Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

papildināta - Policija: nemieri bija gatavoti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
man
m
ir kauns par valdību, nevis par šiem jauniešiem. 90 - ajos viņi bija mazi bērni. tos izaudzināja mūsu pašreizējā politiskā sistēma, bet tagad tai negaršo pašai savi augļi. būtu labāk izmantojuši laiku lietderīgāk - risinot tās problēmas, kurām pateicoties, notika manifestācija. nevis tagad pavadīt laiku, atriebjoties paši sava divdesmitgadu darba augļiem. ko sēsi, to pļausi. neviens bērns nepiedzimst "slikts". tādu to PADARA tie, kuriem pār bērnu ir vara. smieklīgi - tik karsti cīnīties pret sekām, aizmirstot vai tīši ignorējot cēloņus.
jautrais
j
Skaisti dzied "negatīva pieredze, demokrātijas principi". Bet analītiķu domāšana nav policijas priekšnieku pienākums, vai tikai "stulbi uzpūstu " lozungu atkārtošana?
kuruku
k
Ja pazini ziņo policijai, lai rīkojas. Tiem apdzērušiem huļigāniem jāsaņem sods
xxx3
x
JAUTAJUMS GODMANIM,KALVITIM, SLESERIM,SEGLINAM, SLAKTERIM, DAUDZE, UN CO.. ..PALASOT AVIZES UN PASKATOTIES FOTO PIE KA NOVEDUSI JUSU VALDISANA.. MAN RADAS SLIKTS JAUTAJUMS.. 1 BIJA LIETUSSARGU REVOLUCIJA.. 2 IR BRUGAKMENS REVOLUCIJA.. KADA BUS TRESA? DEGMAISIJUMA? varbut tomer vajag reformas? VARBUT TOMER VAJAG PAAUGSTINAT vismaz 2 reizes PENSIJAS PENSIONARIEM? PENSIONARI NAV LOPI! man bija smagi skatities uz foto kur bija attelota pensionare doma laukuma kopa ar tautu.. bet ar skumjam acim.. bez ceribam.. ar izmisumu.. KANGARI!! DIEVS JUS SODIS!!! JA JUS NEBUTU TIK BRIESMIGI ZAGUSI PENSIONARIEM TAGAD VALSTS VARETU PENSIJAS PAAUSTINAT vismaz PIECKARTIGI!!!!
ja kas
j
Tie apdzērušies huligāni NAV TAUTA.
IENĪSTU
I
AHAHHA, Man policisti atgadina suņus, kuri apsargā savus saimniekus, kuri apgriež viniem paiku, un citus pabalstus, atstāi viņu bērnus bez labas dzīves , bet tapat viņi godīģi sargā un kalpo viniem-zagliem un tautas apspiedējiem. MENTIEM PIRMIEM VAJADZĒJA PARGRAUZT RĪKLI šiem sūdu vadītāiem, nevis sist tautu ar stekiem.
zb
z
to ka bija organizēts, labi varēja novērot pie Zviedru vārtiem, kad krievu jaunieši kādi 12 gabali viena vīra pavadībā ar cepurēm un aizsegtām sejām, rokās bruģakmeņi un akmeņi devās uz Saeimu pa Ttrokšņa ielu no Pulvertorņa, un komandiers tik komamandēja, "klusām, mierīgi, neskriet" un organizēti aizgāja visticamāk izsist kādu logu un utt., tātad pats bariņš kādu septiņu cilvēku sastāvā dragāja uz uz saiemu no Latvijas bankas puses, tā kā viss notiek "v tilu našego goroda"....
uldis
u
Štokenbergu cietumā.Te nav Gazas josla,kur var slepkavot bērnus.Vai Štokenbergs atmetīs kādu grasi no saviem miljoniem,lai palīdzētu viņa sakūdītam bērnam un vecākiem.Pats brīdināja par grautiņu,tad arī vajadzēja parūpēties,lai bērniņus nelaiž .Izsaku līdzjūtību vecākiem un bērniņam.
statā
s
Dabīgi,ka bija gatavoti grautiņi.Kālab tad nolādētais Štokenbergs aicināja neņemt līdz bērnus.Suns zin ko ir ēdis.Tie bērni izskatījās pēc laba barojuma.Vienu pat automātu dīdekli atpazinu.Viņa lielākais darbs ir nospēlēt vecāku pensijas.Lai arī vienača vecāki paši ir vainīgi,tomēr arī Štokenbergam ir jāuzņemas atbildība,jo rīkot grautiņus Vecrīgā ir noziegums.
DASE
D
NU TAD ATRODIET ORGANIZETAJUS NEMIERIEM, JO PROTESTA SAKOTNEJIE ORGANIZATORI NOVADIJA SAVU KA VAJAG, LAIKS BEIDZAS, UN TALAK JAU BIJA DEZORGANIZACIJA. TAD NU VEIKSMI MEKLET VAINIGOS.
TV
T
Visu nedeļu internets bija pilns ar gatavošanos nemieriem un ja tad Segliņš nebija spējīgs pieņemt lēmumu par parlamenta aizsargāšanu, tad uz ko ir spējīgs šis uzpūtīgais Tautas parijas vadītājs. Var izdarīt tika vienu secinājumu- Segliņš un Tautas partija (visa koalīcija) bija ieinteresēta grautiņu sākšanai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Segliņam ir jāatkāpjas un prokuratūrai jāierosina lieta par bezdarbību un nespēju nodrošināt kārtību valstī.
Antons
A
Patiesībā jau viss ir gana vienkārši. Lietas var un vajag mainīt. Un ja kādam tiešām nepatīk tas, kas patreiz notiek valstī, tad lai viņš vai viņa iesaistīās politikā, dibina partijas un maina situāciju - demokrātiskā ceļā. Bet nē – smadzenes un sevi piepūlēt nevienam negribas, jo vieglāk jau ir tāpat – pa latviski - ieraut šmigu un aiziet uz Vecrīgu izsist pāris logus un vēl pamaurot – nost Saeimu. Tur daudz prāta nevajag un izklaide garantēta. Protams, rezultāta arī nebūs – vien kāds norausies pa muti. Tāda normāla latviešu domāšana.
DV
D
Tracina pārgudrie policijas darba speciālisti. Ja situācija būtu pavērsusies kā te daži komentē, t.i. tiktu aizturēti pūļa uzkurinātāji vēl pirms nekārtību sākuma, tad te šodien būtu pilns ar komentāriem par totalitārisma atdzimšanu, par vārda brīvības aizliegumu, jo aizturētie taču neko nebūtu izdarījuši. P.s. un nav ko brīnīties, ka policistu bija par maz - kurš apmaksās naktsstundas un virsstundas?
zaza
z
Protams, ka nemieri tika apzināti plānoti!!! draugiem.lv pirms šī ''miermīlīgā tusiņa'' klejoja vēstules ar receptēm, kā izgatavot degmaisijumus un aicinājumu uz protesta akciju
Līva
L
Beidziet vienreiz riet tos policistus, viņi saņem bez maz minimālās algas un degvielu 3 litrus uz maiņu. Vispareizāk būtu , ja viņi būtu vienoti un vispār atteiktos aizturēt tos kaušļus, lai tad tiek iekšā tai kungu pilī un izdemolē visu. Protams vakar tie bija atsevišķi demolētāji, kas uzstājās, bet ceru, ka drīzumā to darīs visa tauta, jo cik ilgi ļausim sevi par mulķiem turēt, uzņēmumi bankrotē, algas izmaksāt nevar, visu tikai samazina un atlaiž, vai tad nav skaidrs ,kādēļ tos miljonus vajadzēja aizņemties, tādēļ, ka nodokļu maksātāju miljonus iegrūda Parex bankai, lai kungi paši savu ādu glābtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas