Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Saeimas ārkārtas sesija Gruzijas atbalstam plānota ceturtdien

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šitais labs
Š
Kur tad steigties? Tas taču nav jautājums par Loskutova atcelšanu. Toreiz - jā, toreiz bija jāsteidzas atstādināt Loskutova no amata, toreiz zeme dega zem kājām. Bet Gruzija taču var pagaidīt, vai ne? :)))
Labāk vēlāk
L
Saeimas ārkārtas sesija Gruzijas atbalstam plānota ceturtdien, tas ir, tad, kad Gruzija jau būs okupēta. "Labāk vēlāk, nekā nekad", teica gruzīns, kurš nokavējis vilcienu :))
vīnoga
v
Džeki vienkārši baidās paši ko bilst pirms NATO un ES ārlietu ministru apspriedēm otrdien - trešdien. Lai nesanāk , Bērziņa vārdiem, "pa tukšo" kā tiem nabaga igauņu karstgalvjiem.
piebalsojam stiprākajam
p
līdz ceturtdienai viss jau plus mīnus būs zināms - saeima varēs piebalsot uzvarētājiem
Lelle
L
Kas nu tā par "ārkārtas", ja veselu nedēļu čammājas sanākt un pieņemt nosodījumu?! Redz, viedokļi ar vaņkām jasaskaņo, lai ruksim gāzi nenogriež... VĀJPRĀTS!!!
Oskars
O
NO TĀDIEM GUĻAVĀM ,LABĀK VISPĀR NEKO NEPRASĪT,lai tinas pie sava krieva.
LemzisMilpis
L
Līdz ceturtdienai tur viss būs beidzies tā vienkāršā iemesla dēl, ka šadi kariņi ilgāk nenotiek. Jeb Saeima grib vienkārši saskaitīt upurus?
Grads
G
Aizsardzības ministru pliku uz zirga un uz Gruziju... bet tādam ambālim jau nepielēks, ka armija vajadzīga aizsardzībai, nevis savu biznesa un murgu ieceru īstenošanai...
Vah,vah,vah!
V
Saeimas ārkārtas sēde ceturtdien,vēl tikai prognoze? Ir nu gan tempi!
Šamils
Š
Varbūt atradīsies nauda ari tiem četriem helikopteriem,50 zobenu un kavalērijas eskadrona vietā?
Amālija
A
Nevis pirmdien,bet trešdien! Nevis trešdien,bet ceturtdien! ????
roza harja
r
šitais ir līdzīgi kā Valdis pēc referenduma- tūlīt nākšu, saukšu, rīkosimies... saceļ ļembastu un pēc tam čiks. Varbūt jau mūsējie paklusām čukst Vešņakovam- " neņemiet galvā, biedri, nu vajadzēja mums tā pateikt, vēlēšanas tuvu, pats saprotiet..,sveicieni Vladimirvladimirovičam"
Arī Haris
A
Ko tad Tu iesaki darīt? Pabrēkt un pavaimanāt? Izpostīt kādus brāļu kapus kā to darīja igauņi? Katru dienu pieņemt pa naidīgai rezolūcijai un to mazā zārciņā stiept uz Krievijas vēstniecību?
Haris
H
Mikstie, glevuli - - laikam atkartojas Igaunijas variants
Janka
J
Tādai mazai valstelei kā Latvijai ir trīs varianti: 1)nereālais - mēs esam pilnīgi pārpliecināti, ka gruzīni ir labie, bet krievi un osetīni - sliktie. Mēs sūtam gruzīniem palīgā abus savus karakuģus, vienīgo lidmašīnu un dažus karavīrus. 2)mēs neesam pārliecināti, ka gruzīni ir labie, bet krievi un osetīni sliktie - mēs piedāvājamies palīdzēt abiem ar humpalām, starpniecību, bet neizsakam skaļus paziņojumus. 3)mēs saprotam, ka esam mazi un neko īpaši ietekmēt nespējam, paši pastāvam rāmi un uzliekam savus parakstus uz EU kopējiem paziņojumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Lasi vēl

Kalniete aicina sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas