Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

papildināta - Repše aicina strādāt kopā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
starp citu
s
Un peec tam ko? Organizeejam bandas?
gatis
g
kodari
xxx
x
TP vienīgais mērķis vē ko pagrābt no siles un tad lai vai kas, jo lielāks bardaks, jo labāk. Ne velti viņi ir kretīni. JL uzņēmās šo nepateicīgo misiju - visu griezt un samazināt, man ar daudz kas nepatīk, bet būsim godīgi - cita ceļa laikam nav kā šo valsti sakārtot loģisku un nākotnē pašpietiekamu. ====================== Bet reli jau griež un samazina nabagākajiem. Progresīvais nodoklis nepieņemts kautgan vareja uzlikt palielinatus niodokļus tiek kam mēneša(gada) IENĀKUMI mērāmi tūkstošos bet absurdi priekšlikumi par mazo algu aplikšanu. Mājokļa nodoklis arī netiek virzīts tālāk tieši šī paša iemesla dēļ kaut gan vareja aplikt katram(arī jur.personām) kam pieder platības virs 100m2(privatmajam varetu būt vairāk) aplikt ar nodokli. Banku kreditēšana,naudas izvešana arī neapliekas ar nodokli!Nepatīk valdībai ka nauda tiek izsniegta NĪ vai patēriņa precēm lūdzu aplieciet ar nodokli vai lai ierobežotu naudas aizplūšanu no valsts uzlieciet transakcijām ārpuslatvijas nodokli. Lūdzu šeit jums trūkstošie 50-500 miljoni.
sirmais
s
JL ir tikai partija un nekas cits.Tas ir instruments,atsevišķim grupējumiem,varas iegūšanai.Sauciet šos grupējumus par partijām vai bandām atšķirība maza. Mērķis visām ir viens - lielā ''sile''.Ja gribam labklājību jātiek vaļā no partijām.
...
.
Par ko tāds pārsteigums? Vai ta citas partijas solīja ko citu? Lai nu kā, bet JL tomēr ir nesalīdzināmi labāka partija par TP!
...
.
TP vienīgais mērķis vē ko pagrābt no siles un tad lai vai kas, jo lielāks bardaks, jo labāk. Ne velti viņi ir kretīni. JL uzņēmās šo nepateicīgo misiju - visu griezt un samazināt, man ar daudz kas nepatīk, bet būsim godīgi - cita ceļa laikam nav kā šo valsti sakārtot loģisku un nākotnē pašpietiekamu.
Ha
H
neesmu fanojis par JL, bet 9.saeimas vēlēšanas bija 2006.gadā, tagad ir 2009 un situation ir radikāli mainījusies. 2006.gadā vēl bija treknie Kalvīša gadi, kad valsts tika pa pillu klapi izlaupīta.
fiksais
f
Mūsu mērķis - labklājība godīgā Latvijā, kur vara kalpo tautai, nevis tauta - varai. Pazemināsim iedzīvotāju ienākuma nodokli līdz 15%, palielināsim neapliekamo minimumu un algas sabiedriskajā sektorā un dubultosim minimālo algu. Bezdeficīta budžets, taisnīgs nekustamā īpašuma nodoklis Zemi nodokļi un ES fondi aktivizēs uzņēmējdarbību un radīs jaunas darba vietas. Mēs noteiksim ienākumu neapliekamo minimumu par katru bērnu 175 latus, kā arī palielināsim bērnu pabalstus. Mazākā vecuma pensija nedrīkst būt zem iztikas līmeņa. Ieviesīsim neapliekamo minimumu strādājoša pensionāra atalgojumam. Ik gadu palielināsim veselības aprūpes budžetu par 0,5 % no iekšzemes kopprodukta. Turpināsim palielināt pedagogu darba samaksu un finansējumu izglītības iestādēm Kā Jūs domājat, no kurienes šīs rindas? !!!!!! TĀS IR NO JAUNĀ LAIKA PRIEKŠVĒLĒŠANU PROGRAMMAS 9. SAEIMAS VĒLĒŠANĀM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
kur vēl?
k
Purvciemā forši- veikalā var naktī nopirkt šnabīti tikai bez korķīša. Domā par savējiem...
Paija
P
Jā, tas policists, kurš piketē pie Ministru kabineta ēkas ir uz atlaišanu. Triju bērnu tēvs ar 250 ls algu sadūšojies uz varonību un smagajām sekām, kas viņu sagaidīs par šo protestu poliča formā.......- nožēlojama ministrēšana uzlikta uz vājas un neaizsargātas sievietes pleciem un finanšu ministrs izliekas , ka neko nesaprot.Zaudēsiet balsis JL velēsanās, zaudēsiet atkal.... Nez kāpēc tikai apollo portāls raksta par ikdienas piketiem, bet delfi, diena - nē. Tam citam cilvēkam ar plakātu " Uztaurē krāpniekam" izdevās pievērst uzmanību. Uztaurēja gandrīz ikviens. Sīkie ziediņi...... sākums?
Bet vispār
B
Repše 1. bildē izskatās kā galvenais varonis filmā "Maska".
deglava 69
d
papildinājums -tirgo naktsstundās.Rindas var apskaust pat lielveikali.
zvirbulēns
z
Tu zini, ka JL vadoņi visi ir slimi (šizofrēnija) ?
deglava 69
d
kurš gudrinieks domē izsniedz licences diennakts veikalos tirgot alkoholu? Pie bāra (kaut kā to neredz) neviens nedzer, bet to dara uz ielas vai ved projām. vai tad tagad visatļautība domes struktūrās?
Berta
B
Gudri jau Tu izsakies, bet vai šiem ir citi varianti? Jo asāk griezīs tagad, jo mazāk % būs jāatdod, - vai tad to ir grūti saprast? Ja muļļās pa gabaliņam, tad tās mokas ilgs vismaz 10 gadus. Mums to vajag? Lai samazina pēc iesp. vairāk visu, ko vien var, tagad, - lai ātrāk tiekam atpakaļ uz strīpas. Īstenībā pavisam labi būtu, ja jau gada sākumā būtu viss strauji apcirpts - tad jau tagad būtu pusceļā uz gaismu tuneļa galā. Skarbi, bet neko nevar darīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Valdības vēstule SVF

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas