Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Raidījums: valsts pārņemto Parex banku varētu vadīt Bičevskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xyzzy
x
kundze ir palaidusi garām iespēju paklusēt. :) mani dati ir no cvk.lv: Darba vieta un amats - AKB Banka "LAND", prezidenta padomnieks juridiskos jautājumos AKB Banka "LAND", Juridiskās daļas vadītāja vietas izpildītājs AKB Banka "LAND", Kredītu un investīciju daļas vadītāja v.i. taču stāsts ir nevis par LAND banku un tās likteni (kur MB, visticamāk, nav bijusi īpaša ietekme), bet gan par to, ka kritērijs, izvēloties tik svarīgu amatu, nav vis liela pieredze un zināšanas banku biznesā, bet gan pietuvinātība politiskajai elitei. Tie paši sarkanie komisāri vien sanāk.
daarta
d
Jā... Atkal Tautas parrtija. Tā jau valsti ir novedusi iznīcībā. Kas notiek aR Tevi ,Godmani? Ko domā FKTk? Kam ir vajadzīgs šāds dažu bagāto teātris? BET LAIKAM JAU JA ESI IEMĀCĪJIES ZAGT, TAD APTURĒT TEVI NAV VAIRS IESPĒJAMS....
Ilze
I
Es jau teicu, ka visa tā taupīšanas afēra ir tikai ziediņi. Man radusies sajūta, ka Latviju drīz vispār atdos Krievijai - iznīcinās ierēdniecību, sagraus banku sistēmu, un viss. Zdravstvuj Strana Sovetov!
LM
L
Tad jau cilvēks strādā nepareizajā darba vietā. Tik kristālskaidram eksemplāram īstā vieta ir garīgais seminārs.
3
3
Tad jau toč būs jāizņem nauda no parex...negribas barot mākoņtēvu
Viesulis
V
Operācija "Banka" ir sākusies. Jautājums paliek atklāts tikai par to, vai TP dalīsies ar ieguvumu tikai ar LPP vai vēl kāds pieteiksies?
Bijušais
B
Bičevska laikā Tieslietu ministrijā ne tādi vien pekstiņi notika. Skatīt Valsts kontroles ziņojumus par pēdējo divu gadu auditiem. Tur secināts, ka TM grāmatvedībā radīts tāds haoss, ka VK nevarot pateikt kā ir izlietoti miljoniem nodokļu maksātāju budžeta naudas. Tiesu namu aģentūras paspārnē uztaisīta barotne TP pakalpiņiem, ka pat tiesnešiem jābrīnās ko šie dara un kāpēc saņem to savu nenormālo piķi (salīdzinot ar atbildību). Džeks acīmredzami labi uzkalpojās, tāpēc šo dāsni tagad atalgos ar jauniem amatiem. Kā tas viedais no mākoņiem teica par ievēlētiem šitādiem?.
zinātāja
z
nu ja nu kāds var to kantori pacelt, tad Bičevskis varētu. Lielisks vadītājs, kas nebaidās par savu reputāciju nepopulāru lēmumu pieņemšanā, ja to vajag valstij. Tieš valstj nevs TP. Cienu, ka neaizbēga kā žurka no grimstošā TP kuģa kā daudzi to izdarīja, bet mēģina glābt tos sū..dus, ko cit kolēģ ievārījuši un atbildēt par to, pat ja tas maksā turpmāku karjeru. Starp citu, tas zināms pat citu partiju biedriem ka viņš bija viens no pirmajiem, varbūt pat pirmais, kas nostājās pret TP viedoklim drošības likumu jautājumā. Viņš ir izvilcis no sapūšanas vairākas iestādes, kuras uzskatīja par mirušām, tajā skaitā toreizējo PID, kur iedzīvotāji skradīja apkārt vākdami n-tās izziņas, la deklarētos, vai ar zīdaiņem dirnēja vairāku stundu rindās, lai dabūtu pasi. Par LAnd banku, kas te izskanējis, tie ir vienkārši nožēlojam meli. Viņš saņēma citu darba piedāvājumu labu brīdi pirms tā banka finišēja kādu darbību un nebija tur nekāds padomnieks, viņam tā bja praktiski pirmā darba vieta, kādi 19gadiņi, daži komentētāj savā fantāzijā pavisam glupi palikuši:))
Dihlofoss
D
Nu beidzot Mākoņandra spalvainā roka būs Parexā un pašā galvgalī šī glumiķa Bičevska personā. Varam būt droši - Mākoņandris bešā nepaliks. Es mīl šo valsti!
xZ
x
ja nu vienīgi par FSB naudu, kas Krievijā žēlota netiek.
xZ
x
Kāda starpība, kuru bandinieku tur iesēdina. Valdība, kura tā arī līdz šim nav spējusi garantēt pašiem sev saprotamu budžetu tagad par sev nepiederošu naudu.kādu "glābs". Izskatās, ka ticams ir variants, ka īstenība grib uz šo visu nopelnīt. Tikai, kurš trakais to banku tādā situācijā, kas ir pasaulē, to banku pirks?
vakteris
v
Labāk tomēr Bičevskis nekā ekonomikas "guru" Edmunds Krastiņš
F.
F
Bankas jāvada finansistiem, nevis politiskām figūrām. Tuvojoties vēlēšanām, politiskam ieliktenim būs iespējas dažādi izmantot bankas resursus.
L
Tikai ne Bičevski! Lai atceramies kaut slaveno pāris gadus neseno Lursoft afēru, kur TM tika piegādāta programmatūra par pusmiljonu. Tas nebūtu nekas nereāls, ja ne viens faktors - krutā programma tika izstrādāta, testēta, piegādāta - 4 dienu laikā. Bičevska laikā!
kk
k
Ja ieliks to tipiņu, tad uzticību bankai neatgūt nekad.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas