Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Roberts Zīle: draugiem.lv vērsuši pret mani "sankcijas"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasItāja
l
Aivaram! Lai gan neesmu programmetāja, esmu sastapusies ar kļūdainām programām iepriekš. Lielā zinātniskā datubāzē, programetājs nebija paredzējis rakstu publicēšanu pēc 1965. gada (pasaules bojāeja?). Publicētās bibliografijās gadiem vēlāk iztrūkumu pamanīja lietotāji un sāka bļaut, Administrācija beidzot apskatījās un retroaktīvi ar jaunas programmas palīdzību un bibliogrāfu roku darbu izlaboja iztrūkumu. Zīles kungs pats ir kļūdainus datus uzdevis, jo iespējams, ka kāds krusttēvs jaundzimušam Robertiņam Zīlem ir ielicis veltījumu. Programa vienmēr iesākās ar esošo gadu. Vecākās paaudzes cilvēkiem, kas sev izliekas ievērojami, ir grūti orientēties bezpersoniskā datoru pasaulē. Esmu droša, ka Latvijā ir citas Zīļu dzimtas, kas nav rados Robertam Zīlem.
Šampēteris
Š
Cik apbrīnojami gudri draugiem,lv veidotāji !
njaaaa
n
fuuuii, draugiem.lv.....=> cik Jūs esat sekli!!!!!!pretīgi!!!!!!it kā pieauguši cilvēki, bet tā rīkojaties!!!naudas pelnītāji - suņi!!!gatavi apriet jebkuru, kurš Jums patiesību acīs pasaka!!!Pareizi Zīle darīja, ka vienreiz, to pretīgo portālu apsauca īstajos vārdos! un tas, ka draugiem.lv viņam tīšuprāt ielikuši šādu "nepilngadīgā" statusu, bija vēl viens šī paša pretīgā portāla triks!!
Alef
A
kom. 28.04.2009 17:23 Es vispaar nesaprotu, kaa tas portaals var prasiit sniegt kaut kaadu personisko informaaciju, vinjiem nav shadu juridisku tiesiibu. un diez kas to zina, kas tur taalaak notiek ar tiem datiem. taa ir viena liela mahinaacija ========================================= Ak Di-vs. Tad piereģistrējies facebook vai myspace. Jā, policija un personāla atlases firmas izmanto šo portālu. Prokuratūra izdrukas no draugiem.lv var pat pielikt klāt lietai. Nepatīk, neizmanto.
AIVARS
A
Interesanti gan, ka portāla veidotāji ir paredzējuši tehniskas iespējas tajā strādāt arī zīdaiņiem, tas ir tiem, kuri dzimuši šogad! Redzot, ka zīdaiņu kategorijā ir nokļuvis Eiroparlamenta deputāta kandidāts, portāls šo neatbilstību ne tikai necenšas novērst, bet par to pat cenšas novelt atbildību uz pašu deputāta kandidātu. Man šķiet, ka šādi gadījumi pilnīgi noteikti atstās negatīvu ietekmi uz šo biznesu, turklāt pelnīti...
niknais
n
Baigā Latvijas cienīga aktualitāte - R. Zīle "aplauzies". Jāsmejas par "Dienas" līmeni un dzeltenās preses cienīgiem rakstiem.
margrieta
m
Puisit Robertin, savac savu lapstinu nun spainitu un ej uz citu smilsu kastiti speleties, ja reiz sitie nejaukie puikas Tev pari dara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!Fuj puikam no Draugu smilsu kastes, vai tad jums visiem viena smilsu kastite nav ietinas, ko darat pari Robertinam??????????????????????????
jaunais latišs
j
ZĪLE - vēsture, bet SC&PCTVL naša nākotne.
Lelle
L
Hi! Labi, ka pagaidām tikai sankcijas...drīz vien nāks pakaļ arī un uzvilks svītrotu pidžāmu par valsts izlaupīšanu padsmit gadu garumā...
johaidi.
j
ptfu,un sitadi stulbeni ir pilna saeima.arprats,nabaga Latvija.
lasItāja
l
Te nu parādās starpība starp vienkāršiem mirstīgiem, kā mani, un politikāņiem. Kad mans dators izspļauj kautko nepareizu, man vienmēr rodas vainas apziņa, ka atkal neesmu pareizi sapratusi vai kautko pārpratusi. Atkal jāpārbauda kā ielogojos, ko ieliku u.t.t. Galvenais, apzinos, ka ar to ko ielieku nodarbojās tikai datoru programmas, kas sijā, šķiro un sakārto. Dzīva cilvēka prāts vairs nav iesaistīts. Turpretīm politikānim izpaužas raksturīgā paranoija, kas liek meklēt personīgu vaininieku, kas viņam mēģinājis iezāģēt. Tādi cilvēki valsts darbā ir bīstami, jo pēc gadiem paranoija pārņem domas un izpaužās aktivitātēs, kas nesaderās ar valsts mērķiem..
hm
h
"Pārāk sīks,lēts un bezgaumīgs gājiens, draugi." - Tas, ka Zīle par savu dzimšanas gadu norādījis šo ar visām izejošajām lietotāja opcijām, ir Draugu bezgaumīgs gājiens?
Kukuu
K
Vai Fakts laikam neprot lasit? ;)
hmm
h
tas zīle tomēr ir tērēts. pieradis runāt ar preses ziņojumu palīdzību. kas tā par komunikāciju? nolaidies robi uz zemes un izlasi lietotāja pamācību...
Fakts>draugiem.lv
F
Pārāk sīks,lēts un bezgaumīgs gājiens, draugi. Saku to pilnīgi neitrāli, jo R. Zīle (tāpat kā viss TB/LNNK) man ir dziļi vienaldzīgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Roberts Zīle ir sašutis par portāla sadaļu "Vēlēšanas"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas