Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - PS par biedru aiziešanu: Kurš ir gājējs, aizies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to stimorol
t
Rokas nost no Latvijas - tas labi teikts! Par to arī būtu jādomā katram, nevis jāvazājas pa internetu tik daudz ar savām ambīcijām. Bet neprāts ir mūžīgs. PS var vēlēt tikai veiksmi, lai pastāv par Latviju!
!.
!
Ar vācu valodu gan bēdīgi. Nav pareizi arī Mikam, lai kā centās :) Auf wiedersehen. Ar lielo burtu raksta lietvārdus un redzēt ir sehen, nevis zehen :) Bet ar redzi tā pasliktāk - abiem diskutētājiem un vēl daudziem. Īpaši ar tādu redzi, lai nenogrimtu katrs savos pieņēmumos, ka ir gudrs. Slikti redz arī niks "reāli", ir jau ir tās globālās bezmugurkaulnieku intereses pirmajā vietā, ir. Latvieši ir tik reti pakalpīga tauta, ka nav brīnums, ka drīz arī sēdēs uz galvas arī SC, jo nav jau mugurkaula.
stimorols
s
Ēlertes fizionomija ar visiem labi retajiem zobukiem ir šaušalīga. Ieteikums viņai: "Rokas nost no Latvijas! Lai politikā nāk gudri un laika zobu nesagrauzti ļauži!" Ēlertei hroniski pietrūkst šo manis nosaukto divu pazīmju, kas viņai vairs nav dabūjamas- par vēlu...
Zvirgzdgrauds
Z
nemētājieties ar izdomājumiem, neturpinu aizstāvēt nekādu greizu nodokļu sistēmu; runāsim konkrēti ("reāli"), kuŗu nodokli gribat grozīt un kāpēc?
reāli
r
un vēl. es PS vēlu tikai visu to labāko, ari VL, arī SCP arī JL (tiem gan daļai vēl pašizglītošanās darbs jāveic). Jādomā par REĀLIEM darbiem, kas nostiprina latviešu valodu, nedzen prom latviešus (ka greizā nodokļu sistēma, ko sķiet vizmaz daļēji turpjna aizstāvēt tas pats Zvirgzdgrauds) - nevis 'nacionālkonservatīvisma" aizsegā čubināties ar korumpētu ierāvēju šeptēm, viņu "svētajā karā" pret izdomātu 'zilirožā sorosistu globālo konspirāciju'.
Miks
M
Labi, ka aizgāji, Jen, kā jau nu prati, aizcirzdams durvis. Tagad varbūt nav vērts aiz tām gausties? Mans padoms: ja nezini vācu valodu (tas nekas - daudzi nezina), nelieto. Bet, ja lieto - neraksti: "au-fīderzein". Raksti: auf Wiederzehen! Izskatīsies mazliet inteliģentāk.
wertigo
w
PiSeniekus gaida jautras dienas! :) āksti kristovskis un kalniete laikam neapjēdz, ka ne velti ēlertei ir mute kā rijīgai murēnai. ieperinājusies piseniekos, viņa ātri aprīs šo veidojumu no iekšpuses un pēc vēlēšanām, kad pozitīvais ģirtiņš būs priekš tantiņām savu labo lomu nospēlējis, izlidos no savas partijas un reizē arī no saeimas kā korķis, dodot vietu pārbaudītajiem kadriem no ēlertes zilirozā komjaunatnes
reāli
r
jā jā . paceļot NI raudāsi par nabaga latviešu pensionāru.... reāli ir tā, ka ārzemnieki un bankas tup uz NI un latvieši maksā tiem renti. Paceļot NI nodokli var samazināt IIN, palielienāt neapliekamo minimumu (ts.k. pensijam) - atlaides maznodrošinātajiem un jaunajām daudzbērnu ģimenēm, to pirmajam vai vienīgajam mājoklim . NU un tagad - va tas sitīs par latviešīem vai par ārzemniekiem kam pieder hektāru zemes Latvija, krieviem Jūrmalā utt..?
Par PS
P
Tādas PS nemaz kā partijas nemaz nav. Tas ir Kalnietes un Viņķeļu klana projekts. Kalniete - lai kopā ar viltīgāko no brāļiem Pēteri - tiktu Eiropā, bet trešais tēva dēls Jurītis Viņķelītis Rīgas domē ar visu savu čomu varzu. Ak, žēl gan, ka nonāca tikai opozīcijā, tad gan Rīgu varētu pašeptēt, tāpat kā savulaik Vidzemē... Bet Ģirtiņš? Nu Ģirtiņš šeit lieti noderēja, jo prātiņš nav pārāk garš, lai to izpīpētu. Ja nu vienīgi Eiropas pensiju un roklaižas sev apkārt. Tāds nu tas rezultāts. Bet arī saeimā vēl jātiek....??? kas zin kā vēl klājas....??? svītrotāju visapkārt ka biezs.....!!!
!.
!
Šakāļa teiktais ir tikai šakāļa teiktais, kā jau maitēdāji, maitā gaisu visur. Bet PS ir latviska un stipra partija, atbalstām to!
Ēlertes fans
Ē
Nu ir taču vienreiz nesimpātiska tā Ēlerte(kā sieviete, es domāju, kā politiķe---nu, ko var gaidīt no Sorosiešiem-neko labu)!
Ducal
D
"kā latvijas bankas vadītājs, es uzskatu" ----------------- Veel vakar Rimshevics vadijato banku. :(
Zvirgzdgrauds
Z
es starp citu uzskatu, ka nedrīkst celt nekustamā īpašuma nodokli, lai neatņemtu latviešiem pēdējos īpašumus, bet jāievieš - kā Eiropā - ap 20 % nodoklis par nekustama īpašuma pirkšanu un pārdošanu. tāpat, kā latvijas bankas vadītājs, es uzskatu, ka nedrīkst celt nodokļus, jo tas sagraus jebkādu Latvijas ekonomikas atkopšanos no krīzes.
Ducal
D
"Nav ne mazākā iemesla domāt, ka PS programma mainās - atnākušo 11 vai aizejošo 2 cilvēku dēļ"............. Jeb - Tu ta gribetu? Jums tikai viens "ierindas biedrs" - Elerte vairak, un tas nekas, tas nekas, ka vinja grib but Prezidente un tur "sorosa cilkvekresursus" isaa pavadaa. Nebus ilgi jagaida lidz Kristovski un Kalnieti izbidis no partijas pa setas durvim un praida aktivistus saliks prezidijaa.
anonīmais šakālis
a
Pisenieku nacionāli konservatīvās vērtības ir tikai reņģēdāju smadzeņu pūderēšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas