Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

papildināta - Riekstiņš: neierašanās uz valdības sēdi nebija necieņa pret prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dore
D
Tā ir necieņa pret sabiedrību, bet tāds sīkums Jums, Riekstiņa kungs, pat neienāca prātā!
Plikausis
P
protams, ka taa nebija necienja, man vnk bija atvalinajums... beerni, veel muusu politikji
inga
i
Šķiet, vakar izkristalizējās divas jomas, no kurām valsts varētu atteikties - tieslietas un reģionālās lietas. Jo tur tāpat valsts savas funkcijas nepilda, bet tikai tēlo darbību. Vai drīkst zināt, cik budžeta naudas ietaupīsies?
auverbachs
a
katram sliktam cilvēkam ir namejs pirkstā
c
c
tēpisti ir sabiedrības morālās padibenes tēpisti ir sabiedrības morālās padibenes tēpisti ir sabiedrības morālās padibenes tēpisti ir sabiedrības morālās padibenes
auverbachs
a
riekstiņam namejs pirkstā, zatleram nav
un
u
Jā, tā bija necieņa pret tautu, nevis prezidentu.
...
.
necieņa pret prezidenta kaķi zaglers to bija pelnījis BET TĀ BIJA NECIEŅA PRET TAUTU UN TĀPĒC LIELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KĻŪDA NU ALKAŠI JAU BALSOS PAR TP JO DŽEIKARI DAUDZ TECINĀS KRUTKAS, JO VAIRĀK PAR TP
cony to Grosa
c
Ar valdbas locekļu apsaukāšana un nomelnošana nav labāakā prakse,kā stiprināat mūsu valsti un valdību,gluži otrādi vajadzētu vairāk slavēt nevis pelt un viņu atdeve būtu dubultojusies,tā to dara visās attīstītajās valstīs pedagogi,kas neskopojas ar savu audzēkņu vai studentu cildināšanu,palielīšanu,ka viņi ir gudri un tavu brīnumu,ka viņi arī kļūst gudri.Tā nav nelaime,ka sagadījās ka trīs tautpartejieši nebija sēdē.Sēde notika korekti,un neko labāku yinātniski,tehnologiski nevar tautai piedāvāt.ļoti noziedzīgi būtu,ja tautparteieši ignorē krīzes pārvarēšanas tehnologiju un šūpo koalīciju vienotam darbam.Tas gan būtu viņu visnāvīgākais grēks,kam sekotu arī liela nelaime tautai.
diplomats
d
Ka tas riekstins gozejas ka cuka saule? Kapec lidz sim sis komjaunietis nepilda savus iesos darba pienakumus? Ka pirmais butu ir jaatnemt Zdanokai Latvijas pilsonibu, jo tada gridaslupata nav cieniga parstavet Latvijas valsti arpus tas robezam. Otrais atcelt amoralo likumu "Par diplomatu izdienas pensijam", kuru Riekstins, esot sekritutkas amata AM, S.Kalniete, esot AM ministra amata izlobeja, lai pasi sev varetu uz valsts rekina savas kabatas piepildit un labklajibu sev nodrosinat.
un
u
Necieņa pret prezidentu... tas ir viens, bet necieņa pret savu pienākumu? Tik daudz ministrs var saprast?
...
.
PIRŠU SPECS IR RIEKSTIŅŠ. Šovs par velti, tikai prezidenta kaķa nebija. Ko dara Dombrovksis un Repše zinam, visi citi ................saņem algas.
Negatīvais
N
TĀ IR VISTĪRĀKĀ NECIEŅA pret prezidentu.
Grosa
G
Ka sads smerdelis, slims narcists, alkatigs pielidejs, skeles, Kalvisa kajslaukis, TP pabira kads ir Riesktins vispar var ienemt Latvijas valsts Arlietu ministra amatu?
HELP!
H
Protams, jo TP vienkarsi nezin, kas ta taada ciena ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas