Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

papildināta - Rimšēvičs: tautsaimniecībā vērojama stabilitāte, bet svarīgi pieņemt budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kabans
K
Stabila ir vienīgi Rimšas alga. Un kaut kāda aizdoma, ka tas ir viss ko šis spēj garantēt.
ciniķis
c
Mjā, arī Rimšēvics sāk kļūt neadekvāts savos paziņojumos. Acīmredzot, eksistē aprindas, kas sabiedrībai šīs glupības diktē caur LV augstāko amatpersonu mutēm. Tas, ka mēs stabili braucam defolta virzienā ir acīmredzams pat cilvēkiem bez ekonomiskās izglītības, kur nu vēl tiem, kas kaut ko no tā visa saprot. Problēma ir tā, ka valdības un LB paziņojumi sabiedrībai asi kontrastē ar apkārtējo realitāti. Vidusmēra cilvēkam neinteresē ar dažādām viltīgām metodēm uzlabotā un klaji melīgā statistika, cilvēkiem interesē vai viņiem būs darbs, maize, jumts virs galvas, siltums dzīvokļos vai varēs skolot bērnus un nomaksāt kredītsaistības. Neskatoties uz šiem valdības un LB paziņojumiem, kas jau robežojas ar nepieskaitāmību, vidusmēra cilvēkiem kļūst aizvien skaidrāks - tam, ka tuvākajā nākotnē būs darbs, maize, jumts virs galvas, siltums, iespēja skolot bērnus un maksāt kredītus, nav pilnīgi nekādas garantijas. Liela sabiedrība daļa jau šobrīd izjūt tā visa trūkumu un neticība, sašutums un protests pret šīm amatpersonām sabiedrībā briest arvien vairāk. Sabiedrība tik ļoti neapvainotos, ja šīs amatpersonas necenstos tik atklāti melot, bet šie meli tiek uztverti kā spļāviens sejā. Valdības piarščikiem būtībā ir jādomā kā turpmāk komunicēt ar sabiedrību, lai attālinātu sociālā sprādziena draudus.
riņķī apkārt
r
Vai pats nejūti savu apsēstību ar oranžajiem? Tev viņi rādās priekšā un pakaļā. +++ iejaukšos jūsu sarunā ar iebildi, ka, teiksim, man oranžie rādās nevis priekšā un pakaļā, bet manā mainīgajā konta situācijā gan :)) Var te gudri spriest par monitāro politiku un meklēt, kurš uzpūta nekustāmā īpašuma "burbuli, bet vienu es zinu skaidri- tajā laikā, kad LB, SVF un visādi citādi eksperti brīdināja Latviju no ekonomikas "pārdegšanu, " Kalvītis paziņoja, ka viņš pārstāv partiju, kas aizstāv "konservatīvas"vērtības un vispār - "brīvā tirugus apstākļos" katrs atbild pats par sevi. :) Saprotu, Kalvītim nepietika drosmes nostāties pret savu maizes devēju interesēm "tīģerlēciena" laikā, taču tas būtu jāsaprot, ka arī "dižķibeles laikā" , kurā esam ielekuši, oranžie aizstāv tos pašus savus maizes devējus, un tādēļ viņu klaigāšana par - "iestāšanos pret jebkuru nodokļu paaugstināšanu" skan īpaši ciniski. Šitā tukšā muldēšana ir kārtējais viņu "pozitīvisma" kampaņas variants, kura ietvaros oranžais pēkšņi ir kļuvis par trūcīgo aizstāvi :)) Viņu nekaunībai un nelietībai nav robežu.
RIMŠEVICS
R
NEZINU KĀ JUMS PĀRĒJIEM , BET MAN IR STABILI !!!
AIVARS
A
LB īstenoja apbrīnojami pasīvu monetāro politiku, neierobežojot ārvalstu kapitāla plūsmas uz valsti, un viegli atļāva izveidoties nekustamā īpašuma burbulim, kas radīja kursa stabilitātei pilnīgi neatbilstošu situāciju. Latvijā LB un FKTK politika neatbilda fiksētam valūtas kursam, tāpēc mums ir problēmas. Lats zaudēja savu ekonomisko pamatu jau 2006. gadā, nevis tagad, Gadmaņa vai Kalvīša laikā...
AIVARS
A
Tā ir dziļa ziema nevis stabilitāte!
targash
t
Latvija stabili iet uz maksātnespēju. Rimševics acīmredzot runā tikai par savu lauciņu, nav jāuzpērk kvantumā lati. Tāpēc viņam šķiet, ka tautsaimniecībā vērojama stabilizēšanās.
čemodāns
č
Aizvāciet takš šito viduvējību, kurš mūžīgi atgremo citu, gudrāku puiku viedokļus ;))
ekonomistam
e
Nav jābūt apsēstam, pietiek vienkārši atcerēties, ka oranžie ar Kalvīti priekšgalā valsti noveda līdz šai L veida stabilitātei. Tagad bārdainis nolaidies no mākoņiem, sasauc konferences un aģitē par devalvāciju.
Pilsonis
P
Sorosu sen Latvijā neesmu redzzējis, bet oranžie bariem vien apkārt ganās! :)
Ekonomists
E
Vai pats nejūti savu apsēstību ar oranžajiem? Tev viņi rādās priekšā un pakaļā. Kad kāds te komentāros piesauc sorosu, tad tu to izsmej. varbūt pamatoti, bet to, ka pašam visur oranžie rādās nepamani.
dzeris
d
Stabilitāte, kā morgā. Bet, budžeta pieņemšana jau nebūtu izdevīga vienai partijai ar 1,8% reitingu, tad jau nebūtu iemesls dažādām jezuitiskām izdasrībām un histērijām ar nolūku gan nekādīgi nepasliktināt "papiņa" - Šķēles stāvokli, gan, pie reizes, mēģināt pacelt reitingu, tāpēc, nepieņems, visdrīzāk, vēl ilgi.
He he...
H
Vai šitam saņemot algā simtus tūkstošus naV širmis aizbraucis?????
DA
D
Kas par idiotu! Stabilitāte L veida stabilitāte!
pzd
p
stabilitaate ir taadaa ziņaa ka viss stabili apstaajies...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas