Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

papildināta - Politologi: Zatlers būs zaudētājs, ja iestāsies Vienotībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Barons Manteifels
B
Ja šai brīdī Vienotība ir TIK izteikti vāja, kā tas izskatās, gribas jautāt: Ko dara šīs apvienības dalībnieki, lai situāciju vērstu par labu? Man ir lielas bažas, ka īstie Vienotības darba darītāji deputātu rindās ir klusi vai vispār nav Saeimā, priekšplānā izvirzot tukšus pļāpas un neprofesionālus klusētājus. Kur radīsies valstiskas idejas, ja daži dīvaini tēli vēl joprojām diskutē par partijas veidošanu. Es patlaban nevienā partijā neredzu vēlmi veikt spējus pagriezienus valsts dzīvē - cīņu pret oligarhiem sāka jau Einārs... 11 gadi... Piemēram, paskaidrojums uzņēmējiem, kālab valsst parāds ir šāds un kā tas radies un kāpēc? Vai viņu pelnītie nodokļi tiks beidzot iztērēti lietderīgi? Vai - lai arī nelikumīga pēc burta, bet loģiska pēc gara rīcība būtu vai nebūtu vajadzīga daudzās strīdus situācijās, kuras 10 gadus vētī tiesa? Kas notiks ar valsst ceļu un dzelzceļu sistēmu, tukšajām slimnīcām un valsts īpašumiem, kas nav apzināti? Kas notiek ar likumiem? Ir kalniem fundamentālu lietu, no kurām baidās visi, bet te runā par skeletiem skapjos... Par vēlēšanām...
[email protected]
h
Pastāv iespēja, ka otro reizi pēc kārtas tiks devalvēta LR prezidenta vārda autoritāte. Prezidents - tas ir daudz augstāks līmenis, nekā varētu būt jebkurš deputāts no vispopulārākās politiskās partijas (ja mums būtu politiskas partijas). No prezidenta par deputātu, tas ir - it kā ģimnāzijas absolvents stātos atpakaļ devītajā klasē...
gaura
g
Uzmeistarot jaunu partiju tik īsā laikā (līdz partiju reģistrācijai vēlēšanām) nav diez cik reāli. savākt 200 biedrus jau var, bet tajā ir jābūt vismaz 50 spilgtām, vērā ņemamām personībām. Bez tam ir jāizstrādā partijas programma, jāsavāc naudas līdzekļi, utt. Var jau kādu nebūt partiju uzļepināt, bet kas notiks pēc tam? Politologi ar savām prognozēm vienkārši cenšas iespaidot Zatleru! Ja Zatlers iestāsies kādā partijā kaut vai ar nelielu domubiedru grupu, tad viss atkarīgs būs no priekšvēlēšanu aģitācijas - cik plaša, veiksmīga un pārdomāta tā būs. Pēc Zatlera aiziešanas no prezidenta amata, vajadzētu rīkot akcijas pie prezidenta pils ar prasībām, lai Bērziņš pēctecīgi turpina Zatlera iesāktu oligarhu atturēšanu no varas.
Saskaņas centrs
S
Latviešiem ir noteikti vajadzīga vēl viena partija, lai tās balsis pašķaidītu, un mēs beidzot varētu plūkt uzvaras laurus!
Ha
H
Idiotu teātris.
rg
r
Ījāba prognozēm nevar ticēt. Viņš absolūti izgāzās dienu pirms Zatlera runas prognozējot, ka Saeimas atlaišana nekādā gadījumā nav gaidāma. Arī citas iepriekšējās prognozēs un situācijās analīzes ir bijušas izplūdušas un neprecīzas. Piedevām viņa akadēmiskā politiskās vēstures bāze ir gaužām nabadzīga, ko viņš pats netieši ir atzinis. Par Kreitusi runājot - nesekmīga, caurkritusi politiķe. Piedevām mānījusi vēlētājus, lai veicinātu vīra politisko karjeru. Atbildot uz jautājumu, ko darīs Zatlers - Vienotības ilgstošā problēma bija tieši tādas personības trūkums, kas ar savu autoritāti spēj konsolidēt politisko apvienību. Tur bija pilns ar puslīderiem, pusvadītājiem, kuri bija pārāk augstās domās par sevi, bet pārāk mazspējīgi, lai paveiktu nepieciešamo konsolidāciju. Piedevām viņi visi paši saprot, ka ilgtermiņā tā ir viņu problēma. Bet no sava vidus nevienu tādu nespēja ne atzīt, ne izvirzīt. Zatlers šim uzdevumam ir piemērots un viņi savas politiskās izdzīvošanas dēļ būs spiesti savaldīt ambīcijas, apvienoties un sekot Zatleram kā līderim. Konkurējošiem poltiskajiem spēkiem, tas pavisam nav izdevīgi un tādēļ caur dažādu ekspertu mutēm viņi mudinās Zatleru to nedarīt. Tas ir sūtīs sev vēlamus vēstījumus caur "ekspertu" stabulēm.
Pipo
P
Nu,nu, uzmeta dibinātāju Marsieti, pēc laika tas pats liktenis sagaida Voldiņu. Ierullēs Saeimā, atbrīvosies,pametīs,apķēzīs, šiem uncvatiem nevar uzticēties.
Terorists
T
Ja jau Voldiņš izdomās stāties tajā NEVIENOTĪBAJĀ tad lai paskatās kā šamējie uzmeta vienu mesiju un nu uzmet nākošo MESIJU-LATVIJAS GLĀBĒJU. Un ja jau šim ir vēlmīte būt uzmestam vēl vienu reizi,bet nu jau no saviem aicinātājiem,TAD TIK UZ PRIEKŠU,DZIMTENE TĒVZEME SAUC UN BŪS GODS KALPOT LATVIJAI.
:)
:
Kreituse kā izbijusi politoloģe koementē. :)))) Lai vāc savu vīreli, kas blanās pa nožēlojamām apvienībām.
nuf
n
Piegriezušies pērkamie politolohi- Jautājums ir vai Valsts būs ieguvēja.
ups
u
Visbīstamākās ir tās lelles,kurām nav redzami saimnieki!
Sanitārs
S
Zatlers pēc maza laiciņa vairs nebūs nekas, tāds pats kā bija pirms zoodārza + apsargs + šoferis vārdu sakot uz nodokļu maksājošo kakla abi ar savu kaklu, katrā ziņā es nekad neesmu viņu uzskatijusi par savu prezidentu un arī turpmāk būs man nekas, brrr........
Maija
M
Zatlera popularitāte:) tikko taču vēl bija korumpēts dakteris...
karija
k
viņam jāstājas VL , jo vienotībā viņš izšķīdīs tajās daudzajās sievietēs.
Kokals
K
Zatlera kunga dalība Vienotībā būtu viņa lielākā kļūda, sevis aprakšana. Bet Vienotība bez Zatlera arī ir aprakta. Bet ja jau Zatlers atlaida arī Vienotību, būtu viegli sakot dīvaini startēt partijā, kuru ir definējis kā nespējīgu rīkoties. Zatleram jāveido sava vai šobrīd nekāda tikai iesaistoties no malas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas