Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Raidījums: Pēc dejošanas karstumā pusaudzim apstājusies sirdsdarbība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
uhu
u
līva, neliec sev plusiņus to, ka tu esi dura, mēs jau zinām
Liva
L
Acīmredzot tev nav nekādas saprašanas par svētku norisi, tikai idiotiski stereotipi. Bērnus gan nogādāja turp, gan atpakaļ ar autobusiem, visi kolektīvi tika izmitināti un padzirdīti, neatkarīgi no tā, vai piedalījās visur vai nemaz, nebija nevienam atsevišķi nekas jāgādā. Pamēģiniet labāk iedomāties situāciju, kad kolektīva vadītāja 14-gadīgam puisim, kurš jau aizbraucis uz Rīgu, mēģinātu pateikt - zini, man ir aizdomas ka tev ir veselības problēmas, tu tagad nepiedalīsies un sēdēsi malā! Iedomājieties kādiem trīsstāvu lamuvārdiem tad šī māte "ne-ridziniece" nolamātu vadītāju gan uz vietas, gan te komentāros - un turklāt ar tiem pašiem argumentiem, ka "stulbās iestādes, kas baidās no priekšniecības".
Es
E
Pēc kara visi ģeneraļi! varēji ar sito ierosinajumu doties uz Izglitibas ministriju pirms svetkiem!
ne-ridziniece
n
Nemaz tik vienkārši nevar skolotājai piezvanīt un pateikt - mans bērns šodien nedejos. Vispirms norāda, ka tas irjaucot visu kolektīvu, bet nu ok, tas tā, var vēl kaut kā pārliecināt, ka tas nav neapgāžams arguments salīdzinot ar veselības un dzīvības briesmām. Nākamais - nedejos, nu ok, bat tad paši domājiet un gādājiet, kur viņš paliks. Nav tā, ka skolotāji oprganizētāji pasaka - visi, kas atsakās dejot šādā karstumā, lūdzu nāciet šeit, būs vēsi, ūdens, bērnus pieskatīs un, kad koncerts beigsies, visi kāpsiem autobusā - gan dejojošie, gan nedejojošie un brauksim mājās.
nnn2
n
ierosinājums svētkus taisīt maija pēdējā vai jūnija pirmajā nedēļā,tam pieskaņojot ar eksāmenus,piecos gados vienreiz var....jo sen jau zināms,ka jūlijā ir karsti laika apstākļi...jāatceras ,ka svētki ir domāti bērniem nevis tiem fukcionāriem utt.pirmkārt jādomā par bērniem
nnn2
n
šodien Latvijas radio 12:00 ziņoja ,ka pasākuma organizatoriem ir ideja tāda prasīt ārsta zīmes bērniem pirms nākamajiem svētkiem
Es
E
Kadi ierosinajumi? Klau ja Tev nav ko rakstit, tad neraksti, bet netracini ar savu "gudribu"! Un par to cietumu iesaku nebļaut, ka pats nenonac!
nnn2
n
Koķi cietumā.. organizatoriem tagad ideja ,prasīt ārsts zīmi no dalībniekiem turpmāk,lai varētu piedalīties svētkos.... nu riktīgs genocīds paradzēts pret bērniem dalīt veselos un slimajos.....
Teodora
T
Zini, ezīt, es personīgi ar šo pokazuhu biju tik daudz saistīta, ka bija jādzird elles troksnis nākam no stadiona. Biju dienas laikā centrā iepirkties, pārvilkos šāda tāda- drusku nekāda un dzirdēju, ka stadionā viss notiekās "uz pilnu klapi". Man atlika tikai pabrīnīties un saķemmēt stāvus sacēlušos matus. Bet priekš tam ir tā saucamie organizatori un virsvadītāji, vadītāji, kam bērni bija uzticēti. Un vispār visa sakne ir tā izrādīšanās par katru cenu un kaut kāda totatilitārismā sakņota bezjēgas "disciplīna" un "pienākums". Mūsu cilvēki bieži sastingst dažādu priekšnieku un priekšnieciņu priekšā, tas ir jāizbeidz un viss.
nekas nav beidzies
n
Talsu traģēdija arī notika nenormālas tveices laikā, kad, pieļauju, arī vainīgi karstuma dēļ bija zaudējuši situācijas apjēgu. Tomēr tiesu procesi turpinās jau krietnus gadus.
Es
E
Latviesi ka vienmēr visu parspilē! Bērnam palika slikti, tas ir slikti, bet svētki tomer notika, un domajams, ka vairakumam neskatoties uz karsto laiku tomer paliks labas atminas. Ko var cepties par lietam ko nevar mainit, kas bijis tas bijis. Piekritu tiem komentatajiem, kas saka, ka protestet vajadzēja tani diena, nevis nedeļu pēc tas. Atkal izpaužas latviešu dubultā morāle!
nedejoju
n
Citā portālā ir raksts, ka birojā nedrīkst būt vairak par +28 grādiem, bet bērnus jau gan var cepināt saulē +35 grādos. Nu ja, darbinieks var sniegt prasību tiesā, bet sīkajiem jāklausa vadītāji un viss. Vecāki lepni, ka sīkais dejo, vienalga vai ar karstuma dūrienu vai bez. Mums sabiedrībā ačgārnas tās vērtības, zagļus un bērnu mocītājus turam godā, bet cietušos lamājam.
Ieva
I
Nu pašlaik tās temperatūras ir tādas, ka vienīgi no pusnakts līdz kādiem trijiem. Vai akurāt būtu izdevies visus nolikt līdz koncertam gulēt- ei nu sazina, jo organizatoriem bija par grūtu sazvanīt deju grupu vadītājus....
Nevienaldzīgie
N
Kāpēc tu domā , ka nē. Ķēniņi mūs neuzklausīja.
colt74
c
Vai par bērnu dzīvību pakļaušanu briesmām arī nav nekādu noteikumu. Nu negribas taču izskatīt šo lietu. Pārāk daudz prominentu personu iesaistīts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas