Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Politiķi brīvdienās devušies uz tālām un eksotiskām zemēm

Tautas partijas līderis Andris Šķēle gandrīz mēnesi pavadījis atvaļinājumu siltajās Kanāriju salās, liecina neoficiāla informācija, kas ir _Dienas _rīcībā. Sagaidāms, ka Latvijā A. Šķēle atgriezīsies otrdien. TP vadītāja preses pārstāvis Romāns Meļņiks noliedza, ka zinātu, kur atrodas A. Šķēle. R. Meļņiks gan sazinājies ar A. Šķēli bet nav interesējies, kur viņš atrodas. A. Šķēle nav vienīgais, kurš Latvijas salu pārlaidis dienvidos.

Bali, Katara un Singapūra ir tikai dažas no pasaules valstīm, kur aizvadītā gada nogalē brīvdienās devušies Latvijas parlamenta, kuru tā vadītājs Gundars Daudze (ZZS) raksturo kā vienu no "švakāk atalgotajiem" Eiropā, deputāti.

Šonedēļ sanākot uz pirmo Saeimas plenārsēdi šajā gadā, dažu parlamentāriešu atpūtu siltajās zemēs "nodeva" viņu iedegums, taču viņi nevēlējās atklāt, kur bijuši.

Vienīgi Kārlis Leiškalns (TP) atklāti teica, ka brīvdienās bijis Katarā, Dohā, kur sekojis līdzi Latvijas labākā tenisista Ernesta Gulbja spēlēm "ATP World Tour 250" sērijas turnīrā.

Kā noskaidroja aģentūra LETA, uz Bali gada nogalē bija devies deputāts Māris Kučinskis (TP), uz Singapūru - Inese Šlesere (LPP/LC), uz Ēģipti - Dzintars Rasnačs (TB/LNNK).

LETA ziņo, ka Aigars Štokenbergs (SCP) brīvdienās pabijis Londonā, bet Saeimas priekšsēdētājs Daudze (ZZS) kuģojis ar jahtu pie Spānijas krastiem.

Saeimas deputāts Aigars Štokenbergs (SCP) pirmdien Diena.lv norādīja, ka LETAs ziņas ir neprecīzas. Jau ziņots, ka Saeimas prezidijs janvārī viņam konstatēja neattaisnotu Saeimas sēdes kavējumu, jo iesniegumā prezidijam deputāts norādījis, ka 17.decembrī sēdi kavējis neattaisnotu iemeslu dēļ.

A.Štokenbergs 17.decembrī bijis meitas izlaidumā Londonas Ekonomikas augstskolā, uz kuru viņš devies, un tāpēc nav varējis piedalīties Saeimas darbā.

Kā ziņots, 12.janvārī intervijā telekompānijas LNT raidījumam "900 sekundes" Daudze norādīja: "Latvijas parlaments ir viens no švakāk atalgotajiem Eiropā, taču nedomāju, ka vajadzētu kaut ko mainīt atalgojuma sistēmā."

(papildināta ar 1. rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas