Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Saeimas Juridiskā komisija atbalsta Bičkoviču

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Izskatās pēc pohmeļaina vaņkas Krievijas pierobežas djerevņā...
nifjodas
n
Ivars, ja tā var teikt, ir mans laika biedrs. Manuprāt, viņš nav pelnijis, ka jūs viņu tik nesmuki apsaukājat. Par to čekas maisu jau teicu - nodzīvosies valsts līdz administratīvajiem procesiem un cilvēktiesību tiesām, jo dati reģistrā nav adekvāti.
vilnis
v
Vins velas konservatismu???? Vins neko nemainis Latvijas Juridiska sistema Vai Latvijas iedzivotaji ir sito makslas darbu pelnijusi?
man gribas dzert!
m
Smuka bildite!!! Snabis gan nodrosina skadru pratu vai ne?
dzeris
d
Izskatās īsts intellektuālis, būs labs sarunu biedrs Zatlerim un pārējiem, kas iestumti pēc lielākā muļķa principa.
Karleone
K
Viņš nespēj attiekties no mana piedāvājuma...
Dille
D
Iedomājos tieši to pašu. Ja viņš neatkāpjas, tad vai nu pats ir pārāk samaitāts, lai atzītu, ka reputācija nav pietiekami laba, vai arī viņu kāds spiež iet uz šo amatu. Tātad viņš jāieliek tajā amatā par katru cenu, drošvien steiga ne jau SABa dēļ, bet kaut kā cita, varbūt jaunā ģenprok nosaukšana? Interesanti, vai tikai čekas vēstures pātaga ir tā, ar ko šo vecīti dzen? Prezidents kukuļņēmējs un galvenais tiesnesis čekists :) 21.gadsimta demokrātija Latvijas gaumē :)))
Faktiski
F
tas ka viņš pats savu kandidatūru neatsauc, var nozīmēt arī to, ka reāli nav brīvs pieņemt lēmumus, jeb tieši to par ko notiek pārbaude..
pamela
p
Piekrītu - skatītājam,- uio u,c.Kapēc tauta klusē,partijas to pieļauj.?Vai tiešām LATVIJĀ vairs nav LATVIEŠU??Viss notiek kā 1940.g.,kad amatos iestūma čekistus,kompartijas horošistus un citus latviešu mankurtus,BET!!tagad ir 21,gs.,MĒS ESAM ES,NATO !!Ļaudis,MOSTATIES!!!!Ulmanim jāpieprasa atņemt mūsu naksāto PENSIJU un EKSTRAS.NEDRĪKST ĻAUT VALSTĪ VARU PĀRŅEMT TIKAI!! POLITMAFIJAI!!!Izanalizejiet kas ir sagrābis varu valstī!M.Rozi vajag uzsēdināt trakam bullim mugurā lai netērē naudu domātu zemniekiem.Un tā ar visu valdību,lai notur'\as pie dzīvības kaut GADU ar minimālo pensiju!Telefonos nomuld triju ļaužu mēn,pensiju.Tāda VISATĻAUTĪBA valstī,katrs ierēdnītis grābj un zog no valsts cik nu var un jūs /Freimanis/gribat iestāstīt,ka LPP/LC reitingi aug?!INFLĀCIJA AUG,NE NU REITINGI!!
Lelle
L
Uh! mani izcenzējuši!!! Bet vai tad tā nav taisnība, ka tas smerdelis ir vecs čekists?
SAWE
S
URAAA! SLAVA PADOMJU KOALICIJAI UN VINU BIEDRIEM
uio
u
Kurp iet Latvijas valsts? Kādā virzienā mēs attīstamies, ja augstos amatos sāk likt cilvēkus no pagātnes. Man ir tāda sajūta, ka mēs nupat jau dzīvojam LPSR.
Pupi
P
Štokenbergs goda vīrs!
Skatītājs
S
Nu, tad viss ir skaidrs. Tāpat kā nodokļu nemaksātājs Zatlers arī šis cilvēks politikāņu izpildījumā tiks iebīdīts augstā amatā bez jebkādām pārdomām par to, ko tas nozīmēs. Jauki.
ZBL
Z
Aģenta kartiņa, kā kvalitātes zīme?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas