Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Rīcības partija vēlas sestdien rīkot protesta akciju Vecrīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
maris
m
turklaat aicinaajumu uz demonstraaciju draugiem.lv izplata policijas darbinieki! diezgan nozheelojami.
Janis ll
J
.. NOTEIKTI GODMANIS UN BANDA NEGRIBETU TAUTAS PULCESANOS VECRIGA.. VINI IETEIKS TAUTAI PULCETIES BOLDERAJA.. VAI KAUT KUR MEZA.. HA HA HA.. LAI LABAK PARCEL SAEIMAS NAMU UZ BOLDERAJU.. BET VEL LABAK IZDARA TAPAT KA DEMAKOVA.. VISA VALDIBA AIZIET PA SKUJU TAKU.. UN NEBUS PROTESTI VECRIGA..
anglosaxis
a
Šis nav mans komentārs. Es rupjības nerakstu. "!", es tevi uzslavēju par asprātību, tomēr kļūdījos. Tu esi nožēlojams. Tiec ar saviem kompleksiem pats galā.
Ludis
L
17.01. pl 12:00 uz protesta akciju pie saeimas, noziedzīgai varai jātkāpjas.
Susurs
S
Noteikt piedalīšos un atbalstīšu un 17.01. pl 12:00 būšu uz protesta akciju šai noziedzīgajai varas mafijai jādara vienreiz gals, ja paši nesaprot.
anglosaxis
a
Atvaino, kļūdījos. Tas ir dibens, toties ar vienu lielu rievu. Zaporožeca nesagandētu un tvirtu.
nu ir
n
HAHHA, Man policisti atgadina suņus, kuri apsargā savus saimniekus, kuri apgriež viniem paiku, un citus pabalstus, atstāi viņu bērnus bez labas dzīves , bet tapat viņi godīģi sargā un kalpo viniem-zagliem un tautas apspiedējiem. MENTIEM PIRMIEM VAJADZĒJA PARGRAUZT RĪKLI šiem sūdu vadītāiem, nevis sist tautu ar stekiem.
anglosaxis
a
Bet man, atšķirībā no tevis, ir smadzenes. Tādas ar daudzām rievām. Nu nav tik smukas kā tavas, gludās...
citāts
c
Rīcības partija aicina neprofesionālo Godmaņa valdību nekavējoties demisionēt. Visus, kas atbalsta prasību par rīcībnespējīgās un impotentās valdības nekavējošu demisiju, aicinām 17. janvārī 12.00 uz demonstrāciju pie Saeimas un gājienu uz Rīgas pili. Prasības: neprofesionālās valdības demisija, valsts ekonomiskās politikas maiņa, budžeta izzagšanas pārtraukšana. Mēģinājumus aizliegt šo likumīgi pieteikto mierīgo demonstrāciju pārsūdzēsim tiesā, informējot ASV un citu vadošo valstu vēstniecības, ES institūcijās. Ar demokrātisku rīcību panāksim neprofesionālās valdības nomaiņu! Citēts no Rīcības partijas interneta lapas
precīzi
p
To, ka Saeima jātlaiž šajā valstī zina visi, izņemot pašu Saeimu! Tieši tas arī viņiem ar masveidīgiem piketiem un nekārtībām arī ir jādara zināms.
grostiņam
g
Vai vēl par maz dauzīts? Tu taču esi pret NATO un ES, tad ko te vispār runa? Varbūt gribi ievilkt mūs NVS?
TP sauklis tautai
T
DIVI PABAROTI BĒRNI KATRĀ ĢIMENĒ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TP bija skaists sauklis Kā ir realitātē ? PABAROTAS DAŽAS TREKNAS CŪKAS , PABAROTAS VISAS RADINIEKU CŪKAS , VISU SPONSORU - KUKUĻDEVĒJU CŪKAS...................
Nav pārliecības,
N
vai šis ir īstais brīdis nākamajam mītiņam, turklāt Vecrīgā. No mērķu sasniegšanas viedokļa- iecere pievērst uzmanību var izčākstēt, jo patreizējā šūmēšanās vēl nebūs norimusi. No drošības viedokļa- šaubos, vai atkārtosies grautiņš, bet nevajadzīga spriedze būs no visām pusēm- kas atkal pabojās pasākumu. No procesa attīstības viedokļa tagad ir laiks atvilnim, rūpīgai sekošanai, vai valdība saprata, ko tauta vēlējās pateikt, un tad atkarībā no secinājumiem nākamās darbības. Cerams, ka būs sapratuši pareizi un pie piļu dedzināšanas ķerties nevajadzēs. P.S. Neesmu ne par ne pret Grostiņu, spriežu tikai no organizatoriskā viedokļa.
lno
l
Vai tad arī šis cer cirpt kuponus?:)
edžis
e
kārtējais komjauniešu sekretārs? Un vēl Universitātē? Bez čekas svētības? Saimnieki liek rīkoties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas