Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Saeima nosoda Krievijas uzbrukumu Gruzijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marina
M
Lūdzu izlasiet M.Zadornova lielisko rakstu! Tiešām ar šo vienpusīgo un muļķīgo nepatiesību, kad osetīnus gan CNN, gan LNT aprauj pusvārdā, ieliekot reklāmu, kad LMT ziņās 15.augustā saka, ka šodien apšaudes nebija, bet fonā deg dzīvoklis (diennakts laikā gruzīn nevīžo nodzēst). Patiešām gudriem jauniešim derdzas šī Latvijas cenzurētā žurnālistika, kur jūtama amerikāņu zombēšana, psihotropisko ieroču pielietošanu Baltijas valstīs, Ukrainā, Polijā, Gruzijā un TĀPĒC MŪSU GUDRIE JAUNIEŠI DODAS PROM UZ ĪRIJU, KANĀDU ..., kur amerikāņi vēl nezombē valsts ierēdņus.
Maskavas
M
Tie cilvēki Osetijā patiesībā ir Krievijas pilsoņi - kādu neatkarīgu valsti viņi grib nodibināt? Mazo krieviju? Lai tad viņie iet uz Krieviju dzīvot!!!! Šajā gadījumā Maskava rīkojusies kā parasti (kā cūka): nogalināti vai padzīti pamatiedzīvotāji, savesti vietā savi pilsoņi, par apgabala vadību ielikti krievi - rūdīti čekisti. Tagad KRIEVIJAS PILSOŅI PIEPRASA ATDALĪT NO NACIONĀLAS VALSTS GABALU UN .. PIEVIENOT KRIEVIJAI. Tas neatbilst starptautiskajām tiesībām. Lai noilustrētu situāciju tiem, kam švaki ar situācijas izpratni: mēs aizvedam Roņu salā 300 latviešus, apslaktējam pusi pamatiedzīvotāju un sarīkojam tur referendumu par atdalīšanos no Igaunijas? Ja Igauņi spirinās vai mēģina izmest mūs no turienes, mēs sarīkojam asiņainu slaktiņu: DARA PĀRI LATVIJAS PILSOŅIEM!!!! Un būs Latvijai sava sala :)) Vai patīk šāds scenārijs? Precīzs Maskavas taktikas atkārtojums.
cron - he he>>cilvēkam
c
"Saki, ar ko krievu nacionālists labāk par pārējiem? Un trakākais, ka daudzi krievi propogandu uzskata par patiesību pēdējā instancē un nemaz negrib dzirdēt ko citu." Kā smejies, "atrodi desmit atšķirības". Hitlera Tūkstošgadīgais Vācu Reihs arī radās no sakāves pazemojuma un saimnieciskā sabrukuma, pacēlās uz šovinisma un revanšisma, un arī pilnībā kontrolēja savu tautiešu domas un baudīja nedalītu atbalstu. Mani vienmēr bija mulsinājis - kā tā? Vai tiešām vācieši neredzējas kas notiek? Cik tas ir slikti un kur tas var novest? Atbilde uz to: Paskatieties uz Putina Krieviju un viņa atbalstītājiem Latvijā - "tautiešiem", ar viņu jūsmīgajā fanātismā mirdzošajām acīm. Kādreiz bija termini "reihsdoič" un "folksdoič" , t.i. "valstsvācieši" un "tautvācieši" . Pirmie dzīvoja Reihā, otri ārzemēs, piemēram Sudetu apgabalā Čehoslovākijā, vai arī tepatās - Latvijā un Igaunijā. Praktiski visi "folksdoič" bija fanātiski Hitlera atbalstītāji. Nemanāt analoģijas?
cron
c
Man šie Pļumbum un Čelovek atgādina tādus suņus, kas atnāk svešas mājas glīti nocirptajā mauriņā un tur atstāj savas smirdošo izkārnījumu kaudzes. Vismaz būtu rakstījuši latviski, tāpat kā tie citi 5. kolonnas provokatori, kas izkārtām mēlēm, uzdodoties par latviešiem, lamā Grūziju un Latviju un slavina Krieviju.
K-K
K
... No kurienes ," jusu informacija' ?
he he>>cilvēkam
h
Nu redzi, tu atmaskoji pats sevi. Krievu politiķi nav ne labi, ne godīgi, jo visu grib atrisināt no spēka pozīcijām- razbombitj, togda posmotrim, chto zapojote. Saki, ar ko krievu nacionālists labāk par pārējiem? Un trakākais, ka daudzi krievi propogandu uzskata par patiesību pēdējā instancē un nemaz negrib dzirdēt ko citu. Tādēļ arī jūsu valsti šādā izpildījumā nekad nemīlēs, jo jūs pat neprotat noslēpt savu attieksmi pret pārējām tautām, jūtoties tik pārāki, ka jau rodas šaubas par objektīvu spriestspēju.
Человек
Ч
Какие вы смешные. А давайте вам тоже Россия разбомбит всех дел на пять миллиардов долларов, чтобы вы потом могли кричать, как вы от этого выиграли:-)
cron - @ » Čeloveks 08:16
c
"...Krievi nekad neprot zaudēt..." Starp citu, man ir līdzīgi novērojumi. Konkrēti attiecinot to uz t.s. "padomju cilvēku", kas pie mums lielākoties (jāsaka - diemžēl) ir sinonīmi. Piebildīšu - empīriskie dati liecina - izskatās, ka ne zaudēt, ne uzvarēt. - Zaudējot, ir mēģinājumi to uzreiz kompensēt savādāk (piem. ja zaudē volejbolā, tad vismaz piekaut kādu no vinnējušās komandas spēlētājiem; ja zaudē vārdu divkaujā, tad pāriet uz dūrēm utt.) - Vinnējot ir nekontrolētas pašslavinoša prieka lēkmes, kas apvienotas ar jau tā sakautā pretinieka apņirgšanu un pazemošanu tīri dzīvnieciskā ekstāzē. Šādas manieres ļoti nepas ar to, kas ir pieņemts Eiropas tautu kultūrās, kur ir pieņemts gan zaudējumu uzņemt ar cieņu, gan ar cieņu izturēties pret sakautu pretinieku. Pats par sevi, šīs manieres izpaužas arī starptautiskajā arēnā. Tai skaitā par leksiku - Palasiet pirmskara Pravdu un šodienas Putina un Medvedeva runas. Abos gadījumos ir pretinieku apsaukāšana un nozākāšana pēdējiem vārdiem. Tāds vulgārs "blatnojs" (kriminālais) leksikons. Es pieņemu, ka tā varētu būt kādas tīri aziātiskas mentalitātes izpausme, iespējams vēl no mongoļu-tatāru Ordas laikiem. Protams, boļševiku laikā "proletāriskās kultūras" (neaptēstā, rupjā un neizglītotā pūļa subkultūras) apzināta kultivēšana (palasiet pirmskara/pēckara padomju krievu literatūru) arī nav bez vainas. Galu galā, tie krievi, kas savā laikā runāja angliski un franciski un bija smalki un labi izglītoti, lielākajā daļā nu jau kādu laiku ir vai nu boļševiku masu kapos, vai emigrācijā Rietumos (kur , pārsteidzoši, daži jau murgo par impēriskā varenuma atjaunošanu un pat brāļojas ar izbijušiem/esošiem boļševikiem). Tiem krievu tautības cilvēkiem, kas ir pārrāvuši toksisko ideoloģijas nabas saiti ar Krievu Reihu, vajadzētu pacelt balsi un nostāties pret šodienas autoritāro, šovinistisko Krieviju, savādāk "normālo", demokrātisko krievu balsis, kas kļuva redzamas pasaulei deviņdesmitajos gados, ir pazudušas no redzes loka praktiski pilnībā. Šķiet, ka ja jāizvēlas starp impērisko varenību un demokrātiju, demokrātija paliek zaudētājos. Mēs visi zinām , ar ko tas beidzās Vācijai. Ties azinām arī, ko tas maksāja tās kaimiņiem. Tādēļ Krievija jāaptur tagad, kamēr to vēl var izdarīt!
lno
l
kamēr nav apskatīs, kas notiek zem sabrukušām celtnēm, neviens nevarēs pateikt cik īsti bija mirušo. _______________________________________________ K remļa laktīgala tāpat tic brīnumam kā Bušs, kurs līdz pēdējām brīdim cerēja atrast Irakā ķīmiskaos ieročus? Tik daudz jau nu vajadzēja apjēgt, ka, ja Chinvali tik tiešām gulētu drupās, tad Krievijas kanāli jau sen būtu parādījuši pilsētas panorāmu.
Latvietis
L
Kāpēc mēs nosodam tikai Krieviju,jo es uzskatu demokrātiskā valstī jānosoda arī tā valsts,kas savus iekšējos konfliktus grib atrisināt militārā ceļā.Mēs taču visi lasījām Dienā,kaKrievija sūdzējās,ka Grūzija pie Osetijas savelkot karaspēku un taisoties uzbrukt,mēs bezšaubām noticējām Grūzijai un neko nedarījām .Kas vienreiz apmāna,tam nevar ticēt 100 procentīgi.Lai tie deputāti,kas grib tā pacelt savu reitingu un skatās uz visu šo vienpusīgi,lai aizbrauc komandējumā uz gan uz Grūziju gan Osetiju un redz īstenību savām acīm,jo mums par Osetiju nesaprotu kāpēc neko nerāda.
TV
T
Interesanti vai Maskavas stipendiāti (PCTVL un SC) saņēma arī lembja stipendijas?
latviete
l
Mani TAUTIESI!!!!!!!!!Visas sis dienas esmu skatijusies TV paraides un lasijusi presi.Loti sapigi ir,ka musu kungi vienai valsti izsaka lidzjutibu,bet otra valsti lai mirst berni,sievietes un sirmgalvji.Pat uz Gruziju dodas musu VARENAIS GODMANIS.Atceros tos 90.gadus,kad GODMANIS solija tautai labaku dzivi.TE NU IR TA LABAKA DZIVE!!!NEMIET!!!!Gruzija savu runu norunaja un tagad PAR MUSU NAUDINU VAR BRAUKT UN PRIECATIES PEKINA.Kaut gan tai pasa laika mes maksajam TADUS LIELUS NODOKLUS.Ja,musu kungi skaisti prot runat un uzstaties tautas prieksa.DRIZ JUS ATKAL DZIRDESIET SKAISTOS SOLIJUMUS UN RUNAS,JO AV AIZ KALNIEM VELESANAS.CIK ILGI JUS MULKOSIET SAVU TAUTU ???????Un mes ka mazi berni visam tam ticam.Un atkal mes noticejam,ka Krievija uzbruka Gruzijai.BET KAS NO7.08. uz 8.08.UZBRUKA,SAKA APSAUDIT OSETIJAS IEDZIVOTAJUS??????VAI TA NEBIJA GRUZIJAS VALDIBAS SANTAZA??????UN TAGAD GRUZIJAS PREZIDENTS TELO NO SEVIS NEVAINIGU EZELITI.MUSU VALDIBA PIEMIN KLUSUMA BRIDI KRITUSOS GRUZIJA,BET TAI PASA LAIKA OSETIJA AIZGAJA BOJA DAUDZ BERNU,SIEVIETES,SIRMGALVJI.TAS IR NORMALI???????NE GRUZINU TAUTAI;BERNIEM,SIEVIETEM,SIRMGALVJIEM NAV VAJADZIGS KARS.TAS IR VAJADZIGS TADAM KA GRUZIJAS PREZIDENTAM,LAI SAVU REITINGU PACELTU.NEVIENA MATE NEVELAS,LAI DELI IETU KAROT.TAD KAPEC MES SAVAI VALDIBAI NESAKAM NE!!!!NE!!!!!JA VINI VELAS SUTIT ARMIJU VAI BRIVPRATIGOS,TAD LAI PASI MUSU KUNGI IET KAROT.LATVIESU TAUTAI UN VISIEM CILVEKIEM KAS DZIVO LATVIJA---KARS NAV VAJADZIGS.UN AR KRIEVIJU MUMS NAV JANAIDOJAS,JO VINA MUMS CELA NESTAJAS UN EST MUMS NEPRASA.BET MUSU KUNGIEM PATIK KASSKETIES.VISPIRMS IEVEDIET TAISNIBU MUSU VALSTI,LAI CILVEKI LATVIJA DZIVOTU LABAK,LAI NEVAJADZETU MUSU VIRIEM,DELIEM MEKLET DARBU ARZEMES,LAI PENSIONARIEM PIETIKTU GAN PAR KOMUNALAJIEM MAKSAJUMIEM SAMAKSAT,GAN LAI PALIKTU NAUDINA IZTIKAI.BET UZ SODIENU TO NEVAR TEIKT,JO SODIEN PENSONARI EKSISTE,BET MUSU DELI UN VIRI PELNA NAUDINU CITAS VALSTIS.TAS NAV NORMALI.BET TO KA MUSU DEPUTATI SAUSMIGI BAIDAS ZAUDET SAVUS KRESLINUS, TA IR PATIESIBA.TIK ILGUS GADUS SEDET,FIZISKI NESTRADAT,TIKAI MELES ASINAT VIENAM GAR OTRU UN NEDO DIEVS ZAUDET TADU SILTU VIETINU,KUR NEKAS NAV JADARA UN TADU NAUDU SANEMT,MAJAS PIRKT,ZEMES GABALUS LABAKOS IEGADATIES,DARGAS MASINAS.VAI NEDZIVO JAUKI MUSU VALSTS KUNGI????
@
@
Pats aiziesi? Vai turpināsi īdēt kā jauns teļš? :) Krievi nekad neprot zaudēt. Bet nākas.
Человек
Ч
Ложась спать. На самом деле Диена очень предсказуемая газета компрадорской буржуазии. Все телеги Диены гроша ломаного не стоят. Комментарии здесь ограничивают, что понятно. Но для Диены в течении двух лет будет вариант, который мы любим. "Мы" - это советские люди. И слава Богу!
Человек
Ч
- Вы - реальный воплощенец латышского идиотизма. С чем вас и поздравляю. А в голове тоже всякие черви живут. Вы подумайте об этом!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

uz

PAZIŅOJUMS "Par Krievijas militāro uzbrukumu Gruzijai"

PAZIŅOJUMS, ko Saeimas komisija pieņēma 13.augustā

SAISTĪTĀS PUBLIKĀCIJAS

Uz Saeimas ārkārtas sēdi ieradies arī ASV vēstnieks Čārlzs Larsons

SC un PCTVL neatbalstīs paziņojumu par konfliktu Gruzijā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas