgu klusēšanu. Un šajā PS gadījumā būs tas pats, jo priekšgalā ir cilvēki, kuri tikai tā prot darboties. Zinot latviešu mentalitāti neticās, ka tur kāds būs spējīgs stāvēt pretim Kalnietes egocentrismam un viss beigsies ar to, ka viņa dabūs karoto krēslu, bet labticīgie partijas biedri paliks vīlusies ka vienmēr. Sliktākais, ka arī vēlētājs tā rezultātā galīgi parstās ticēt latviešu partijām un TP ar Šķēles tālredzību turēsies virs ūdens, kaut vai ar rezerves bloku, bet galvenokārt tāpēc, ka sagrābuši laicīgi pašvaldības un viņiem balsis gādā tie reģionu vadītāji, kuri ar centra dotāciju un fondu naudām ko dala pēc partijas piederības ir saviem iedzīvotājiem spējuši piedāvāt kādus taustāmus labumus(ceļu, skolu,sportazāli), ka arī par viņiem balso tie uzņēmēji, kuri no TP dabū valsts pasūtījumus un kopīgi pasmeļas caur sadārdzinatajiem projektiem naudiņu. Tāda lūk bēdīga aina. Labāk būs tikai pēc totālas krīzes, ja mainīs vēlēšanu likumu un izveidosies partija bez vecajiem vēžiem.
BW
B
... palasīju komentārus par visiem rakstiem, kas saistīti ar jaunās "Pilsoniskās Savienības" partijas dibināšanu un radās tikai viens retorisks jautājums anonīmajiem komentētājiem: "Ko tu pats esi izdarījis, lai dzīve Latvijā kļūtu labāka?" Ja esi ko paveicis, ne tikai savā personiskajā, bet arī sabiedrības labā - tad labi - kritizē vesels, tev ir uz to morālas tiesības, bet , ja tu esi tikai neapmierinātais ņurdētājs, visu un visa kritizētājs , tad labāk apārstē savu skaudību un slimo žulti, kuru izliec komentāros. Katrs tavs negatīvais, cilvēkus aizskarošais vārds taču tāpat atkal atgriezīsies atpakaļ pie tevis - tava negatīvā noskaņojuma veidā. Padomā taču par sevi. Esmu "Pilsoniskās Savienības" biedrs un vakar tās dibināšanas kopsapulcē tiešām satiku ne tikai bijušos un sabiedrībā pazīstamos politiķus, bet ļoti daudz jaunu, plašākai publikai nepazīstamus, bet ļoti cienījamus cilvēkus, kuri nestāv malā sabiedrisko procesu gaitā, kuri gatavi pielikt arī savas zināšanas, spējas un enerģiju, lai Latvijā palielinātos ticība politiķiem un dzīve mums visiem kļūtu kaut nedaudz labāka. Jaunajā partijā ir daudz skolotāju, skolu direktoru, inženieru, medicīnas darbinieku, studentu, finansistu, zemnieku, ekonomistu, arī pensionāru, Vai tiešām domājat, ka šie cilvēki, kas iesaistījušie šajā jaunajā politiskajā spēkā, atļaus visam ritēt pa "vecajām sliedēm"? Domājat, ka šie cilvēki atļaus sevi mānīt, atļausies liekuļot? Vai domājat, ka kādam personīgi no šiem cilvēkiem, kas nekad nav bijuši ne politiķi, ne partiju biedri, ir kādas personiskas intereses...- vienkārši šie cilvēki uzdrīkstas un ir pilsoniski drosmīgāki nekā parastie kritiķi, viņiem apnicis klausīties, ka visapkārt cilvēki gaužas par savām grūtībām, problēmām - un šobrīd visiem ir dota iespēja. Katra izvēle - izmantot iespēju vai neizmantot - , proti kādā klusā vietā - vienatnē ar datoru, vai kādā saietā alkohola dvingā visus kritizēt... Lai jauka diena, izbaudiet pavasari!
VALDO
V
Šadurska vietā gan labāk būtu derējis Vidiņš
cita ilze
c
Ilze ir Vidiņa meita? jau šajā saimā netika,nu atkal raujas. nu nu
vecais-2
v
Vecā Godmaņa brūte Kalniete tagad glābs Latviju! Labāk lai pastāsta, kur palika Tautas frontei saziedotās dārglietas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas