Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

papildināta - Rimšēvičs: valdība varētu rast risinājumu par Parex īpašnieku procentu maksājumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cido
C
Absolūti nav saprotams,kāpēc valdība tikai tagad ir nolēmusi dividendes aplikt ar nodokli un kāpēc tika ar iespējami mazāku nodokli? Kāpēc ne ar 20% vai pat 28-30% nodokli,kā Ziemeļvalstīs,kuras mēs daudzejādā ziņā uzskatām sev par paraugu?? Pardaudz naudas? Vai arī uzskatāt,ka sociālais budžets ir bezizmēru?
Aldis
A
Nevis tūkstošus,bet gan simtus tūkstošus! Ir starpība?
loms
l
Kautkādas neloģiskas lietas šai valstī notiek. Divi puiši nolaiž pa burbuli privātu uzņēmumu. Valst izručī viņiem atstāj naudu un vēl procentus maksā. Vispār kolosāli. Varbūt tad visiem uzņēmumiem šādi palīdzēsim. Būs okei neviens nebankrotēs un visi dzīvos zaļi. ????
sirtaki
s
Ko mokies, politiskā atbildība?! Šite mēs visi uzņemamies "atbildību". Es nospļāvos uz ietves "uzņēmos politisko atbildību" un spļāvu vēlreiz. Godmenis uzņēmās atbildību par Parex. Nospļāvās. Tagad jevroparlamentā ņemsies ar atbildību. Kalvīts jau vispār visa "garants", izcils "atbildības uzņēmējs". Domāju, ka varētu būt arī citas atbildības, kas saistītas ar politisko atbildību, piem., kriminālatbildība.
Politiskaa atbildiba
P
I.Rimšēvičs arī pauž, ka Latvijas Banka nemeklē, kas vainojams, ekonomiskajā krīzē Latvijā. "Latvijas Banka nemeklē vainīgos, bet gūst mācības nākotnei _____________ Protams, nemeklee, jo pasi jau ir tie vainigie! Ka var sevi meklet! Par sim macibam idiotiem, driz bus jalikvide Latvijas valsts, bet vini tikai macisies un macisies.
jautājums
j
Kāpēc bijušajiem īpašniekiem, ja banka bija maksātnespējas stāvoklī tika atstāta nauda. Tā nauda vienkārši ir jāsaņem valstij, bet KK pienācās tikai un vienīgi 2 Ls.
Nodoklītis
N
Interesants ierosinājums, īpaši ņemot vērā , ka VID ir uzrēķinājis Parexam par K kungu nodokļu izvairīšanos 6.miljonus latu. (tikai par pēdējiem trīs gadiem) Rimšēvics acīm redzami spēlē K kungu interesēs!
kolaiders
k
mums visu laiku stāsta par 380,000 ko K&K&Co saņem mēnesī, bet vai tikai summa ko viņi ieguldījuši arī nav kādi 40,000,000 latu?
kaka
k
un veel par igaunjiem reec, ka tie leeni esot.....
barons
b
Varēja pareksa depozītus aizstāt ar valsts parādzīmēm. Tāpat tagad situācija sliktāka. ASV jau šīto izmēģināja - saucas TBTF . Depozīti tāpat aizplūst, līdz ar ko tas diemžēl ir pārāk dārgs veids lai glābtu bankas un TBTF atteicās.
vientiesīc
v
Filologs tu neesi.
filozofs
f
ja mani atmiņa neviļ, tad šiem kungiem taadaa vedaa bankaa maksaata alga , proti nogulda bankas naudu šo depoziitaa un procentus izmaksaa kaa atalgojumu , kur tad te ir viņu liidzekļi???
ruksis
r
Ja jau Rimšēvics pats nekaunīgi tukšo Latvijas kasi, kāpēc lai viņam tas sāpētu, ja kāds cits (K&K tandems) dara to pašu?
Jojo
J
''Latvijas Banka nemeklē vainīgos, bet gūst mācības nākotnei.'' ------------------------------ Kā var gūt mācību, ja nesaprot kas un kāpēc ir noticis? vainīgos noteikti vajag atrast.
...
.
nu gan - nevis izmaksāt, bet iesaldēt K&K depozītus ar visiem %, kamēr valsts neatgūs ieguldītos līdzekļus. Tas būtu tikai godīgi pret pensionāriem un visiem tiem, kam samazināja algas, lai glābtu PAREX vadoņu dzīvības!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas