Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Purne: no premjera vēlamies lielāku izpratni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kristine
K
"Veselības aprūpes pakalpojuma saņēmējus tas praktiski neietekmēs", vai maz kads zina, ka, piemeram, Sarkandaugavu grib slegt ciet? Padomajiet, kur liksies visi garigi slimie pacienti un neiet runa par tiem tragiskakajiem gadijumiem vien (tos skiet, ka tomer parvietos uz Gailezeru)? Attistis majas aprupi? - Izsmiekls, jo sadi pacienti jau savus radus uzskata par lielakajiem ienaidniekiem un beg prom no "majam". Vai mums bus tadas pasas naudas, ka Italijai un Skandinavijai, kas tapat pirms gadiem re-organizeja psihiatriju, bet pec tam saprata, ka sabiedriba deformejas un bija atkal jaiegulda lieli lidzekli, lai vertu jaunas slimnicas vala...
A.
A
Aprakstīts tipisks padomju vadības stila piemērs - ja načaļņik, ti durak. Kamēr tas funkcionēs, nekas šeit vienkārši nevar mainīties!
nebija profesionāli
n
Cienījamās ministres - profesionālisma pazīme ir arī nelīst avīzē žēloties, ja Tavs tiešais vadītājs beidzot ir pateicis kādu pelnītu pārmetumu. Paskatītos, kā Jūs izturētu privātās struktūrās.
yui
y
tutu
Sēlis
S
Tad valdībai varēs sākt uzticēties, kad nejēgu bars būs izmests miskastē ar visiem TP jaunuļiem,kuriem darba laiks paiet klaigājot pie saeimas namaun mīdot kājām valsts simbolu.
suns
s
Vai tad viens Godmanis var vadiit valsti?!Tik dusmiigs un netaktisks,ka briesmas skatiities....
Oskars
O
MAN NEMAZ NENODREBĒTU SIRDE ,kad VIŅUS PAKĀRTU.
ķauķis
ķ
Pietaupiet savas krokodila asariņas reklāmas kampaņām. Neviens jums tāpat netic.
Andrew
A
aizejiet uz kapiem draugi..tur ir pilns ar neaizvietojamiem cilveekiem..tas ir par to ka nebuutu ko vietaa likt..nozheelojama mazohistu psihologjija..vienu pusjukushu baardaini uzskatiit par vieniigo glaabinju un priecaaties katru vakaru par kaarteejo moraalo pazemojumu
hau
h
A to ministres aldziņu gribas saņemt, un tad vēl iejūtību.....
bomis
b
Te nav par ko izprast: pa purnu visiem, izņemot tos, kuri nosedz pakaļu.
bomis
b
ab
ciniķis
c
Ir jāsāk ar pašvaldību vēlēšanām, burtiski miskastē izmetot visu koalīcijas partiju un JL sarakstus. Pēc tam ir jāpieprasa saeimas atlaišana un jārīko ārkārtas vēlēšanas. Valdošā kliķe ir jāizmet miskastē un radikāli jāmaina saeimas sastāvs. Kaut vai ar nepieredzējušiem un jauniem politiķiem, pofig, sliktāk vairs nebūs. ANO humānās palīdzības kravas tāpat būs jālūdz, jo izņemot badu mūs nekas cits negaida.
Zaķis Pastaliņš
Z
Politiskais trilleris + melodrāma. Ar katru dienu paliek aizraujošāk. Galvenais varonis despots, nezin kam uzticēties, kuru likvidēt.
Ha!
H
Godmaņa izturēšanās ir absolūti neciešama, iederīga kaut kādā sado-mazohistu saietā. Tos, kas mēģina attaisnot šādu stilu, iesaku pavērot, kādu stilu premjers piekopj sarunās ar valsts tiešajiem izzadzējiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

"Ivars Godmanis ir ļoti demokrātisks, bet šādos apstākļos nevar citādāk rīkoties."

Valdis Birkavs

"Jāsecina, ka valsts pārvaldībā esošie politiķi un izpildītāji ir pārāk vāji, lai pieņemtu valstiskus un izsvērtus lēmumus. Tas ir arī iemesls, kāpēc mēs esam tik tālu nonākuši – analīzes nav, pamatojumu nav, argumentu nav, ir tikai lēmums."

Brigita Zepa 

LASI VĒL

Skaudrā valdības programma saraudina ministres

Godmanis norāj ekonomikas ministru

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas