Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Sāk kriminālprocesu par iespējamu žurnālista uzpirkšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ex patriots
e
Un atkal grābājās gar niekiem. Nu ja, žurņikiem ordeņus vajg. A 27 miljoni Dienvidu tiltam tā i aizies Daugavas ūdeņos burbuļojot... Un tas deputāts arī āzis- 5000 takš NP kā saldais ēdiens. Par parādīšanu viņiem, bračiņ, 50 000 deva...
ha
h
NP malači!!!!!!
Funts
F
Gan jau Auziņa nekungs dosies pa mākoņtēva lingvistisko vingrinājumu taciņu.. piecas tonnas, piecas štukas.. -vai tad runa bija par naudu? :) Un kas smieklīgākais, visā nopietnībā to muļļās tik ilgi ,kamēr partijas papiņi izručīs savu politbiznesmeni.Vai arī noziedos uz vēlēšanu altāra- galīgi nelaikā čalīts iesmērējies.. Bet nu, malači NP, tikai ar presingu šos lopiņus var iegrožot.
Ciniķis
C
NP malači! Man patika )))) Ļoti gudri un profesionāli! Vispār, ja liek kopā fragmentus, diezgan interesanta spēle ir bijusi. Nu, pirmkārt, ja liek lietā loģiku, tad var secināt, ka shēmu nolēja NP kāds, kurš par to zināja. Nostučīšanas motīvi, visticamāk, paliks vēstures ziņā, bet nu, pieņemu, ka jebkurā gadījumā stučītājs vadījās tīri mantkārīgā nolūkā (krīze kā ne kā). Viens variants ir tāds, ka kāds kādu uzmeta un nepadalījās vai nepaņēma doļā, otrs variants, ka shēma nonāca uz galda ( tehniskās dokumentācijas un vīzu sagatavošanai) kādam ierēdnītim ar mazu un bezperspektīvu algu, tad nu šis iekontaktēja ar NP un vienojās par honorāru apmaiņā pret attiecīgo kompromātu. I visiem prieks, i visiem labi, izņemot, protams, shēmas realizētājiem. Bet, kā jau teicu NP malači, nostrādāja profesionāli un piķi nepaņēma, jo ( visticamāk) nebija izslēgts, ka otra puse arī raksta savu sarunu tādējādi gatavojot grandiozu kompromātu uz NP. Ja NP būtu paņēmuši piķi un sižetu neparādījuši, tad, ja pretējā puse to būtu smuki fiksējusi, skandāls būtu baigais, faktiski raidījums būtu diskreditēts neatgriezeniski un nākamajam projektam nebūtu nekādu izredžu uz tautas uzticību. Turklāt, neizpratne rastos arī tam, kurš nolēja informāciju, kā tā - infu iedeva, a sižeta nav? Tā, ka, izskatās, ka te ir bijusi interesanta epopeja un aizkulises ))) Paldies par darbu NP!!!! Man sižets patika!
loms
l
Labi gan ka sakustināja šito tējas krūzi cerams ka nākošajā sasaukumā šis netiks.
ululiņš
u
NP savu darbu padarīja - tēmu ierosināja. Noskaidrot to līdz galam ir attiecīgo iestāžu uzdevums, lai arī kā tas tev nepatīk vai biedē.
šlagbaums
š
A vot mani vairāk tas ozolpuika uztrauc. Izskatās, ka doļā bijis. Es šito izsviestu pirmo. Repsi! Ko guli? Mosties taču!
Juris Feodorovs
J
Aiaiaiai, atkal auziņpuika sūdos... Galvenais, lai tik Stūriņ Kaspis nav iesaistīts, a to būs sūdi pa darba līniju....
dzeris
d
Komentāri kā no Aizspogulijas - normāli žurnālisti, kas stāsta tasisnību par mūsu pie varas esošo "varoņdarbiem" rīkojas, kā to prasa likums un ētika, un ko - sākas kaut kādi murgaini komentāri, ka , lūk, kaut kas nav tīrs, gan jau tie žurnalisti arī nav bez vainas, utt. Nesaprotu - tas ir stulbums, skaudība vai vienkārši sūdu mušu nepatika pret kādu, kas parušina sūdu čupu, kas tām ietrasta vide, un kas bez tiem mēsliem eksistēt nespēj?
Starpcitu.
S
NePe tendenciozitaates del man ir parlieciba, ka vismaz dazu sizetu paradisana ir tomer ciesi saistita ar "meerķfinanseejumu", bet nepavisam ar "taisnibas milestibu". Precizesu savus iespaidus - skiet, ka temas izvele un "sizeta paradisanas" biezivien ir saistita ar merkfinansejumu un tam faktiski attaals sakars ar augstajaam idejaam par godigumu, atklatibu, principialitati. Kāpēc man ir tāda parlieciba. Tapec, ka acimredzama sizetu veidotaju izvairisanas izveleetas temas noskaidrot vispusigi un argumenteti. Bet galvenais ir radiit iecereto (pasutito?) fiilingu. Tapec tiek jaukts dokumentalais zhanrs ar meligu montazhu, teksta ierunasanu pa balsiim, nepieraditu apgalvojumu, pienjemumu, minejumu barstishana u. t. j. p. Saprotu, ka tas buutu nepateicigs uzdevums, bet kadreiz gribetu lasiit izverstaku Dienas mediju apskatnieces Rozkalnes viedokli par so produktu.
Ieva
I
Malači žurnālisti.
pedants
p
Vai virsraksts "Sāk kriminālprocesu par iespējamu žurnālista uzpirkšanu" ir pareizs? Vai tas nebija tikai uzpirkšanas mēģinājums?
Ilze
I
Ko nozīmē ierosināt kriminālprocesu par faktu? Kādēļ netiek minēti vārdi, uzvārdi?
Tereza
T
ZZS ir pragmatiska partija un vinji par labiem darbiem paraadaa nepaliek,tai pashoos rajona beernu daarzi dabuuja labaakus logus par balsoshanu ZZS labaa,briinos,kas te jauns,nevar jau visus par to korupciju salikt cietumaa,tur arii nav briivu vietu,viss rindas kaartiibaa vai ja izdodas labi sarunaat,tad vietu var dabuut.
joe
j
Hmm, tas, kas rakstīts tajā KL pantā, gan ir identisks normālas komercdarbības aprakstam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas