Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

papildināta - Policija: Neo ir aizturēts, vēlas viņa apcietināšanu; kratīšanas sankcionējis arī tiesnesis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Igors
I
Ilmār..!! Turies!! Mēs esam ar TEVI..!! Visiem ir piegriezies šis te ....!! Tu zini,ka šoziem mums bija tāāāds SVIESTS!!!! :D
daunitis
d
Viss tas izskatās pēc lēta cirka.
Kaspars Gasūns
K
Ja policija spiedīs uz to, ka Poikānu apcietināja pirms žurnālistes kratīšanas un ka tas bija tikai nelikumīgi iegūto un sensiblo datu atgūšanai, tad viņi vēl varētu izsprukt. (Vai tā ir taisnība?) Bet vai citi žurnālisti šo pozīciju pietiekami atspoguļos medijos? :) Par Neo - par caumu smuki nostrādāja. Bet par tās informācijas vērtību gan ir krietni pārspīlēts. Dažas lietas gan bija interesantas. Tomēr pamatā tās bija masu ilgas pēc Robina Huda un neizpratne, ka pie noteikta profesionālā statusa vienkārši ir augstas algas - arī valsts darbā. Tas aktualizē jautājumu, cik lielā mērā mums ir sakārtota likumdošana un atalgojuma sistēma valsts darbā vispār. Bet tas arī nebija nekas jauns un nezināms! Vai viņš izsprauksies likuma ziņā, tas paliek atvērts jautājums. Domāju, ka drīzāk nē. Bet naudas soda gadījumā viņam to ātri vien sametīsies. :) Starp citu, visi tagad piemirst novērtēt policijas spēju tomēr Neo noķert. Jo pirms tam bija uzbraucieni mentiem par viņu impotenci šādos jautājumos. Tad nu sagaidu, ka visi tie, kas izdarīja pārsteidzīgus secinājumus, tagad publiski slavēs poliču varēšanu! ;)
Pilsonis
P
Kas tas par tiesnesi kas bez iebildumiem pieljauj tik klaju zhurnaalistu iebiedeeshanas pasaakumu??? Demokraatijaa izpildvara, likumdeveeji un tiesa ir triis neatkariigas vieniibas, bet Latvijaa visas shiis triis lietas shkjiet sapluudushas vienaa kam piemaisiits klaat vesels leerums 'biznesmenju' ar dazhaada liimenja apshaubaamiibas iipashumu izcelsmi. Taa rezultaataa ja vajag kaadam aizbaazt muti, ir tiesu sisteema kas to aatri nokaarto. Ja pietruukst likums tad taadu tik pat aatri sacer un pienjem. Latvija peec shii gadijuma nedriikst saukties ne par tiesisku, ne par demokraatisku valsti liidz briidim kad visas valsts iestaades un jo sevishkji tiesas un Saeima ir iztiiriitas no antidemokraatiskajiem elementiem. Piemeeram Vaacijaa augsta ranga NS biedriem peec 1945. gada bija liegts kandideet veeleeshanaas - kaapeec Latvijaa driikst kandideet tie kas okupaacijas laikaa aktiivi darbojaas pret demokraatiju un cilveektiesiibaam Latvijaa?
ieva
i
Viņš neko neizgatavoja, nepielāgoja (lai pielāgotu, kaut kas ir jāmaina esošajā programmatūrā), neizplatīja utt.!! Kā viņam var pielāgot šādu pantu?
gribu zinat
g
Kurš tiesnesis kratīšanu sankcionējis ?
kur samērīgums???
k
pipecs 01:52 13.May. Protams,ka nekādu Bakijevu neviens te neatradīs,kaut gan viņš tepat pa dārgajiem krogiem kopā ar Baltzirgu vazājas.Nevar,redz,atpazīt, un varbūt,ka tas.kurš ir viņš,nemaz nav viņš.Un Bakijevs tak Repšes un jēllaicēnu lieldrauga Baltzirga čomaks un kompanjons Kirgīzu uzmešanas biznesā,tātad svēts aziātiskas izcelsmes biznesboy. 7. pils spoks 08:33 13.May. Meklēšanas virziens-repsbaltāzirgpiļukambari ļoti labs jaut.MŪR 08:37 13.May. goga 00:25 13.May. Līdz ar to Repsis arī ir aizdomās turamais.Mūrniece ,kāpēc nav kratīšana pie Bakijeva biznesa partnera Eināra Repšes,kas ir Belokoņa biznesa partneris un nenoliedzami saistīts ar noziedznieku Bakijevu! Kur Voins un viņa pakļautie "likuma sargi"? ? .
Hm!
H
Ja mūsu politiķiem būtu tik veselīga domāšana kā Neo, Latvijā būtu daudz labāk! Neo ir malacis! Latvijas lepnums!
Nesaprotu
N
,ka var piemerot liecinieces statusu zurnalistam?Vai mums ir totalitara valsts?
bizīte
b
Dzeni esmu ar tevi,ja kāds bija drosmīgs,tad tas bija Nemo,vai tiešām mēs ļausim arī viņu "nobendēt"!Tauta mosties!Ja mums ir palikusi kaut kripata pašcieņas un savas zemes mīlestības,ja mēs vēl spējam atšķirt labo no ļaunā,tad daram kaut ko.....
Troll
T
Kur palika Daimler lieta? - šo jautājumu ik dienas vajag uzdot prokuroriem, poličiem un citiem tiesībsargiem. Lai aiz Neo skandāla neizdodas noklusināt!
...
.
Šajā konkrētajā situācijā NEO būtu vēl jāapbalvo, jo atklāja ka valsts datu bāzēs atstāti visādi caurumi Kā tad valsts galu galā glabā datus? Domāju ka jebkuram specdienestam ir zināms viss par Latviju līdz pēdējai vīlītei. Otrkārt NEO tikai publiskoja to kam pēc būtības jau bija jābūt publiskam un kas normālās valstīs arī ir. Tā ka NEO ir pelnījis ordeni par nopelniem valsts labā!
Santīms
S
Ja Latvijā būtu attīstīta demokrātija, tad Mūrniece un policijas šefs jau tiktu atlaisti no darba, bet diemžēl, tauta vēl nav piespiedusi valdībai rīkoties kā visos gadījumos demokrātiski. Tāpēc ar operatīvo transportu Mūrniece var vest savus bērnus uz skolu, prasīt papildus vēl sev apsardzi. Bet Latvijas pilsonis, kuram ir izteikti patiesi draudi dzīvībai, tiek uzskatīts par nepieskaitāmu. Valdības pārstāvji, kuri izmanto valsts autotransportu savām vajadzībām - negrib un nemaksā nodokli, kurš ir būtiski mazāks, kā sabiedriskā transporta mēnešbiļete. Var veikt kratīšanu žurnālistes dzīvoklī, ja jau zināma Poikāna darbība. Kaut uzskatu, ka Poikāns ir tiešam Latvijas patriots, jo: Labums, ko ar personu algu publicēšanu sabiedrība ieguva ir būtisks labums, jo praktiski ekonomiskās krīzes apstākļos valdība bija inerta, savu algu samazināšanas jomā. Tāpēc uzskatu, ka NEO apcietināšanas galvenais mērķis, ir bailes no tā, lai neietu algu samazināšanas virzienā. Toties valdība sabiedrībai paudīs viedokli, ka ies šajā virzienā, bet patiesībā valdība tikai dažiem tās locekļiem turpinās algas iesaldēšanu, bet tās augstākiem ešaloniem tās nemanot palielinās. Turpinot sabiedrībai paust viedokli, ka ekonomiskās krīzes apstākļos vienīgais solis - atkal samazināt pensijas un pabalstus jaunām māmiņām. Poikān, ja tev piespriedīs maksāt 200 mēnešalgas - tauta tos savāks, šos valdības paustajai demokrātijai - 33 sudraba grašus!
Santīms
S
Labums, ko ar personu algu publicēšanu sabiedrība ieguva ir būtisks labums, jo praktiski ekonomiskās krīzes apstākļos valdība bija inerta, savu algu samazināšanas jomā. Tāpēc uzskatu, ka NEO apcietināšanas galvenais mērķis, ir bailes no tā, lai neietu algu samazināšanas virzienā. Toties valdība sabiedrībai paudīs viedokli, ka ies šajā virzienā, bet patiesībā valdība tikai dažiem tās locekļiem turpinās algas iesaldēšanu, bet tās augstākiem ešaloniem tās nemanot palielinās. Turpinot sabiedrībai paust viedokli, ka ekonomiskās krīzes apstākļos vienīgais solis - atkal samazināt pensijas un pabalstus jaunām māmiņām.
Nu re!
N
NEO parādīja tautai, kāpēc valstij nav un nav naudas, tāpēc - uz sārta viņu? :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas